Darunājāties. Ūdensslēpēm nevaig nūjas, -tas priecē. Bet traktorelis un suņi ir par lēnu. Labi, ies redeles ribiņu cepšanai izkrāmēs..
Es pašā sākumā ieteicu pačekot laika prognozi
Zinot savus tempus u.c.apstākļus es uz distancenēm tikai nākošgad droši vien nobriedīšu. Bet tagad vismaz zināšu , ko veikalā paprasīt. Aiziešu pie puiša pārdēvēja un mētāšu gudro - parādiet te man tās windstopper jakas, lūdzu!
Vienā kompānijā viens puika uz distanču slēpošanu vilka tādas spīdīgas, ar neona krāsām izrakstītas zeķbikses kājās, tie būs tie tights? Man bija nēērti iet klāt un taustīt cik biezas vai plānas...
Dzirdu un paklausu Beton, nekādas bubļečkas!
Tights ir vnk uzstieptas bikses, bet tām ir dažādi materiāli. Ziemas apstākļos ar vasaras plānajām nebūs labi. Krāsas var būt dažādas, bet ja redzēji baigi raibās, tas varēja būt sporta kombiņš tikpat labi. Man nav ziemas uzstiepto bikšu, izlīdzos ar termoveļu un windstopper biksēm, ko var lietot arī vasarā (bez termoveļas, protams) citām aktivitātēm.
Tagad, kad šķīdonis, pēc nedēļasām būs īstais laiks pa lēto slēpes pirkt. Un zābakus. Buru sports, Fans, Gandrs, gan jau vēl kaut kur, neesmu interesējies.
A lupatas, ja negribi zaudēt visu naudu pie badīgajiem LV tirgotājiem, vislabāk optom kopā ar domubiedriem pasūtīt Sportsdirect.com. Šipings līdz 15 eur, bet cenas zemākas par zāli. Bet mēdz būt problēmas ar izmēru atbilstību.
P.S. - atbilstoši saģērbjoties pašai lielāks prieks no tā ko dari.