Autors Tēma: Ko vajag sievietēm?  (Lasīts 68498 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

Re: Ko vajag sievietēm?
« Atbilde #405 : 2016. gada 06. marts, 20:29:02 »
vecinja- nuu... kā lai saka... turpinājās labi un laimīgi :)
bet, ja par tēmu... tad ...es ar laiku kļuvu par papagaili... :facepalm: un visu sabojāju..
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies itta

« Atbilde #406 : 2016. gada 07. marts, 09:18:56 »
vecinja- nuu... kā lai saka... turpinājās labi un laimīgi :)
bet, ja par tēmu... tad ...es ar laiku kļuvu par papagaili... :facepalm: un visu sabojāju..

I kur muusos tie papagailji dzimst, un viiriesos paavuciisi un tiitari :D, reizeem, gan tas zooparks tiiri labi viens ar otru sadziivu, bet nu ne vienmeer :D
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #407 : 2016. gada 07. marts, 11:05:57 »
Nav man tagad laika smalki iesaistīties diskusijā, bet savu sīko artavu iemetīšu.  :evil:

Lasu un domāju [atmetam reālos faktus* - plika teorija] - lūk, es nekrāsojos, max skropstu tuša vai knapi pamanāma ēna absolūtos svētkos reizi gadā. Ģērbjos ērti, vienkārši [vispār jau gaume tā kā piemīt, un ne tikai gaume, bet arī šāda tāda izglītība arī], bet atbilstošā situācijā nesmādēju arī augstpapēžu kurpes [māku, māku iet ar tādām - atšķirībā no lielas daļas klumzātāju], matus nekrāsoju [nav vajadzības] frizūras netaisu, max kaut ko var atspraust, ja uznāk mendele. Smaržas nelietoju [neteicu, ka ignorēju higiēnu!]. Tā teikt, papagaiļa statusam nekvalificējos. Izglītība augstākā, dzīves uztvere piezemēta, "krāvēju un maximas pārdevēju" [minēti kā raksturojošs parametrs viduvēja IQ īpašniekiem] statusā neesmu, pat, ja kādreiz strādāšu par apkopēju - ne jau darbavieta nosaka cilvēku. 

Skatos - RaFix, brīvs, dabūjams, meklējas. Rakstu stils izcils, domu skaidrība adekvāta. Spriežot pēc pašraksturojuma - nav parazīts bez biksēm, ja palielu dzīvokli var pieturēt sev vienam, pats sev asti ceļ, sak, virietis – zelts.

Un? "Gribu smalku sievieti, ir dzīvoklis, BMW** un paradums laiskoties uz dīvāna". Bet tas arī viss. Nevienā tēmā neesmu pamanījusi nekādu norādi uz hobijiem, interesēm un praktiskām lietām.

Un ko es ar tādu dīvānspilvenu darīšu? Brauksim uz Āfriku ceļojumā? Kaut pavasarī pa Gauju ar kajakiem? Būvēsim māju kopā? Kaut izremontēsim četristabnieka virtuvi? Izdomāsim un iekārtosim dārzā eksotisku upīti un dīķīti ar zivtiņām? Vismaz sīpollokus audzēsim uz palodzes akmensdārzā?
Vai es šūšu, būvēšu, gatavošu un sadzīšu tīrās zeķītes aplokā, bet Tu vienkārši būsi? Nu tā, kā daudzām - ka tik vīrietis, tas jau ir vērtība pati par sevi, kvalitāte nav obligāta?

Ja es piedāvāšu ar fotoaparātu zooloģiskajā dārzā stundu stāvēt pie tīģera aploka un sagaidīt kadru, kad saule izspīd ūsās un kažokā, un vēlāk plecu pie pleca pārskatīt, kas kuram kadrā ir izcils. Tu piedāvāsi aiziet uz restorānu?

Ja es pārbaudīšu dzīvē, ka Tu patiešām smēķē, un atzīšu, ka tas man nav pieņemams - Tu pasūtīsi mani vai cigareti? Vai sakarināsi makaronus [atmest ir vienkārši! Esmu jau 20 reizes atmetis. Marks Tvens.]?

Īsumā - es varu visu [forumistiem nav noslēpums, ka abu dzimumu lauciņā] un gribu daudz ko [ne par materiālo ir runa]. Ko Tu vari likt pretī? Ko Tu piedāvā savai ideālajai sievietei? Izņemot restorānu...

