Autors Tēma: Žūpu sievas  (Lasīts 10909 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: Žūpu sievas
« Atbilde #15 : 2016. gada 01. februāris, 08:17:37 »
1. Ir liela atšķīrība starp ļaundabīgu žūpu un labdabīgu žūpu.
2. Daudzām meitenēm un zēniem patiešām uz pohām ellīgi gribās, pie kam meitenēm arī vēl poha paārstējas seksa laikā. Skaidrs, ka nedrīkst paskriet garām tai stadijai un kārtīgi jamazgājās un zobi jātīra un vispār - jāpucējās.
3. Lūk man ar liekas, ka ne visas ir gatavas dzīvot ar pilnīgu nedzērāju - memmes dēļiņus amurs nepazistus vulgaris.
4. Davai par sievietēm žūpām, jeb citiem vārdiem - lopus maukus smirdonis kauslis vemjonus raudonus..... sūdus lielus vārus un visā citus vainojus vulgaris?
5. Man patīk tās žūpu sievas, kas kad tas žūpiņš pats sev nozvērējies un citiem ni ni ni ne gramma, un dzird sievu - nu, pat vienu graķīti nepaņemsi, mamulīte ciemos, a tu tāds pupedis...?
6. Kad bērnam dzimmene - ev mammas un c. dāmas, pērkat bērnu šampanieti? Imitējat ar bērniem saskandināšanu? Nu godīgi?

Nu lūk - 6. punkts būs laikam tas svarīgākais.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #16 : 2016. gada 01. februāris, 09:06:16 »
Secinājums- žūpām jādzīvo kopā.
Ideāla savienība, kopīgas intereses, saderība seksā un miers mājās!,

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #17 : 2016. gada 01. februāris, 09:17:49 »
Aizdomājos par 6.punktu.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #18 : 2016. gada 01. februāris, 09:22:35 »
6. Kad bērnam dzimmene - ev mammas un c. dāmas, pērkat bērnu šampanieti? Imitējat ar bērniem saskandināšanu? Nu godīgi?
Nu lūk - 6. punkts būs laikam tas svarīgākais.

Nu, Mao, kāds tad ir pareizais viedoklis? "Bērniem jāredz un jānobauda viss, lai nav aizliegtā augļa sindroms" vai "bērniem nav jādemostrē, ka iedzeršana ir neatņemama svētku sastāvdaļa"?
Bet sekss uz paģirām ir kaut kas neiespējams.  :veee:
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 01. februāris, 10:08:42 no pitons »
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Betons

« Atbilde #19 : 2016. gada 01. februāris, 09:26:06 »
Man bija kkādi gadi 6, kad es paņēmu no izdzertas šņabja glāzītes, iepilināju mutē pēdējo pilienu. To šoku vēl šodien atceros - dedzinoša sajūta mutē, domāju - vot tie gan pilnīgi idiņi, kā var dzert kaut ko tādu..

Atslēdzies Trix

« Atbilde #20 : 2016. gada 01. februāris, 10:18:19 »
Man bija kkādi gadi 6, kad es paņēmu no izdzertas šņabja glāzītes, iepilināju mutē pēdējo pilienu. To šoku vēl šodien atceros - dedzinoša sajūta mutē, domāju - vot tie gan pilnīgi idiņi, kā var dzert kaut ko tādu..

A ja būtu trāpījies liķierītis? Salds, garšīgs... :D

Atslēdzies tuk

« Atbilde #21 : 2016. gada 01. februāris, 14:50:46 »
Liķierītis trāpījās man ar māsīcu, dzīvojoties pie vecomes laukos.
Man 5gadi, māsīcai gandrīz 7tiņi.
Kādā pēcpusdienā, sakārojās ko no pilsētas labumiem, bet veikals tālu, naudas ar nav...
Kamēr ome pārsien govi, špacierējām  inspicēt omes ankambari,
lūkojot pēc kādas zaftes vai medus.
A, kas par brīnumu, atrodas konču kaste!!! Šito neviltoto līgsmi!!!
Pāris dienās pa kluso un slepeno to kasti nokopām.
Bija labas, oma ar uzlabojās un lauku dzīve ar iepatikās
Končas spožos papīros, dzeltena kārba ar uzrakstu “PROZIT“.
Ne es, ne māsīca par žūpām neesam kļuvušas, varbūt viss vēl priekšā ...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #22 : 2016. gada 01. februāris, 15:14:49 »
Nu, Mao, kāds tad ir pareizais viedoklis? "Bērniem jāredz un jānobauda viss, lai nav aizliegtā augļa sindroms" vai "bērniem nav jādemostrē, ka iedzeršana ir neatņemama svētku sastāvdaļa"?
Bet sekss uz paģirām ir kaut kas neiespējams.  :veee:

