Autors Tēma: Skolotājs un soc.tīkli. Feisbuks  (Lasīts 10863 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Re: Skolotājs un soc.tīkli. Feisbuks
« Atbilde #60 : 2016. gada 12. februāris, 11:10:34 »
he he ... vispirms, paskaties cik šim tajā feisbukā ir draugu, ja no katra tāda kursa viņš izvēlās vienu "upuru" redzēsi, kas džekam par pieredzi ;o))))) Tad iedomājies, ka šams vienkārši izklaidējās un viņam patīk vērot, kā tu tur pirmajā solā sarksti un bālē, tas noteikti atvēsinās prātu. Ja šams gribēs komunicēt soc tiklos, piekrīti to darīt tikai angļu valodā - vismaz nauda par kursiem nebūs velti zemē nomesta. Un arī prakse valodā ir laba lieta. 38 gados jau jāprot dzīvi vēsi novērtēt. Man liekas, ka nav vērts dzīt amizieri kursos kur tu maksā naudu, jo visa tā luncināšanās nav paredzēta piedāvātā pakalpojumā. Nē nu, protams, ja pašai tas asinsriti neuzlabo, garīgo nepaceļ un netiek uztverts, kā patīkams bonuss... Mēs reiz sitām klaču ar kādu drušku un man patika viņas teiktais,- ... lūk, eju pa ielu un droši zinu, ka patīku  vismaz pusei no pretī nākošu vīriešu. Bet tas nenozīmē, ka man ar viņiem visiem jāpārguļ...

Atslēdzies Betons

« Atbilde #61 : 2016. gada 12. februāris, 12:27:39 »
... lūk, eju pa ielu un droši zinu, ka patīku  vismaz pusei no pretī nākošu vīriešu.

:)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #62 : 2016. gada 12. februāris, 12:48:26 »
;o))))... Nē, nu ja es būtu tavā situācijā un man tas viss liktos nepieņemami, vienkārši pieietu pie džeka un pajautātu, ... nu teiksim tā,- Manam vīram arī ir problēmas ar angļu valodu, vai viņš nevar nākt uz kursiem par tavu iemaksu, bet tev kā soc.tīklu draugam turpināt baudīt nodarbības pa brīvu. Ar to visas problēmas būtu atrisinātas

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #63 : 2016. gada 12. februāris, 12:58:21 »
Es, kad sabriinos, kur man jauni draugi fb saradushies, atklaaju, ka gaadaas tiiri netiishi tai piedaavaato draugu rindai bildeem ne tur uzspiest un aiziet uzaicinaajums... taisni jaasaak domaat, ko tie otraa galaa vb padomaa...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #64 : 2016. gada 12. februāris, 13:00:18 »
Es mēģināšu pārsēsties, lai domā, ko grib. Mest ārā no feisbuka mazliet raustos.

bišķi dīvainas domas - "mēģināšu, "raustos"...

Tu esi klients, kas samaksājis naudu un grib "preci" bez kādiem bonusiem. Nav tur ko mēģināt vai raustīties.
Ja Tev ir nepatīkami tas, ko šis dara, kā šis uzvedās, pasaki par to vīram, lai pazvana un pieklājīgi pasaka, ka Tu tur ej mācīties, nevis flirtēt.

Ja nespēj šo sāpi vīram izstāstīt (bet jāmeklē padoms forumā), vai rausties (atkal!) no neadekvātas viņa reakcijas, tad Tev tiešām ir problēmas...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #65 : 2016. gada 12. februāris, 13:08:44 »
Es, kad sabriinos, kur man jauni draugi fb saradushies, atklaaju, ka gaadaas tiiri netiishi tai piedaavaato draugu rindai bildeem ne tur uzspiest un aiziet uzaicinaajums... taisni jaasaak domaat, ko tie otraa galaa vb padomaa...
It īpaši, ja esi līdusi lūrēt ekšu profilus :D

Atslēdzies tuk

« Atbilde #66 : 2016. gada 12. februāris, 13:18:13 »
Nezinu, es, ja vēlētos pārtraukt esošo situāciju, nodarbības laikā pajautātu -
kādiem mācību mērķiem bija nepieciešama apstiprināšana FB.
Ka nesapratu, vai kādi mācību materiāli, vai kas...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #67 : 2016. gada 12. februāris, 13:30:28 »
Man labi teksti parasti rodas ar krietnu kavēšanos, tāpēc diezgan droši, ka piekoptu vienkāršo stratēģiju - nezinu, nesaprotu un neliktos ne zinis. Pret sarkšanu, bālēšanu padoma nav.
Bet uzaicinājums soc. tīklos nav jāuztver kā simpātiju apliecināšana. Cik zinu skolotājiem draugos (šis par draugiem.lv) bieži ir skolēni vecumā, kad nevar būt runas par romantiskām jūtām. Pasniedzējs kursos skolotājs vien ir.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Pīne

« Atbilde #68 : 2016. gada 12. februāris, 13:31:57 »
Piafa, nopietni? :D tad jau sanāk, ka arī feisbukā var redzēt, kurš tavu profilu blenzis? :D nu jā, kas tik nav skatīts, lai apmierinātu ziņkāri. Es tā učuka profilu arī vairākas reizes esmu apskatīju :D un kad sāku tur iet uz kursiem, arī palūrēju, kas būs lektors. Ha ha, varbūt tā arī atbilde?...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #69 : 2016. gada 12. februāris, 13:34:07 »
nodarbības laikā pajautātu -
kādiem mācību mērķiem bija nepieciešama apstiprināšana FB.
Ja publiski jaunavīgā kautrība traucē, var tai pašā FB uzrakstīt, tikai nevajag iepīties vēl dziļāk, ja nav tāda nodoma.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #70 : 2016. gada 12. februāris, 13:37:51 »
Redzēt  nevar. Es par ineshuku iesmēju, ka lienot aplūrēt ekšus netīšām šos saaicinājusi draugoties :D

Atslēdzies daddy

« Atbilde #71 : 2016. gada 12. februāris, 13:43:06 »
Ja publiski jaunavīgā kautrība traucē, var tai pašā FB uzrakstīt, tikai nevajag iepīties vēl dziļāk, ja nav tāda nodoma.

jā jā, noteikti vajag FB kaut ko uzrakstīt...

Par pretējā dzimuma teiktā uztveri.
Sievietes "nē", vīrietis dzird kā "varbūt". Sievietes "varbūt", kā "jā", jo "jā" viņas nesaka nekad... (izņemot dažas foruma čiksas-čikotājas, ka izrādās) :) 

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #72 : 2016. gada 12. februāris, 13:43:53 »
Tak atdraugo un miers...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #73 : 2016. gada 12. februāris, 13:45:18 »
Piafa

Tur jau taa lieta, ka neliidu... tinu uz priekshu tie piedaavaajuma lenti, a izraadaas saaicinaajusi...

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #74 : 2016. gada 12. februāris, 13:53:59 »
Oi, nu nenoturējos.
Gandrīz pilnas piecas lapas par to, ka kāds FB draugos paaicinājis.
Es vēl saprastu, ka tīņi saceptos/teorijas izvirzītu, bet 38 gados...sviests.
Varbūt pa vecu esmu, lai sprastu, par ko cepiens.