Autors Tēma: Ko vajag sievietēm?  (Lasīts 68222 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ragana

Re: Ko vajag sievietēm?
« Atbilde #15 : 2016. gada 02. marts, 13:16:41 »
Nee, normaali... Ragana liek mani striipot no saraksta...
Tad ir baigi jādomā, ko dosi pretī. :) Savādāk sanāk, ka Tev vajag saimniecības daļas vadītāju ar papildus funkcijām.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #16 : 2016. gada 02. marts, 13:18:45 »
Nebuut ne visiem vajag stabilitaati... Mazums iipatnju, kam stabili ir garlaiciigi... Kam vajag gandriiz nepaartrauktu draamu...

RaFix

• Viesi
« Atbilde #17 : 2016. gada 02. marts, 13:19:10 »
Rimi vistas kāja un rolltons sāk izklausīties tomēr gana pieņemama lieta, ja salīdzina ar sievas ieviešanas un uzturēšanas funkcionālā stāvoklī klapatām? Neuztraucies, viņai ir tādi paši uzdevumi ievērot līgumu. Piemēram, ja sākumā lutinās ar cepešiem, kotletēm un pīrādziņiem, tad paejot laikam un pirmajai sajūsmai, nedrīkst arī viņa nonākt līdz pelmeņiem, ķiļkai un +50kg pie sava dzīvsvara  :evil:
No finansiālā aspekta mani šis jautājums neuztrauc. Sen ir skaidrs, ka sieva prasa finansiālus ieguldījumus, ja ieviesīsim bērnus, tēriņi būs vēl lielāki.
Mani vairāk uztrauc tas moments, kad sievas sāk visu ko pieprasīt, bez pilnīgas izpratnes par to, ka tam ir arī nepiemēroti momenti.
Piemērs no dzīves. Aizeju pie drauga, kam sieva ir. Sēžam, skatāmies futbolu. Pašā interesantākajā spēles momentā, pēkšņi ir jāiznes miskaste. Tas nebija nepieciešams pirms tam un pagaidīt vēl 11 minūtes, līdz beigsies spēle, arī nevar. Kā no šitādiem gadījumiem izvairīties?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #18 : 2016. gada 02. marts, 13:20:10 »
Tad ir baigi jādomā, ko dosi pretī. :) Savādāk sanāk, ka Tev vajag saimniecības daļas vadītāju ar papildus funkcijām.

Piecietiishu, ka skataas lv seriaalus un staigaa pa sievieshu apgjeerbu veikaliem ;)

RaFix

• Viesi
« Atbilde #19 : 2016. gada 02. marts, 13:20:28 »
Tev jāmīl kaķi, jāmāk gatavot brīvdienu brokastis un tās prasmīgi piemest gultā, tev jāpatīk brīvdienās vismaz 4 stundas pavadīt sieviešu apģērbu veikalos, tev jāzin viss par latviešu seriāliem, tev jāmīl un jāmāk visi mājas uzkopšanas darbi.
Vieglāk ir pašam iemācīties cept kotletes.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #20 : 2016. gada 02. marts, 13:45:19 »
Mjā... sarunas par sievu kā biznesa projektu vai mājdzīvnieku.  :sad_smiley:

Bet kur tad jūtas, romantika un tauriņi vēderā?  :in-love:

Katra sieviete tomēr ir atšķirīga, viena recepte un lietošanas pamācība visām nederēs. Vislabāk būs, ja noskatītajam objektam - potenciālajai sievas kandidātei - pajautāsi, ko viņa vēlas sagaidīt no vīrieša, un pats tiksi skaidrībā, vai Tu to spēj un vēlies viņai dot.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #21 : 2016. gada 02. marts, 14:08:01 »
Brīvību.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #22 : 2016. gada 02. marts, 14:16:05 »
Man šķiet, ka sievietēm neko nevajag. Vajag vīriešiem.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #23 : 2016. gada 02. marts, 14:45:06 »
Man šķiet, ka sievietēm neko nevajag. Vajag vīriešiem.

