Autors Tēma: Skolotājs un soc.tīkli. Feisbuks  (Lasīts 10805 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pīne

Skolotājs un soc.tīkli. Feisbuks
« : 2016. gada 11. februāris, 14:43:10 »
Gribu parunāties, varbūt kādai būs kāda prātīga doma kā tikt ārā no situācijas.
Ļoti mērķtiecīgi pieteicos angļu v. kursos. Aizgāju un priecājos, ka man raiti iet uz priekšu. Kursus vada puisis. Pēc kādām 4-5 nodarbībām saņēmu uzaicinājumu feisbukā šim pievienoties. Pabrīnījos, ka parasti ir otrādi, jo učuki nevienu neaicina. Ok, apstiprināju (man bija slēgtais konts) un paskatījos, vai viņa kontaktlistē nav arī citi mani kursabiedri. Mēs esam maza grupa (6 cilvēki). Nobrīnījos atkal, ka nav un man vienai šāds uzaicinājums. Turpināju iet uz kursiem un izlikos par beigtu, jo es par kursiem samaksāju un gribēju mācīties nevis izklaidēties/ķiķināt soc.tīklā. Visstulbākais ir tas, ka manā galvā notika kautkāds klikšķis un es vairs nespēju lekcijās koncentrēties. Sēžu ar stulbā vietā - pirmā solā šim pretī. Viņš uz mani blenž kā samīlējies un visu laiku vēro. Kopš es to pamanīju, arī pati pieķeru sevi nevis domājot un mācoties, bet vērojot katru viņa kustību. Bāc, kautkāds murgs. Pēdējā reizē man pat roka sāka trīcēt kā satraucos. Nespēju koncentrēties :( Ir ļoti, ļoti grūti un zinu, ka kursi beigsies un tik vien kā soc.tīklā šis paliks. Vēl pie tam es esmu precēta, bet šis nē.
Kā man tikt ar sevi galā? Kā koncentrēties mācībām nevis tam, ka redzu, ka simpatizēju skolotājam?

Atslēdzies Spārka

Re: Skolotājs un soc.tīkli. Feisbuks
« Atbilde #1 : 2016. gada 11. februāris, 14:46:06 »
Atrod viņā kādu īpašību, kas Tev nepatīk.

Atslēdzies tex

« Atbilde #2 : 2016. gada 11. februāris, 14:50:45 »
Paga, te jāsāk no otra gala: Tev viņš patīk vai nē?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #3 : 2016. gada 11. februāris, 14:56:45 »
Tev viņš patīk vai nē?
Ja nepatiktu, tad tak nesatrauktos, ne?

Atslēdzies Pīne

« Atbilde #4 : 2016. gada 11. februāris, 15:15:13 »
Viņš ir 6 gadus par mani jaunāks, esmu precējusies un tas, ka viņš ir simpātisks puisis nedrīkstēja man galvā sataisīt tik stulbu klikšķi. Mani neinteresē kā viņu savaldzināt, bet kā ar vēsu prātu spēt izturēt lekcijas un spēt tām koncentrēties. Visādi sevi apstrādāju, bet darbojas pilnīgi pretējais - ar katru reizi drebu vēl vairāk. Man pat liekas, ka viņš to ir pamanījis un tīksminās. Es tā negribu. Stulbi.

Atslēdzies Pīne

« Atbilde #5 : 2016. gada 11. februāris, 15:17:38 »
Esmu sevi pārrakusi šajā īsajā laikā un sapratusi, ka vaina laikam ir manī. Tiklīdz kāds izrāda par mani interesi, tā klikt - pavasaris galvā. Kā to izravēt. Pieļauju, ka tā ir bērnības trauma.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 11. februāris, 15:34:49 no Spārka »

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #6 : 2016. gada 11. februāris, 15:23:19 »
Var jau arī kārdinājumam nepretoties, varbūt viss izčākstēs pats no sevis..

Atslēdzies Pīne

« Atbilde #7 : 2016. gada 11. februāris, 15:27:17 »
Protams, ka izčākstēs. To jau sākumā rakstu, ka paredzu, bet pašlaik man vajag savākties un aiziet no turienes ar paceltu galvu un mazliet vairāk zināšanām kā atnācu.

Atslēdzies Pīne

« Atbilde #8 : 2016. gada 11. februāris, 15:29:18 »
Nesaprotu kāpēc pedagogs būdams pats tā izpildījās. Kāpēc mani uzmeklēja, bet citas ne?

Atslēdzies roze

« Atbilde #9 : 2016. gada 11. februāris, 15:31:16 »
Pedagogi arī ir cilvēki.
Bet, ja Tu uzaicinājumu Feisbukā uztver kā ko nozīmīgu, tad laikam piederi pie visai jaunas paaudzes.

Atslēdzies Pīne

« Atbilde #10 : 2016. gada 11. februāris, 15:33:20 »
Gribu neuztvert tāpat kā agrāk. Nezinu, kas paurī saslēdzās :(

Atslēdzies Betons

« Atbilde #11 : 2016. gada 11. februāris, 15:37:31 »
būtu vienaldzība, nebūtu cepiens.. tagad - tāda kā atklāsme, ka laulība tomēr negarantē pilnīgu vienaldzību pret pretējo dzimumu .. ?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #12 : 2016. gada 11. februāris, 15:48:38 »
Precējies nav miris, to nu vajadzētu zināt. :D
Man šķiet, ka pasniedzējs cer uz nelielu romāniņu ar simpātisku skolnieci un tas, ka viņa precējusies, ļauj cerēt, ka neprasīs, lai ved pie altāra. :)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #13 : 2016. gada 11. februāris, 15:58:47 »
Paprasi administrācijai, lai nomaina grupu/pasniedzēju. Saki jebko - netiec vairs tajos laikos, grūti uztverams pasniegšanas stils utml
Pasniedzējs vietējais vai importētais?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #14 : 2016. gada 11. februāris, 15:59:53 »
lai nomaina grupu/pasniedzēju
Un, ja atbilde būs, ka to nevar, tad mums viss ir skaidrs :D