Autors Tēma: Frizieris  (Lasīts 7374 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Lilith

Re: Frizieris
« Atbilde #15 : 2016. gada 10. februāris, 14:25:12 »
Vienreiz man taa apliidzinaaja matu galus, ka trauma uz paaris gadiem bija. Friziere ar kaut kaadu savu druzhku par daarza gurkjiem un baklazhaniem vaavuljot man noshkjieba ap 10-15 cm no matu garuma.. Fuu, pat negribas atcereeties.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #16 : 2016. gada 10. februāris, 17:38:53 »
Man arī šitā vienreiz gāja! Un piedevām mans dzīvesdraugs,ar kuru biju sakasījusies uz to brīdi,vēl pateica- tagad Tu vismaz izskaties tāda,kāda esi patiesībā!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #17 : 2016. gada 10. februāris, 18:08:59 »
uijjj Lumberg ņemogu  :rofl: :rofl: :rofl:

Nāra bet bļin,nu kā tad tu vari zinaat,kas tev piestāv ja tu nemēģini ??? vot i staigā visu dzīvi kā učene ar taisniem matiem un raga brillēm  :banhead: ..nuuu man tāda asociacija..ka tikai učenes ar copi/asti un raga brillem visu dzīvi staigaa vienādas.. :laugh:

es visp nesaprotu... mani nervi  laikam tomeer ir žeļeznije :) lai es, satrauktos matu pēc  :rat: .. nee oky..ja tie ir vieniigie dziives satraukumi, tad jau baig labi :D
mūsu 1ais anglju frizetavas apmeklejums beidzās ar to,ka gajām pa pilsētu meklēt vietu ,kur lai nopērk matu šķēres... bet tas bija smieklīgi un rēcīgi..nevienā brīdī nelikās,ka kādam jāpārdzīvo... nopirku šķēres..maajās,vannas istabā pārlaboju visus un arii pati sevi...
saprataam,ka vairaak mums nevajag anglju meistarus un viss bumbās  :thumbsup:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies reno

« Atbilde #18 : 2016. gada 10. februāris, 18:09:38 »
Man tāda trauma bija visjūtīgākajā vecumā -14 gadi! Ārprāts! Tagad, paskatoties bildes, redzu, ka nemaz nav slikti un tam laikam nenormāli kruti. Bet man pat neko nepajautāja! Vai es gribu poniju uz pieres, vai vispār gribu tik īsus! Atceros, kā gāju ārā galvu nodūrusi un asaras valdīdama

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #19 : 2016. gada 10. februāris, 18:13:09 »
aaa atceros,kad tai angļu meistarei raadu un saku..ka lūk šeit, mati tak galiigi citā virzienā stāv..
viņa paskatās uz mani ..bezpalīdzīgi noplātas un pasaka-  jūs maajās samerceejiet un pielīmejiet tos matus,kā vēlēlaties  :rat:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #20 : 2016. gada 10. februāris, 20:17:30 »
Runāju ar savām frizierēm. Viņas stāsta, ka viņām ļoooti daudz klientu ārzemnieku un viņi brīnās, kā tas var būt, ka viens meistars gan griež, gan krāso ... balina, liek ilgviļņus, pieaudzē, veido u.t.t.  Viņiem tā neesot. Neprasīju gan, kuru valstu pārstāvji tie ir ... sapratu, ka daudzi ir angliski runājoši.

Jā, jā.... mums arī ne visi to var, bet .... ir arī lieliski meistari ;)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #21 : 2016. gada 10. februāris, 20:25:22 »
Man ir divas, viena krāso, otra griež. Nesaku, ka viņas kko nemāk, bet  jākrāso bieži, svarīgi, ka tuvu mājām, kad vajag, aizskrienu. Kad gribas pilnu programmu, tad dodos pie otrās, bet tas vesels pasākums pusdienas garumā.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #22 : 2016. gada 10. februāris, 20:28:29 »
Šeit toties jāmaksā par katru friziera kustību. Mazgāšana tik un tik, žāvēšana tik un tik. Ja es iedomātos ieiet frizētavā un pieprasīt sev izžāvēt matus, šie žāvētu ar'. vai grieztu bez mazgāšanas. Vai izmazgātu un palaistu bez žāvēšanas. Ieliktu ilgviļņus un nemazgātu :P

Atslēdzies Mango

« Atbilde #23 : 2016. gada 10. februāris, 20:32:22 »
Slapjiem? Uz ielas? Nopietni?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #24 : 2016. gada 10. februāris, 20:33:58 »
Slapjiem? Uz ielas? Nopietni?

Kā klients vēlas. Par visu (katru darbību) jāmaksā.

Rīgā es mazgāju, krāsoju, griežu, žāvēju par 30-40 eiriem, AT uz 100 velk

Atslēdzies Mango

« Atbilde #25 : 2016. gada 10. februāris, 20:38:29 »
Nu te taču arī par visu jāmaksā, tikai cenu nesadrumstalo. Vrb jums tur tādi noteikumi, ka katrs cents jāatšifrē.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #26 : 2016. gada 10. februāris, 20:41:23 »
Protams, ka par visu maksājam, bet kur loģika tā drumstalot? Skaidrs, ka tad, ja matus izmazgā, tos parasti arī izžāvē, kā citādi?

Tad jau arī kokčika rēķinā varētu par katru dzērienu cenas atsevišķi norādīt :D

Atslēdzies Mango

« Atbilde #27 : 2016. gada 10. februāris, 22:14:12 »
Ir vietas, kur tā ir arī kokčikiem. Bija man čeks, kur nevis viena cena, bet sastāvdaļas ar cenām, p., viesnīcu barčikos.

Atslēdzies sōla

« Atbilde #28 : 2016. gada 11. februāris, 22:18:00 »
Nu, jā, es varētu kautrīgi piebilst, ka esmu pēc citu cilvju domām ļoti labs friziers, bet, ja vajag visas šitās modīgās izplūkātas frizūrs, tad, nu, es pass. Man patīk precīzi griezumi, tā lai cilvim, izmazgājot matus, ir tikai ar pirkstiem jāizbrauc cauri un ar fēnu jāpažāvē. Vot, tāda dura  :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #29 : 2016. gada 11. februāris, 22:24:29 »
sōla, kur Tu frizē?
Es jau 100 gadus neticu tādu frizieru esamībai, kurš māk nogriezt frizūru "izmazgā, paši izžūst, frizūra gatava". :D Varbūt uz vecumu izdosies pārliecināties par pretējo?
Es visu atceros, Ričard...