Nav taisnība. Es zinu, ko vajag man. Par citām sievietēm es nevaru zināt. :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #24 : 2016. gada 02. marts, 15:10:27 »
Lūk, tā mēdz būt reizēm ar sievietēm... :)

Муж:- Мне не ехать?
 Жена:- Нет.
 Муж:- "Нет, не ехать" или "Нет, ехать"?
 Жена:- Да.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #25 : 2016. gada 02. marts, 16:21:43 »
 :coffee: ... kaut ko par to reiz rakstīju ...
Būtībā taču sievietei no šīs Pasaules neko daudz nevajag. Tik vien, lai pamostoties viņai uzsmaidītu saule un kāda maiga balss iečukstētu ausī,- Labrīt, Sirsniņ... Lai ienākot virtuvē kafija jau kūpētu un aiz loga ziedētu mūžīgie ceriņi( man gribās tieši ceriņus), un vienmēr rīt būtu sestdiena un visās piektdienās būtu algas diena (tāpat vien – tonusa uzturēšanai) un lai durvīs saņemtu kādu skūpstu ar vārdiem, - Neplāno neko uz šo vakaru.
Sievietes ir radītas priekš tā, lai izdaiļotu pasauli, bet ne priekš tā lai skaidrotu vīriešiem to, kas viņas dara laimīgus!  Esat pamanījuši, ka viss internets, prese un TV pilns ar pamācībām kā un kas ir jādara sievietei, lai piesaistītu vīrieša uzmanību, ko cept un vārīt, ko drīkst teikt seksa laika un ko nē, kā jāģērbjas un cik jāsver, kā jākrāsojas, kas vīriešiem patīk un kas nē, kā viņu noturēt un savaldzināt, kā lietot un kā apmierināt? Sieviete tiek brīdināta, ka vīrietis pēc pārliecības nav monogāms, jo viņam nabadziņam, nav tādu gēnu. Ar to ir jāsamierinās, jāpucē pavards, jāuzfrišina jaunā paaudze, jāuzbur ko fantastisku vakariņām un galvenais jāizskatās perfekti, lai vecim nerastos iekāriena laist pa kreisi...Nezinu, kā jūs, bet es neesmu nekur lasījusi, kas šai sakarā būtu jādara vīrietim. Droši vien, tiek paredzēts, ka sieviete visu pati izdarīs, šamam atliek tikai baudīt dzīvi. Pasaule ar visu varu grib iebīdīt sievieti kaut kādos rāmjos....    Un tad nogurusi no visām tām domām sieviete uz vakara pusi, ierodas mājās, apsēžas dīvānā un ... divas maigas rokas novilktu viņai kurpes un kāda balss tuvumā – Mīļā, man tev ir pārsteigums!!!
Kaut gan sievietei no šīs Pasaules neko daudz nevajag. Tik vien, lai pamostoties viņai uzsmaidītu saule un kāda maiga balss iečukstētu ausī,- Labrīt, Sirsniņ...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #26 : 2016. gada 02. marts, 16:34:22 »
Pancam par sho bija sakaamais... pamaaciibas sievieteem ir, jo vinjaam taas vajag... vinjas njem veeraa un maacaas, kaa tikt pie viira... vechi pienjem, ka defoltaa labi un ja nav baabas tad tas taapeec ka visas maitas...

Atslēdzies tex

« Atbilde #27 : 2016. gada 02. marts, 17:07:56 »
Domājams, autoram vajag uzmodelēt vēlamo sievietes tipu, jo "prasības" būs krasi atšķirīgas.
Vispār piekrītu,- ar šo vajadzētu sākt.
Ko gribi? Sievu, kas gatavo un pienes čības? Uzturēsi, neuzturēsi (lasi, gribi, lai viņa vēl paralēli strādā)? Uztjūnētu vai nē? Maksāsi par tjūnēšanu vai nē?
Vairoties gribi, vai nē? Par sīkiem reāli rūpēties, tajā skaitā ieguldot arī ne mazumu laika un pūļu gribi, vai nē?
Vai ko īsti gribi?

RaFix

• Viesi
« Atbilde #28 : 2016. gada 02. marts, 17:10:05 »
Pancam par sho bija sakaamais... pamaaciibas sievieteem ir, jo vinjaam taas vajag... vinjas njem veeraa un maacaas, kaa tikt pie viira... vechi pienjem, ka defoltaa labi un ja nav baabas tad tas taapeec ka visas maitas...
Kopš kura laika sieviete, neatkarīgi no tā vai viņa ir maita vai nav, ir neaizstājams atribūts mājās? :o

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #29 : 2016. gada 02. marts, 17:26:22 »
Kopš kura laika sieviete, neatkarīgi no tā vai viņa ir maita vai nav, ir neaizstājams atribūts mājās? :o

Tiem, kam ir neaizstaajams, arii prasi ;)