Autors Tēma: Ko vajag sievietēm?  (Lasīts 68338 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Ko vajag sievietēm?
« Atbilde #360 : 2016. gada 05. marts, 22:09:29 »
Tuk - attaisi acis - citā virzienā jāskatās!

Es ne par šo, es par iepriekšējo ...

Atslēdzies itta

« Atbilde #361 : 2016. gada 05. marts, 22:53:35 »
Par kuru iepriekseejo :)
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #362 : 2016. gada 05. marts, 22:54:56 »
Es par 21:06...
Visus sakost!

Atslēdzies itta

« Atbilde #363 : 2016. gada 05. marts, 23:02:11 »
Es par 21:06...

Skaidriite :), teemas autors galiigii pieklusis...

RaFix

• Viesi
« Atbilde #364 : 2016. gada 05. marts, 23:03:00 »
Izstaigājos, paelpoju purvciema gaisu. Palasīju komentārus. Sapratu, kāpēc šeit neviens ilgi neuzturās.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #365 : 2016. gada 05. marts, 23:04:00 »
Nu nu?
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #366 : 2016. gada 05. marts, 23:18:19 »
Par kuru iepriekseejo :)

Par šo..
Drīzāk gribētos jautāt - kāpēc vispār kaķis.

Atslēdzies nex

« Atbilde #367 : 2016. gada 06. marts, 00:01:26 »
Izstaigājos, paelpoju purvciema gaisu. Palasīju komentārus. Sapratu, kāpēc šeit neviens ilgi neuzturās.

padalīsies no kurienes tādas ziņas? :)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #368 : 2016. gada 06. marts, 01:19:49 »
kāpēc ziņas??? pieļauju,ka tas ir vērojums... ja cilēkam redziga acs un nav forumos 1o dienu... kas ko nesaprast..
te tak viss naļico... :sad_smiley:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #369 : 2016. gada 06. marts, 04:54:18 »
Ierakstīšu tagad, jo rīt noteikti labā audzināšana neļaus.
Par autora minētajiem papagaiļiem.
Aizbraucām pie draugiem uz laukiem. Vietējā klubā sieviešdienas balle. Redzēju tik daudz "papagaiļu", ka visam mūžam pietiks. Bet pieņemu, ka ikdienā visas viņas ir normālas sievietes - (?).

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #370 : 2016. gada 06. marts, 09:05:42 »
Ziniet ko, pa manam visi šitie pasākumi ir vienas vienīgas mokas, no kurām jāizvairās, cik nu vien iespējams! Nepieciešamība līst kaut kādās briesmīgās kleitās, veidot hvz ko uz galvas, triept smiņķi uz sejas, vilkt kājās kurpes, kam drīzāk piederētos apzīmējums "spāniešu zābaki"- jebšu vienā vārdā "sapucēties" (kā papagailim!) - atsit jelkādu vēlmi tādos piedalīties!
Glaunie restorāni vispār psc - sēdi kā dura pie mirdzoši balta galdauta ar čupu galda piederumu un knibini pa šķivi kaut kādu mazu nenosakāmas izcelsmes pikuci, turklāt vēl pūloties izrādīt tā cenai atbilstošu atzinību... Un domā - par ko man tas viss un kad jel tas beigsies?! :rat:

Sievietēm vajagot ziedus un restorānus?!  Ak dies', priekš kam?!

Ar prieku aizbrauktu kādā ekskursijā, vai kaut vai tāpat gar jūru pastaigāties, kaut ko paskatīties un atceļā iegrieztos kādā mazā omulīgā demokrātiskā kafejnīciņā kaut ko iekost un brīdi pasēdēt. Jebšu, jā - sēnes lasīt, pa zoodārzu staigāt, da kaut uz kartupeļu talku, makšķerēšanu vai motokrosu!  Tikai neaiciniet mani turp, kur jāiztaisās par papagaili!
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 06. marts, 09:10:51 no kvadra »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #371 : 2016. gada 06. marts, 09:21:31 »
Kvadra, Kvadra, puisis pārdevēju aicina...
Kur tad dāma uzvilks savu “smuko“ kleitu???

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #372 : 2016. gada 06. marts, 09:26:22 »
Izlasot Kvadras teikto, uz brīdi apjuku, kuru tēmu esmu atvērusi - vai Sirdslietu - Ko vēlas sieviete, vai Filozofijas - sīkšausmu stāstiņi  :rat: ...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #373 : 2016. gada 06. marts, 09:57:31 »
Kvadra visu pateica skaidri un gaiši. :)

Tas, ka sieviete jāapber ar ziediem, jāved uz restorānu, ir tāds pats nejēdzīgs stereotips kā romantika sveču gaismā ar vīna glāzi pie kamīna un vanna ar rožu ziedlapiņām. :D

Tak pasaki dāmai, lai saģērbjas ērti, jo iesiet uz zooloģisko dārzu, pastaigā gar jūras malu, kaut vai uz Brīvdabas muzeju. Var iet uz kino, tur būs tumšs un nebūs jārunā, pēc tam varēsiet apspriest filmu. Teātris jau ir smalkāka padarīšana - var gadīties, ka dāma saģērbjas pārāk koši Rafika gaumei.

Es iedomājos sevi smalkā restorānā - pilnīgs murgs... :D Gan jau saģērbtos normāli, ar galda piederumiem arī prastu apieties, bet, ja atnes smalkus ēdienus, kurus nezinu, kā ēst, tad gan būtu "jautri", it īpaši, ja puisis patīk un gribētu uz viņu atstāt iespaidu.  :sad_smiley:

Atslēdzies itta

« Atbilde #374 : 2016. gada 06. marts, 10:05:54 »
...
Sievietēm vajagot ziedus un restorānus?!  Ak dies', priekš kam?!

Ar prieku aizbrauktu kādā ekskursijā, vai kaut vai tāpat gar jūru pastaigāties, kaut ko paskatīties un atceļā iegrieztos kādā mazā omulīgā demokrātiskā kafejnīciņā kaut ko iekost un brīdi pasēdēt. Jebšu, jā - sēnes lasīt, pa zoodārzu staigāt, da kaut uz kartupeļu talku, makšķerēšanu vai motokrosu!  Tikai neaiciniet mani turp, kur jāiztaisās par papagaili!

Nu vieniigais no visa ir ziedi par kuriem esmu prieciiga it seviskji, ja tie ir pukjupodinjaa un nav nolemti tuuliiteejai navei :), bet nu arii seit ir atruna, ne jau pavisam praktiski, kaa piemeeram piparmeetras staads :)