Ehh.. visiem jums ir taisnība.
Esmu tajā dzīvoklī praktiski iemīlējusies, bet nu tie rēķini, tie rēķini..
Ok, šodien atļauties it kā varētu. Bet kas būs rīt / pēc gada / pieciem ?
Bet pat atļaujoties, pusgadu maksāt 200 eur par savu dzīvokli ir vienkārši žēl !
Tai pašā laikā - ja nu pēkšņi ir absolūts ČP, tad laikam pašreizējo izīrēt būtu vieglāk - no tāda viedokļa, ka tam otram ar milzu rēķiniem nekādu baigo īres maksu jau neuzlikt.
Turklāt tas arguments par potenciālo mūža kašķi ar radiem man nemaz prātā nebija ienācis, bet gan jau ir arī tāds risks.
Bet man ir piegriezies dzīvot aiz aizkariem un bez saules !!
Izīrēt šo (kādam vampīram) un pašai noīrēt citu, kas patīk labāk ?
Ieķīlāt šo, un pirkt citu, šo izīrējot ?
Visprātīgāk jau laikam būtu šo pārdot un nopirkt citu ? Bet tad tam citam ir jāatbilsti visiem 8 punktiem, + ar gāzes apkuri, un kur tādu lai atrod ? Un pat ja atrod, tad kā to īstenot ? Jo nu negaidīs tas pārdevējs, kamēr es pusgadu meklēšu pircēju savam.
Pārdot šo, noīrēt kaut ko mazu un lētu, un meklēt to ideālo ? Cik ilgi ? Pārdošu šo, un kamēr meklēšu ko vietā, cenas tā pieaugs, ka nekas prātīgs tur nesanāks ?
Un jā, ir man putni attiecībā uz sastrēgumiem. It kā jau saprotu, ka tās ir papildus tikai nieka 15-20 minūtes, bet nu tracina viņi mani ! Kaut gan, ja dzīvoklis ārpus centra būtu ļoti ļoti foršs, gan jau ka iemācītos samierināties.