Autors Tēma: Paula jubilejas koncerts NT  (Lasīts 1845 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Paula jubilejas koncerts NT
« : 2016. gada 22. janvāris, 13:04:01 »
Nupat ielikts papildkoncerts 5.maijā, tā ka - iespēja ir. Bet visi pārējie daudzie koncerti ir izpārdoti.  Biju svētdien un varu pastāstīt.

Piekrītu vienam kungam, kurš savas domas izteica apmēram šādi : " 1.daļa- konceptuāli/stilistiski lieliska, 2.d.-nejaušāka, bet visam pāri gaviļnieka talants"

jā, tas arī ir tas, kāpēc ļaudis nākuši un nāks uz Paula jubilejas koncertiem - sumināt Maestro, baudīt viņa vecās dziesmas, redzēt, ko jaunu viņš radījis (varbūt ne muzikāli, bet priekšnesuma koncepta ziņā).
Pirmā daļa bija patiešām burvīga, vecās dziesmas, skatuves noformējums to laiku stilā, tērpi vispār gandrīz kopijas:) Mans favorītpriekšnesums - Raimonda Celma ( iegaumējiet šo vārdu, lai nav jāpēta programmiņā, kas tas par puisi, viņš bija arī vīnes stāstos un Eirovīzijā, bet Svina garšā viņam centrālā loma būs) Aidundur-dun-dur, labākais Lapčenoks , kas redzēts. :)

Otrā daļa mani neaizķēra nu nemaz. Biju domājusi, ka tieši teātra dziesmas man patiks, bet - vai nu tās bija kaut kādas nepareizās, vai kā, bet neuzrunāja. Pat tās, kurām es zināju, no kādas izrādes nākušas, nebija nekādas sasaistes ar to "īsto" teātra izrādi, rezul`tatā - parasta dziesma. Vienīgais, par ko fanoju - tās dejas, kur dejoja puiši , kabarē stilā, ja tā var teikt, nu, vestēs, baltos kreklos..

Atslēdzies Narcise

Re: Paula jubilejas koncerts NT
« Atbilde #1 : 2016. gada 22. janvāris, 13:30:28 »
Nav bijis tas gods redzēt, bet paldies par atsauksmi. Toties man bija iespēja pag.brīvdienās redzēt, kā viss NT partera foajē izlikts ar Maestro koncertos uzdāvinātajiem ziediem. Patīkami.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #2 : 2016. gada 22. janvāris, 13:43:43 »
jā, partera foajē neielūkojos, jo sēdēju citur. No vienas puses tas jauki, no otras... Vienmēr jāaizdomājas, kā justos es, ja manis dāvinātus ziedus , ko es uznestu uz skatuves un iedotu viņam rokās, mākslinieks atdotu citam. Bet nu - šajā gadījumā tie ir oficiālie pušķi, par tiem sirds nesāp.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #3 : 2016. gada 22. janvāris, 14:06:03 »
Nedomāju, ka viņš šķiroja, ka oficiālos atstāja teātrī , bet privātos nesa uz mājām. :) Vnk viņam tik daudz jau koncertu un ziedu, ka ja viņš tos visus nestu mājās, tad pašam un Lanai laikam pat nepaliktu vietas dzīvoklī :)

Atslēdzies samtene

« Atbilde #4 : 2016. gada 22. janvāris, 15:15:21 »
Es atkal pie sevis izdomāju, ka negribu iet uz šo koncertu. Cienu un mīlu R.Paulu, bet man kaut kā viņa jau ir par daudz :) Varbūt, ka domas vēl mainīsies :).

Atslēdzies hm@

« Atbilde #5 : 2016. gada 22. janvāris, 15:26:46 »
Man nesanāca par daudz. Diemžēl radio es tikpat kā neklausos, būtu gribējusi dzirdēt tās 80 stundas ar Paula dziesmām, bet neesmu pie radio. Nekādus citus koncertus nedzirdēju, tā ka varu teikt - oktobrī, kad pirku biļeti, biju pareizi sevi izpratusi- oktobrī domāju "eh, negribu tagad nekādu koncertu, bet janvārī man būs žēl, ja nebūs biļetes", un tieši tā arī izrādījās - janvārī traki sagribējās iet un man bija biļete:)