Gribu parunāties, varbūt kādai būs kāda prātīga doma kā tikt ārā no situācijas.
Ļoti mērķtiecīgi pieteicos angļu v. kursos. Aizgāju un priecājos, ka man raiti iet uz priekšu. Kursus vada puisis. Pēc kādām 4-5 nodarbībām saņēmu uzaicinājumu feisbukā šim pievienoties. Pabrīnījos, ka parasti ir otrādi, jo učuki nevienu neaicina. Ok, apstiprināju (man bija slēgtais konts) un paskatījos, vai viņa kontaktlistē nav arī citi mani kursabiedri. Mēs esam maza grupa (6 cilvēki). Nobrīnījos atkal, ka nav un man vienai šāds uzaicinājums. Turpināju iet uz kursiem un izlikos par beigtu, jo es par kursiem samaksāju un gribēju mācīties nevis izklaidēties/ķiķināt soc.tīklā. Visstulbākais ir tas, ka manā galvā notika kautkāds klikšķis un es vairs nespēju lekcijās koncentrēties. Sēžu ar stulbā vietā - pirmā solā šim pretī. Viņš uz mani blenž kā samīlējies un visu laiku vēro. Kopš es to pamanīju, arī pati pieķeru sevi nevis domājot un mācoties, bet vērojot katru viņa kustību. Bāc, kautkāds murgs. Pēdējā reizē man pat roka sāka trīcēt kā satraucos. Nespēju koncentrēties

Ir ļoti, ļoti grūti un zinu, ka kursi beigsies un tik vien kā soc.tīklā šis paliks. Vēl pie tam es esmu precēta, bet šis nē.
Kā man tikt ar sevi galā? Kā koncentrēties mācībām nevis tam, ka redzu, ka simpatizēju skolotājam?