Autors Tēma: Skolotājs un soc.tīkli. Feisbuks  (Lasīts 10831 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: Skolotājs un soc.tīkli. Feisbuks
« Atbilde #15 : 2016. gada 11. februāris, 16:11:57 »
Da cik Tev gadi?
Tiešām: fb nozīmīgs un 6gadu starpība arī? Un vsp kā zini, cik tieši pasniedzējam gadu? OK, 20 gados jā (-6 ir pedofīlija), 40 - WTF?!

1) ja psihtrauma, ka visi lāga cilvēki, kas grib draudzēties jāvelk gultā, tad ārstējies...
2) ja vnk patīk un abi zināt ka nekas vairāk nebūs - pārguli 1x. Moš nekam nederīgs natūrā :D
3) vrb vnk iepazīsti tuvāk un parādīsies īpašība, kas taaaa nepatiks, ka visa patika būs pagalam.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 11. februāris, 16:17:46 no tex »

Atslēdzies Pīne

« Atbilde #16 : 2016. gada 11. februāris, 16:13:59 »
Mācoties, ir ļoti daudz sanāk runāt par personīgām lietām - sevi, ģimeni... Reakcija uz to, ka es ar ģimeni mīlu dabu un pastaigāties, viņš uztvēra tā, ka es ar savu tēti un mammu brienu pa mežu :D
Kad pārbaudes darbā vīru nosaucu par friend un he, viņš nez kāpēc to izlaboja uz She. Negāju meklēt taisnību un škrobējos uz sevi, ka tomēr vajadzēja. Nu ir puisim aplauziens, ka pārskatījies (es ceru), bet pati tāpat nevaru domāšanu klātienē dabūt vēsu.

Atslēdzies Pīne

« Atbilde #17 : 2016. gada 11. februāris, 16:15:08 »
Man ir 38.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #18 : 2016. gada 11. februāris, 16:15:21 »
Elementāri. ENG pasniedzēji kursu uzsāk ar iepazīšanos ar studentiem (vismaz visi, kas man bija no Lingua Franca, noteikti), ieskaitot vecumu, hobijus, ģimenes stāvokli utml. Pirmās nodarbības neatņemama sastāvdaļa :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #19 : 2016. gada 11. februāris, 16:16:21 »
Laulības gredzena nav? FB statusa "precējusies"arī nē?
Kā tad pašas iepazīšanās runā, kur stādās priekša par vecumu, ģimenes stāvokli, izdevās "nejauši" nepieminēt to, ka precējusies?

Bet, ja jau gribi, tad nem, paileto, izmet - precēto priekšrocības :D :evil:

Atslēdzies Pīne

« Atbilde #20 : 2016. gada 11. februāris, 16:17:53 »
Ok, man arī likās, ka varbūt grib uzzināt kas esmu, hobijus utt, lai ir par ko runāt. A kāpēc to dara soc.tīklā un pārējos neaicina?

Atslēdzies Pīne

« Atbilde #21 : 2016. gada 11. februāris, 16:20:05 »
Laulības gredzens ir un iepazīšanās sarunās nebiju. Ielecu trešajā nodarbībā.
Bet tagad jau viņam zināms mans ģimenes stāvoklis. Tāpat arī soc.tīklā ir, ka esmu precējusies.

Atslēdzies tex

« Atbilde #22 : 2016. gada 11. februāris, 16:22:55 »
OMG! Nelauzi galvu!
Ja gribi, ņem.
Ja nē,...
1) nomaini kursu/pasniedzēju
2) fb taču "draugus" var grupēt vai no viņiem atteikties: ieliec kkur "attāla paziņas" statusā vismaz, lai neko jaunu vairs neredz; vai vnk nomet un paskaties reakciju (ja jautā, tā arī saki, ka negribi būt vienīgā no kursa)

St.c. uzmākties apmācāmajiem ir prof. ētikas pārkāpums. Tā ka diez vai jams ko reālu pasāks kursa laikā. Un, ja pasāks, tad tiešām būs iemesls sūdzēties administrācijai.

Atslēdzies tex

« Atbilde #23 : 2016. gada 11. februāris, 16:27:21 »
Ok, man arī likās, ka varbūt grib uzzināt kas esmu, hobijus utt, lai ir par ko runāt. A kāpēc to dara soc.tīklā un pārējos neaicina?
aaaa, pārējie bija iepazīšanās nodarbībā. Vrb TIK elementāri, a Tu jau sadomājies :D

Atslēdzies Pīne

« Atbilde #24 : 2016. gada 11. februāris, 16:38:54 »
Var jau būt, ka sadomājos, bet tik un tā, vai tad soc.tīklos učuki tagad iepazīstas?

Un, ja arī sadomājos šķērsām, gribu atpakaļ savu skaidro prātu :( Cenšos novērst uzmanību, bet neizdodas. Katru reizi uz nodarbību eju apņēmības pilna ignorēt viņa blenžšanu, bet ļoti grūti iet. Nevaru koncentrēties. Grupu mainīt arī negribas, jo maza un diezgan draudzīga. Vidū tagad ielekt citā grupā...  arī negribas. Jālauž sevi. Bet ar kādu aprunāties par šo gribējās. Palīdz :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #25 : 2016. gada 11. februāris, 16:40:24 »
F@k him  :evil:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #26 : 2016. gada 11. februāris, 16:44:07 »
Pīne, tad izmanto situāciju un koķetē pretī. Bet svešvalodā. :) Kad pasniedzējs sāk uzkrītoši blenzt, piemiedz ar aci.

Kursi reiz beigsies, vismaz būs ko atcerēties. :)

Atslēdzies Pīne

« Atbilde #27 : 2016. gada 11. februāris, 16:47:51 »
:D es neprotu miegt ar aci. Esmu no stulbi sarkstošajām. Kad iedomājos, ka šis vēl ir stipri jaunāks, tad vispār... ak kungs, Pugačova un Galkins

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #28 : 2016. gada 11. februāris, 16:48:15 »
Un vēl kas. Tādos kursos nav obligāti jāstāsta viss par sevi kā pie bikts, var arī pafantazēt. Piemēram, es kādreiz angļu valodas kursos pasniedzējai iestāstīju, ka man ir divas draudzenes - Skaidrīte un Jautrīte, turklāt Jautrīte ir dziedātāja krogā. :D Man pat liekas, ka pasniedzēja noticēja.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #29 : 2016. gada 11. februāris, 16:50:05 »
Pievienojos Piafas padomam par grupas maiņu.