Autors Tēma: Ko vajag sievietēm?  (Lasīts 68253 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mangusts

Re: Ko vajag sievietēm?
« Atbilde #315 : 2016. gada 05. marts, 17:43:15 »
Par mulšanu pašas pieredze: bija kaut kāds radioraidījums, kur varēja zvanīt un palūgt atskaņot konkrētu skaņdarbu un es visu laiku nevarēju saprast, ko tās meičas, kas zvana var tik nejēdzīgi murmulēt un ķiķināt... līdz brīdim, kad pati saņēmos piezvanīt. Nebiju ne par matu labāka, turklāt, ar šausmām to apzinājos.

Un tas ir relatīvi attālinātā situācija.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

RaFix

• Viesi
« Atbilde #316 : 2016. gada 05. marts, 17:43:22 »
Neticu tai mulshanai... pusgadu paziistami un te peekshnji mulst... tjip kex nav sapratis, kaadu krogu izveeleeties?
Pašas sievietes reklamē, ka viņām uz randiņiem vajag restorānus, puķes, dāvanas utt. Tad ko man no tā saprast?

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #317 : 2016. gada 05. marts, 17:45:51 »
Vienu lietu jau minēju - vai apzināts ierastais restorānu līmenis. Protams, es arī gribētu nogaršot, ko dod Vincentā, bet labāk jau ar labi pazīstamu partneri

Atslēdzies itta

« Atbilde #318 : 2016. gada 05. marts, 17:45:59 »
Pašas sievietes reklamē, ka viņām uz randiņiem vajag restorānus, puķes, dāvanas utt. Tad ko man no tā saprast?

Pag pag, nebaaz visas vienaa maisaa..., pienjeemums pasas sievietes ir vispaarinaajums..., jaazin, ko veelas konkreetaa..., pie tam es pat meedzu mulst no ljoti daudzaam lietaam, kuras citaam varbuut ir norma..., taa kaa ... :)
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #319 : 2016. gada 05. marts, 17:49:42 »
Bet vispār restorāns nav sievietes pamatvajadzība. Patīkams bonuss gan. To es par sevi.

Man vajadzīga drošības sajūta, mugura, aiz kuras paslēpties, kāds kam varu uzticēties, kaut kāda interešu kopība, vai vismaz interese par manām interesēm...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #320 : 2016. gada 05. marts, 17:50:21 »
Mukst veel peec pusgada paziishanas? I don't buy it...

Un ierasto krogu liimeni ar taa kaa buutu jaazin jau...

RaFix

• Viesi
« Atbilde #321 : 2016. gada 05. marts, 17:51:25 »
Vienu lietu jau minēju - vai apzināts ierastais restorānu līmenis. Protams, es arī gribētu nogaršot, ko dod Vincentā, bet labāk jau ar labi pazīstamu partneri
Man pašam Baltvillā patīk. Uz turieni arī vedu. Vincentu es pāris reizes varētu atļauties, bet te mēs jau nonākam pie tā, ko sākumā minēja - ir visu laiku jāuztur sākuma līmenis, bet es neuzskatu Vincentu par jēdzīgu naudas ieguldījumu, toties, ja vedīšu uz turieni, tas būs tas sākuma līmenis, kas jāuztur, lai gan reāli nav tā vērts - tas ir tiem, kam vajag baigi izrādīties.

RaFix

• Viesi
« Atbilde #322 : 2016. gada 05. marts, 17:54:40 »
Es tikko sapratu, ka nesaprotu vēl vienu lietu. Tas sākuma līmenis mērās pēc cenas vai pēc kā?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #323 : 2016. gada 05. marts, 17:55:39 »
Restoraans ir pamatvajadziiba... (to es par sevi)

Atslēdzies itta

« Atbilde #324 : 2016. gada 05. marts, 17:57:20 »
Es tikko sapratu, ka nesaprotu vēl vienu lietu. Tas sākuma līmenis mērās pēc cenas vai pēc kā?

Tas nu katram peec speejaam un vajadziibas, laikam esmu pilniigi kreezii, bet man ir citas intereses un veelmes hmmm ...
Taapeec liekas esmu tur kur esmu :D

Sajaa virziena latinja par zemu, bet citos par augstu - nabagi nespeej paarleekt :)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #325 : 2016. gada 05. marts, 17:57:37 »
Nuu, aizvest uz Vincentu un turpmaak uz Chilli picu buutu klaja maldinaashana :D

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #326 : 2016. gada 05. marts, 17:58:32 »
Un kas liedz sākt pieticīgāk. Rīga pilna ar krogiem (ar šo domāju visas ēstuves).
Pie reizes varēsi novērtēt, cik augsta latiņa šķiet pietiekama sievietei. Plus - iedomājies, kā viņa priecāsies, kad latiņu vēl pacelsi :D

Un vēl pakāpeniski varēsi iejusties viņas stila izpratnē. ;)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #327 : 2016. gada 05. marts, 18:01:54 »
Klausies - nevajag, atpesti, nevajag!

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #328 : 2016. gada 05. marts, 18:03:41 »
Lai to pateiktu pēc sevis, man jābūt regulārai restorānu apmeklētājai. Vienīgais - pēdējā laikā novēroju, ka dodu priekšroku interesantākam ēdienam, lai arī mazākā porcijā. Reizē nevēlos īpašu eksotiku, bet ierastās garšas. To sapratu pēc Rocket Bean Roastery iemēģināšanas. Pāris reizes vien būts, bet, manuprāt, to vērts.

Atslēdzies itta

« Atbilde #329 : 2016. gada 05. marts, 18:05:53 »
Lai to pateiktu pēc sevis, man jābūt regulārai restorānu apmeklētājai. Vienīgais - pēdējā laikā novēroju, ka dodu priekšroku interesantākam ēdienam, lai arī mazākā porcijā. Reizē nevēlos īpašu eksotiku, bet ierastās garšas. To sapratu pēc Rocket Bean Roastery iemēģināšanas. Pāris reizes vien būts, bet, manuprāt, to vērts.

Ir lietas, kas ievelk :)