Nu vismaz tos zin. rakstos un lektorus, ko es par šo tēmu esu lasījis/klausījies, visi eksperti bļaun ar putām uz lūpām, ka bērniem likt imitēt pieaugušo netikumus, nozīmē tos savā veidā legalizēt. Tā kā atzīties melos, kad skaidroji, ka tas ir slikti. Māte zākā tēvu bērniem dzirdot, un pati pēc tam viesībās izsmej, ja tas necilā glāzīti. Nu aizej tak ar manu papiņu sadzert, ko tu tāds... . Nu vienu jau var.... . Un t.t. un t.j.p..
Mēs taču visi esam šokā, kad piedzēries tēvs ļauj bērnam pavizināties ar auto, vai vizina bērnu? Va ne? Uzlikt uz galda bērnam "bērnu" šampūzeri ir tieši tas pats. Viens pret viens.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #23 : 2016. gada 01. februāris, 15:16:35 »
kolēģis izstāstīja:
"sieva sauc vīram - Dārgais, nāc, iedzersim šņabi!
uz ko vīrs atbild - Nevaru, es vēl neesmu beidzis mazgāt grīdu."

visādi var gadīties

Atslēdzies tuk

« Atbilde #24 : 2016. gada 01. februāris, 15:23:35 »
Es tak saku, TĀDS ar TĀDU saderās. Un laime pilnīga.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #25 : 2016. gada 01. februāris, 15:28:53 »
Starp lietot alko dzērienus un būt atkarīgam no tiem ir milzu starpība.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #26 : 2016. gada 01. februāris, 15:38:27 »
Es tak saku, TĀDS ar TĀDU saderās. Un laime pilnīga.

Ir viens nosacījums, nē divi:
1. Nesagraujama pārticība,
2. Abi ir dvēseliskie panki...

Mao ir runājis.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #27 : 2016. gada 01. februāris, 15:40:11 »
Mao, šodien tu man patīc.
Par to bērnu šampanieti nebiju aizdomājusies.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #28 : 2016. gada 01. februāris, 15:43:09 »
Nja, vienmēr jau labāk, ka ir kāds, kurš žūpu aptekā...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #29 : 2016. gada 01. februāris, 16:22:52 »
Nu vismaz tos zin. rakstos un lektorus, ko es par šo tēmu esu lasījis/klausījies, visi eksperti bļaun ar putām uz lūpām, ka bērniem likt imitēt pieaugušo netikumus, nozīmē tos savā veidā legalizēt.

Par tēmu man vakar žoklis atkārās. Sīki ieciklojušies uz angļu bērnu dziesmiņu "London bridge is falling down.." un kā nu to tiltu būvēs atpakaļ. Lai klausās, pie viena tulkoju vārdus utt. Trenkāja stundu visās versijās, ko atrada iekš youtube. Nu un trāpījās arī dažādas paralēlās dziesmiņas versijas, no kurām vienā, kur uzcelsim tiltu no zelta, bet to zeltu nozags, pieliksim sargu, bet sargs aizmigs, iedosim sargam pīpi, lai pīpē visu nakti un neguļ. Un te es paliku uz pauzes, pilnā autopilotā izdvešot tikai: nu gan stulba dziesma, kāpēc nabaga sargs jāindē pīpējot, turklāt visu nakti???

Par britiem man nav pats glaimojošākais viedoklis, viņiem tās bērnu (!) dziesmiņas reizēm ir makten dīvainas, bet šis moments bija kolorīts. Laikam nav neko dzirdējuši par psihologu atziņām. :D

Starp lietot alko dzērienus un būt atkarīgam no tiem ir milzu starpība.
Aktīvie alkohola lietotāji makten reti pamana to robežu, kur starpība ir iztvaikojusi.