Tēma nav uzbrauciens, bet pārdoma. Šoreiz, iespējams, pa pusei noformulēta.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #408 : 2016. gada 07. marts, 12:39:35 »
Dīvaina tēma. Man par šo visu 2 sajūtas. Uzsveru - sajūtas.
1) Tēma liekas mākslīgi veidota.
2) Man nezināmu iemeslu dēļ autoram iztrūkst empātija (iejušanās cita ādā) un dažas elementāras emocijas.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #409 : 2016. gada 07. marts, 14:33:48 »
No tiem laikiem, kad biju jauna, traka, dumja..

Sarunāts randiņš vakarā. Pirms tam vēl kaut kāds pasākums ar alko. Pārvērtēju sevi vai nenovērtēju  kādus citus faktorus, bet diemžēl sanāca, ka pāršāvu pār strīpu. Tagad es nemūžam ko tādu neatļautos, bet toreiz...kā jau minēju, biju jauna :D...Tādā kondīcijā arī devos uz to randiņu.
Laiks pretīgs, pļurzīgs, kkāda sniega putra, slidens, es ne ideāli stabila....rezultātā tikšanās vietā nonācu netīrās drēbēs (Rīgas ielas novembrī), dubļainiem ceļgaliem, gan jau sejā arī vairs nekāda skaistule :D

Ar vīrieti, kas mani sagaidīja randiņvietā, pēc tam daudzus gadus bijām kopā. Viņš mani bija aizvedis mājās, sakopis, nolicis gulēt, izmazgājis man drēbes, izžāvējis, sagludinājis...tīrījis manus vēmekļus, kad man vēlāk palika slikti....Vārdu sakot, es viņam ļoti patiku neskatoties uz to, kāda es tajā vakarā biju.

Tas mazliet par īsto vai neīsto cilvēku un mīlestību

Atslēdzies itta

« Atbilde #410 : 2016. gada 07. marts, 14:39:44 »
...

Ar vīrieti, kas mani sagaidīja randiņvietā, pēc tam daudzus gadus bijām kopā. Viņš mani bija aizvedis mājās, sakopis, nolicis gulēt, izmazgājis man drēbes, izžāvējis, sagludinājis...tīrījis manus vēmekļus, kad man vēlāk palika slikti....Vārdu sakot, es viņam ļoti patiku neskatoties uz to, kāda es tajā vakarā biju.

Tas mazliet par īsto vai neīsto cilvēku un mīlestību

Taa nu ir, ne katrs ir speejiigs uz ko taadu otra deelj un ne vienmeer tas ir abpuseeji arii reaalaas lauliibas un ilggadiigaas attieciibas, bet uz to ir veerts tiekties...

Cielava

• Viesi
« Atbilde #411 : 2016. gada 07. marts, 15:32:48 »
Man bija kādus gadus vīrietis, kuram patika visādi ekstrēmi dabā. Jāpiezīmē, ka man nekad mūžā nebija bijis cits apģērbs kā tikai tāds, kādā pārvietojas pa pilsētu - mētelīši, svārki, kurpītes, zābaciņi.. Pieļauju, ka pirmās reizes, kad ar viņu devos dabā, es biju riktīgs papagailis :D:D -  smalka kurtciņa, džinsi, smalkas botītes(kuras speciāli nopirku).

Atslēdzies itta

« Atbilde #412 : 2016. gada 07. marts, 16:53:53 »
Man bija kādus gadus vīrietis, kuram patika visādi ekstrēmi dabā. Jāpiezīmē, ka man nekad mūžā nebija bijis cits apģērbs kā tikai tāds, kādā pārvietojas pa pilsētu - mētelīši, svārki, kurpītes, zābaciņi.. Pieļauju, ka pirmās reizes, kad ar viņu devos dabā, es biju riktīgs papagailis :D:D -  smalka kurtciņa, džinsi, smalkas botītes(kuras speciāli nopirku).

Zeel, ka nevar ielikt patiik :D

Atslēdzies tex

« Atbilde #413 : 2016. gada 07. marts, 17:35:29 »
Itta, kāpēc ne? Es redzu pogu Patīk...

Bet kopumā piekrītu visiem pēdējiem viedokļiem.
Ja mīlētu tādai figņai kā kara krāsas nepiekasītos.

Atslēdzies itta

« Atbilde #414 : 2016. gada 07. marts, 18:22:01 »
Itta, kāpēc ne? Es redzu pogu Patīk...

Bet kopumā piekrītu visiem pēdējiem viedokļiem.
Ja mīlētu tādai figņai kā kara krāsas nepiekasītos.

Viesiem taa fiica nestraadaa :(

Atslēdzies tex

« Atbilde #415 : 2016. gada 07. marts, 20:12:41 »
Toč, ir, bet nospiest ta nevar...

