Nē , nu paklausāties tikai! Sēžu šodien pie datora, klabinu klaviatūru un fonā kaut kāda krievu TV programma. Pēkšņi ieklausos un man dolec! Kaut kāda reklāma no RŪ gala, saistīta ar to, ka mainījās kaut kāds likuma pants un tai sakarā visiem, kas nav krievu tautības (varbūt iebraucēji no bijušajās PSRS republikām, nepiefiksēju ātrumā) - visiem līdz kaut kādam datumam jānoliek eksāmens krievu valodas zināšanā!
Es biju uz pakaļas un joprojām tur esmu! Par ko vispār cepiens!!!!???? Mums te gandrīz puse no līdz-dzīvotājiem jau gadus 15 skandina, ka jūt, ka viņu pravas ir uščemlenas, ka te gandrīz genocīds tai sakarā, ka valsts kurā viņi dzīvo vēlās lai viņi zinātu šīs valsts valodu. Kremlis draud nepārtraukti un gatavs ar tankiem tai sakarā skriet aizsargāt savas valodas lietotājus... Kašmars kaut kāds!
Nezinu, kāds tur bija dots tas datums, kad RŪ visiem iebraucējiem jāzina krievu valoda, tas noteikti bija 2016 gads un pat domāju, ka pirmais pusgads, bet mēs te padsmit gadus nezinām kā lai pieklājīgāk ieskaidro, lai neapvainotu šamo jūtas.
Goda vārds nevaru nomierināties...