Autors Tēma: Radio . Klausīšanās paradumi. Programmas  (Lasīts 4059 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Re: Radio . Klausīšanās paradumi. Programmas
« Atbilde #15 : 2016. gada 01. februāris, 21:53:25 »
Izraušu citātus, sasmējos

:D :D ;D es jau zināju, ka tā tas beigsies ;) Bet tā tas ir - tiešā un mazāk tiešā ziņā .... Šodien gan autopilots gan turp, gan atpakaļ ... tāda diena :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #16 : 2016. gada 01. februāris, 21:56:23 »
Pirmais, ko izdaru iesēžoties vāģī - nogriežu radio... Mājās nav. Darbā jādomā, nevar ļurināties.
Visus sakost!

Atslēdzies tex

« Atbilde #17 : 2016. gada 01. februāris, 22:36:00 »
Izraušu citātus, sasmējos
o, jā, tas gandrīz kā strādāt ar galvu... :D

Atslēdzies Mango

« Atbilde #18 : 2016. gada 01. februāris, 22:54:57 »
Ziņoju, Pūka.
Neskan. : ( Vairs neskan.
Tagad es nezinu, vai ir atslēgts vai tomēr meistari, čakarējoties ap blakus esošiem kontaktiem, nav noplēsuši.
Man arī tagad grūti tikt klāt, jo priekšā stāv ledusskapis.
Bet jāpamēģina pa dienu vēl. Reizēm vakaros neskanēja arī pirms tam.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #19 : 2016. gada 02. februāris, 09:50:13 »
Mango, paldies! Skat,iepriekš, es jau dienā atradu, ka pasākums beidzies 2014.gadā! Man pat drusku žēl!

Atslēdzies Betons

« Atbilde #20 : 2016. gada 02. februāris, 10:07:34 »
Pirmais, ko izdaru iesēžoties vāģī - nogriežu radio... Mājās nav. Darbā jādomā, nevar ļurināties.

Tev kāds viņu visu laiku uzgriež?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #21 : 2016. gada 02. februāris, 11:22:49 »
Nu ir viens dzimums, kuram pilnīgi ahūni nepieciešama grabēšana. Khm. Laikam, es par maz grabu... Kā kas, tā ar pannu, bez liekas runāšanas...
Visus sakost!

Atslēdzies tex

« Atbilde #22 : 2016. gada 02. februāris, 11:53:10 »
Pūk, par ko tad žēl? Radioaparāta parastā nav? pa 5-10 eur any veikalā, bet tak katrā širpotreba "mūzikas centrā" iebūvēts... interneta radio piedāvā ne tikai LV, bet visas pasaules radio.
Par ko skumt? Ntās iespējas klausīties LR1, ja ir vēlēšanās... tikai nav jau parasti :D

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #23 : 2016. gada 02. februāris, 11:54:39 »
Pūk, par ko tad žēl?
Par zaudēto retro iespēju droši vien.

Atslēdzies reno

« Atbilde #24 : 2016. gada 02. februāris, 13:43:50 »
Lūk šodien tā Klasika gan zāģē īstas šausmas.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #25 : 2016. gada 02. februāris, 18:36:00 »
Man patīk Klasika, bet klasika tomēr pamatā ir diezgan sērīga un dzen uz izmisumu, ilgi nevar klausīties. Īsti neklausos neko, bet, ja klausos, tad Skonto, RadioTev, bet reti sanāk. Mājās mans fona draugs ir TV, kas pilda radio funkcijas.

Atslēdzies faraons

« Atbilde #26 : 2016. gada 02. februāris, 21:35:38 »
priekš manis LRadio 1 ir ļoti interesants,  labas pārraides. ar saturu, nevis tikai perkļičkas, kā te izteicās. maz ir laika klausīties. un nav radioaparāta, :)  klausos datorā; tas ierobežo. labprāt klausītos vairāk.
klasiku arī var, kad kaut kas tāds mietpilsonei derīgs, melodisks.
nesen pieķēru sevi pie domas, ka sēroju pēc pastāvīgi ņurdošās translācijas kastes, tagad gribētu tādu.
mašīnā radio nepatīk (Camma, spiežu roku), bet es nesēžu pie stūres, tāpēc paciešu.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #27 : 2016. gada 03. februāris, 00:21:16 »
Tagad reti klausos.
Agrāk SWH, tad kad aizgāja foršie dīdžeji Radio 101, šad tad Skonto vecās mūzikas dēļ, tāpat Klasiku, kad attiecīga oma.
Tagad šad tad vietējo Antenne.
Auto kā blakussēdētāja neiebilstu, bet, kad pati stūrēju, patīk klusums, patīk dzirdēt un sajust mašīnu

Atslēdzies Betons

« Atbilde #28 : 2016. gada 03. februāris, 08:41:30 »
Radio skan mašīnā un darbā. Reizēm arī mājās. Kādreiz tas bija SWH, bet tad piegriezās tie rīta joki un Fredis viens pats vairs nevelk to pasākumu, da i laiki tagad citi, nav vairs deviņdesmitie. Tad bija Skonto periods. Bet kaut kādā brīdī, kad Rita notinās, tas apnika. Tad bija Star FM periods. Bet nu, Sipenieci var izturēt gadu, varbūt vēl drusku. Nu un vecums arī dara savu, šamā sāka bārstīt tādas dzīvesgudrības ar tādu intensitāti, ka piegriezās. Un nu esmu atpakaļ pie Skonto. Pārbaudīta vērtība.

Atslēdzies reno

« Atbilde #29 : 2016. gada 03. februāris, 12:00:32 »
nu nu -neapsaukājiet klasiku par mietpilsoņiem. Tieši tur visu jauno noklausos. Un vēl man patīk Orfeja auss -jēzīņ, ko tie mūziķi  tik nesaklausa