Autors Tēma: Ko vajag sievietēm?  (Lasīts 68431 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

RaFix

• Viesi
Re: Ko vajag sievietēm?
« Atbilde #150 : 2016. gada 03. marts, 11:33:28 »
Un ir citi iemesli - vēžot. Citādāk, kā iepriekš minēts - par tiešu aicinājumu brokastīs var arī pa ausi dabūt. Tad nu jāieslēdz ilgā programma - randiņi.
Kur atrast tādas, kas par brokastu piedāvājumu neiešaus pa ģīmi, to es arī zinu. Tās atkal ir garām no tā viedokļa, ka nekam citam viņas tāpat neder. Saturs = 0
Ja gribās kādu, ar ko arī skaidrā papļāpāt un kotletes, šis nav risinājums.

Atslēdzies tex

« Atbilde #151 : 2016. gada 03. marts, 11:35:30 »
Dies' man liecinieks, nav. Un, ja "pēc tam" nesaskan, tad ko nu?
nu paga... no viena grāvja otrā, ne?
OK, pārbauda TO. Saskan un turpmāk varētu būt interesantāk. Labi? Bet, ja nesaskan dzīves uzskati, ne-fiziskās vajadzības, nākotnes plāni?
Un par jautājumu pēc būtības - tad mierīgi var palikt (ja ir kopīgas intereses un uzskati) vai nepalikt (ja nekā cita kopīga arī nav) draugi... jo uz gultu vairs neviens nevienu nevilks

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #152 : 2016. gada 03. marts, 11:39:54 »
Jau teicu - no mana zvanu torņa. Vienmēr patikusi strauja attīstība :)

RaFix

• Viesi
« Atbilde #153 : 2016. gada 03. marts, 11:44:22 »
Tas ir kā? Iepazīsties ar čali uz ielas, viņš Tevi pārmet pār plecu, aizstiepj mājās un saka, ka tagad dzīvosi šite un Tu klausi?  :thinking:

Atslēdzies tex

« Atbilde #154 : 2016. gada 03. marts, 11:46:25 »
Man jau arī. Bet plāns bija mēģināt atradināties visu aš tikko satikto stiept uz gultu :D
Jo var gadīties, ka pie brokastīm va ipat vēlāk atklājas, ka personāžam pavisam citi dzīves uzskati un/vai milzu pārliecība par nesavietojamību...
Vai pašai pret rītu nāk apskaidrība, ka gultā ir labi, bet ārpus tās ar konkrēto indivīdu darīt nav ko ...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #155 : 2016. gada 03. marts, 11:47:27 »
Rafik, gandrīz tā :D Visās nopietnajās attiecībās viss ir bijis uzreiz un tagad. Kurš kuru kuro reizi kur aizstiepis, tas nu tā.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #156 : 2016. gada 03. marts, 11:47:36 »
Ar gultas/dzīves biedreni(u) ir tāpat, kā ar automašīnām - ir automašīnas, kuru izskats puslīdz apmierina/gaumes jautājums/, komforts nosacīts, ergonomika nekāda, toties kāda jāuda un vadāmība, ar kaifu pedāli grīdā un raksties visos līkumos.
Cita izskatās smuki, pričendāļu vezums, ērti sēdēt.. bet vajadzīgos brīžos dvēseli neveldzē, jaudas nekādas un līkumos draud grāvī ielidot.
Dažai vēl elektronika nobrūk pat pie nelieliem satricinājumiem. Cita turpina braukt, citai momentā ieslēdzas servisa režīms un tālāk tikai ar evkuatoru.

Nu šitā kaut kā :)

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #157 : 2016. gada 03. marts, 14:59:00 »
Citāts
Vispār jau es tēmu izveidoju ar domu, ka uzzināšu, ko sievietes grib un kāpēc tā uzvedās. Tā būtu vieglāk saprast, kā jāuzvedās pašam un pēc kā zināt, ka izvēlēta pareizā.

Grūti kaut ko ieteikt, jo par papagaili nepārvēršos, lai ko būtu gaidījusi no vīrieša. Par fūriju gan varētu... :D
Un savā paziņu lokā arī nevaru iedomāties nevienu, kas tik radikāli pārvērstos, dodoties uz randiņu. Bet acīmredzot tajā, kas tevi piesaista konkrētajās sievietēs ir kāda saistība ar viņu tieksmi pārspīlēt.

Citāts
Dajosh kleitas bildi... nu, kko liidziigu vismaz...
Varu piedāvāt kā iedomājos, piemēram: http://www.klerr.lv/lv/Melna-vakarkleita-ar-skaistu-dekoru/t1/28/t2/2/t3/9/10438
Tā jau saka - par gaumi nestrīdās, taču tā var nesakrist un tad neko...
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

RaFix

• Viesi
« Atbilde #158 : 2016. gada 03. marts, 17:25:57 »
Varu piedāvāt kā iedomājos, piemēram: http://www.klerr.lv/lv/Melna-vakarkleita-ar-skaistu-dekoru/t1/28/t2/2/t3/9/10438
Tā jau saka - par gaumi nestrīdās, taču tā var nesakrist un tad neko...
Vo vo - šitās, kad īsti nevar saprast, vai nesajauks ar ieleni. Tas ir tā kā kruta vai kā?  :confused:

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #159 : 2016. gada 03. marts, 17:31:29 »
Kā jau minēju, ziepju operu skaistuļu izejamais tērps. Maini medījamo kontingentu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #160 : 2016. gada 03. marts, 18:13:14 »
Vajag vispirms meitenei kleitu uzdāvināt un tad vest uz krogu...

Atslēdzies Rūdis

« Atbilde #161 : 2016. gada 03. marts, 18:34:28 »
Kleitas ir dārgas, labāk aizved meiteni piknikā pie dabas pavasarī kad ievas zied. Tad vēl nav odi un dunduri, nekas Netraucēs baudīt mieru un klusumu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #162 : 2016. gada 03. marts, 18:43:43 »
Rūdi, vajag nevis kā lētāk, bet kā labāk...
Meitenēm nepatīk tāda rēķināšana.
Kā tur bija -briljanti meiteņu labākie draugi...?

Atslēdzies itta

« Atbilde #163 : 2016. gada 03. marts, 18:58:39 »
Kleitas ir dārgas, labāk aizved meiteni piknikā pie dabas pavasarī kad ievas zied. Tad vēl nav odi un dunduri, nekas Netraucēs baudīt mieru un klusumu.

Taa nu viss tik caur apreekjinu..., kur juutas, romantika un vienkaarsi veelme buut ...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #164 : 2016. gada 03. marts, 19:03:00 »
Drīz vasara.
Aizved uz nūdistu pludmali. Tur kleitu nevajag:)