Radioaparāta mājās kā tāda nav . Klausos tikai un vienīgi mašīnā. Kādreiz klausījos SWH Bē Bē brokastis ... Tad bija Skonto laiki un tad Star FM ... jāsaka, ka nu jau mēnešiem sāk kaitināt Sipenieces runas veids ... Regulāri novēloti ierodas darbā (jā, jā, tiešajā ēterā to nenoslēpt), sāk runu un nezina kā pabeigt ... Mūžīgie - ēēē ..... mmmmm .... aaaa... Kaut ko internetā paķer, nepārdomā un sāk runāt, bet nezina kā pabeigt .... Dažkārt ir sajūta, ka runā neizēdusi muti ...

Tāda necieņa pret klausītāju .... Kas interesanti - ja runā to, par ko tiešām iedegas, tad runa ir lieliska, kā vēlas aizpildīt ēteru, tā čau ... Kad izsaka domas par politisko eliti un Vienotību, tad neaizķeras neviens vārds, kas nozīmē, ja vien grib sasniegt dzirdīgas ausis, tad prot runāt ...
Ja pārī nebūtu Romanovskis, tad būtu vispār neklausāmi ...
Pēdējā laikā dikti uzkrīt viņas "dižāšanās" ar personīgo pazīšanos ar visiem ... Svētdien Vili jau satiku, vakar satiku šo un to .... tas mans draugs; tā kā viņu personīgi pazīstu .... u.t.t.
Viss jau ir kārtībā, bet tās taču nav pļāpas pie kafijas tases .... Sipeniece man vienmēr ļoti patikusi, bet laikam šajā raidījumā viņa ir par ilgu ....
Kāpēc es klausos? Tāpēc, ka maizi pelnu ar "muti" un tā ir lieliska paraugstunda - tā runāt ar cilvēkiem ne vien nevajag, bet nedrīkst ... Man tāds ik rīta apmācības seanss
Mājupceļā - Autopilots. Reiters fantastiska radio balss
Cita radio nav