Autors Tēma: Žūpu sievas  (Lasīts 10897 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Žūpu sievas
« Atbilde #30 : 2016. gada 01. februāris, 16:45:53 »
Pat neizprotu, ko nozīmē “aktīvi lietot alkoholu“.
Man tas ar to pašu žūpību vien asociējas.
Es uzskatu, ka cilvēkiem, kuriem dzimtā kādam bijušas problēmas ar alko lietošanu,
eksperimentēt nevajazētu. Ja to ievērotu, prpblēmas nerastos.
Ir cilvēki kuri var baudīt, un kuri kļūst žūpas. Tas ģenētiski noteikts.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #31 : 2016. gada 01. februāris, 17:40:10 »
Man žūpība asocējas ar tādu, kā pļenderēšanu, cūkāšanos ar alko - kad žūpa ir vieglā vai vidējā padšofē vislaik. Tobīš -  regulāra košana līdz grīdai katru piektdienu un sestdienu līdz baltai Mikipelei un lidojošam bruģim galīgi nav žūpība. Bet tās ir tikai manas, personīgas asociācijas, šoreiz liekas esu mazākumā. Ijko...

P.s. VVS - pa manam sanāk, ka žūpas pārsvarā ir sievietes, kas visu laiku kaut ko pasūkā un regulāri pārējiem/ām piebalso, kad jabļauj par vīriešu mūžīgo dzeršanu.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #32 : 2016. gada 01. februāris, 17:43:14 »
Profesionāls alkoterapeits reiz teica: "No visiem dzērājiem 'pilinātāji' ir ļaunākie".

Atslēdzies Mao

« Atbilde #33 : 2016. gada 01. februāris, 17:50:45 »
No sliktuma, ko nes pilinātājs/a, viedokļa, Spārkai ir miljons procentu taisnība. Jo pusadekvāts/a tas/ā ķēms/dura ir visu laiku. Un viņš/a apkārt un sevī visu nograuj lēnām, stabili un ar apskaužamu uzcītību.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #34 : 2016. gada 01. februāris, 17:56:04 »
Kas ir pilinātaji??? Tie kas dzer katru dienu? Vai tad tie nav tie paši  alkaholiķi???

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #35 : 2016. gada 01. februāris, 17:59:39 »
Pēc apraksta iznāk, ka viņi dzer slepus, mazās devās un nenorimti.
Pudelīte aiz aizkariem, pudelīte azotē utt.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #36 : 2016. gada 01. februāris, 18:14:41 »
Aha, slepenie vai kautrie, bet tomēr alkaši. Maskējas...

Man draudzenei pēc viņas vārdiem tēvs bija “inteliģentais dzērājs“.
Izglītots, pieklājīgs, labā darbā, mierīgs pēc dabas, traci netaisa,
bet dzer,dzer viens pats, lasot klasisko literatūru labas mūzikas pavadījumā...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #37 : 2016. gada 01. februāris, 18:26:56 »
Sasmējos par tiem pilinātājiem. Atgādina dažu labu forumieti. Dāmu, protams.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #38 : 2016. gada 01. februāris, 18:29:11 »
un kam viņš ar to sliktu nodarīja? kādam ģimenes loceklim,finansiālajam stāvoklim,ka būtu obligāti kaut kā jānosauc?vispār mani tracina gan riktīgie žūpas,gan to karojošie nolicēji.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #39 : 2016. gada 01. februāris, 18:33:45 »
Nepazīstu nevienu karojošo.. bet tiešām neko sliktu tāds nav nodarījis, atšķirībā no jebkura veida alkoholiķa.

Atslēdzies tex

« Atbilde #40 : 2016. gada 01. februāris, 19:24:48 »
un kas tur tāds, aj clv mājās iedzer ,klausās sev tīkamu mūziku vai lasa?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #41 : 2016. gada 01. februāris, 19:42:32 »
Ha... divkoši mani ņjenogļadnie!
A kas tur tāds, ja clv mājās iedzer un paklausās Joy Division vai The Velvet Underground, palasa Ļeņinu un pārkārto plauktos savu granātu kolekciju? Viņš tak tiesnesim paskaidros, ka ne mužam nekad neko nav taisījies spridzināt.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #42 : 2016. gada 01. februāris, 19:46:42 »
un kam viņš ar to sliktu nodarīja? kādam ģimenes loceklim,finansiālajam stāvoklim,ka būtu obligāti kaut kā jānosauc?vispār mani tracina gan riktīgie žūpas,gan to karojošie nolicēji.

vo, vo :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #43 : 2016. gada 01. februāris, 20:30:46 »
Manuprāt tā - dzīvē visam ir sava vieta, arī kādai druskai alkohola. Un tā idejiskā (tieši idejiskā, nevie kodēta alkoholiķa obligātā) atturība, kad nekad un ne piles, man nepatīk kā kaut kāda sektantiska dīvainība. (Nē, lai jau, protams, katrs kā grib; arī tādus cilvēkus pazīstu, un citādi normāli cilvēki). Manā draugu lokā ir pulka cilvēku, kas pie gadījuma paceļ vienu otru glāzīti vai, nosaluši, uzmaisa groku, un nav tāpēc kļuvuši par alkoholiķiem. Tāpat nedomāju, ka bērnu šampi iedzērušais bērns tādēļ top ieprogrammēts kļūt par alkoholiķi. Nu, vismaz es tādēļ nodzērusies toč neesmu. Tieši otrādi, domāju, ka visa aizliegšana un liekulīgā no visa sargāšana noved pie aizliegtā augļa baudīšanas kā no ķēdes pasprukušiem. Nevis jātur pa gabalu no ūdens (tikpat taču kādreiz piekļūs!), bet jāiemāca peldēt un adekvāti vērtēt riskus. Tāpat ar alkoholu - lai taču saskandina ar vecākiem savu bērnu šampi un redz, ka vecāki iedzer savējo un ar to aprobežojas, un tas neizvēršas ne par kādu plostu, nekā iepazīstas ar aizliegto augli "draugu" kompānijā kādā pavārtē.
Kā visa ļaunuma sakne bieži lamātā "kulturālā dzeršana", jā... Bet tā, manuprāt, ir zelta vidusceļš.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #44 : 2016. gada 01. februāris, 20:43:45 »
Nē draugi, lai arī kā Jus gribētu baltām rokam karot, tā vis nebūs. Bērniem likt uz galda falšalkoholu un veikt attiecīgus rituālus, nav vis kaut kāda nevainīga aizliegtā augļa sindroma laicīga slāpēšana, bet gan nopietns smadzeņu terors. Jo ko ko, bet to ka dzert ir slikti, dzirdējis no mazas kājas ir ik viens. Tik pat stulbi ir, kad smēķējošais vecāks sit pa muti pieķertajam ar ļuļķi zobos jaunulim. Jeb vienu jau var???????