RaFix

• Viesi
« Atbilde #416 : 2016. gada 08. marts, 00:55:52 »
Un ko es ar tādu dīvānspilvenu darīšu? Brauksim uz Āfriku ceļojumā? Kaut pavasarī pa Gauju ar kajakiem? Būvēsim māju kopā? Kaut izremontēsim četristabnieka virtuvi? Izdomāsim un iekārtosim dārzā eksotisku upīti un dīķīti ar zivtiņām? Vismaz sīpollokus audzēsim uz palodzes akmensdārzā?
Vai es šūšu, būvēšu, gatavošu un sadzīšu tīrās zeķītes aplokā, bet Tu vienkārši būsi? Nu tā, kā daudzām - ka tik vīrietis, tas jau ir vērtība pati par sevi, kvalitāte nav obligāta?

Ja es piedāvāšu ar fotoaparātu zooloģiskajā dārzā stundu stāvēt pie tīģera aploka un sagaidīt kadru, kad saule izspīd ūsās un kažokā, un vēlāk plecu pie pleca pārskatīt, kas kuram kadrā ir izcils. Tu piedāvāsi aiziet uz restorānu?

Ja es pārbaudīšu dzīvē, ka Tu patiešām smēķē, un atzīšu, ka tas man nav pieņemams - Tu pasūtīsi mani vai cigareti? Vai sakarināsi makaronus [atmest ir vienkārši! Esmu jau 20 reizes atmetis. Marks Tvens.]?

Īsumā - es varu visu [forumistiem nav noslēpums, ka abu dzimumu lauciņā] un gribu daudz ko [ne par materiālo ir runa]. Ko Tu vari likt pretī? Ko Tu piedāvā savai ideālajai sievietei? Izņemot restorānu...

Tēma nav uzbrauciens, bet pārdoma. Šoreiz, iespējams, pa pusei noformulēta.
Ko varu es? Es daudz varu! Černobiļu izpētīt kopā ar mani brauksi? Ja laicīgi dosi saprat, ka neesi restorānu meitene (Dievs atpestī un paldies šim forumam, vienmēr licies, ka sievietes to grib.), es mīlu biljardu, boulingu (Ko kādu brīdi vēl nevarēs, aiz gara laika iedzīvojos traumā, kas man sekos vēl pus gadu vai gadu) un es varētu stāvēt pie tīģeriem, ja  mēs pēs tam tāpat stāvēsim pie žirafēm - man viņas ļoti patīk. Biljardu gribi iemācīties?
Remontēt dzīvokli? Kad būs īstā, pārdosim dzīvokli un būs māja un dīķi. Ģimenes māja man vienmēr asociējusies ar to, ka to būvē divi cilvēki, nevis viens uztaisa un otrs pārbūvē.
Tik es bērnu arī gribēšu.
Dzimumu ne mums lemt. Es neko neesmu teicis par hobijiem, jo man nejautā. Velotūrisms interesē? Man gan patīk. Gruzijā un Čehijā veloversijā ir daudz vairāk ko redzēt, kā piedāvā tūrisma firmas. Tenerife janvārī? (Te gan būs jāpagaida, es jau notizlojos)
Krāšņs zooparks un trakie, kas iet peldēties, kaut ūdens ir vien 18 grādi. Pāvi tur ir superīgi, vīns garšo labi, bet galva sāp ļoti.
Es audzēju lociņus uz loga, protu mazgāt traukus, lasu grāmatas un citādi esmu garlaicīgs, tāpēc priecātos par kādu, kas futbola spēles laikā vismaz mēģinātu saprast, kas notiek uz laukuma, nedusmotos par manu vēlmi palīdzēt virtuvē  (te es esmu tizls) un reizi pa reizei ļautu sevi aizstiept nezināmā virzienā. Kāpēc Engure lepojas ar kaijām? Kur ir Ugāles pilnskalns? Kā izskatās Tirzas padomju laika raķešu bāzes? Es zinu. Vai zini Tu? AHHAA zini? Tur nekad nav garlaicīgi :) Un doumbiedrs uz Lietuvas dinozauru parku arī derētu :)
Jā, es sapratu, ka pats esmu vainīgs, ka ar tādām vietām vajadzēja sākt, nevis ticēt sieviešu nostāstiņiem, ka restorāns ir īstais.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 08. marts, 01:06:20 no RaFix »

RaFix

• Viesi
« Atbilde #417 : 2016. gada 08. marts, 01:24:40 »
Aizmirsu vienu lietu. Es smēķēju maz, bet jā - smēķēju. Dēļ sievietes, kam tas nepatīk, varētu izbeigt. (Vieta garākam komentāram, kam man nav laika, jo kaķis arī ir svarīgāks par cigareti.)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #418 : 2016. gada 08. marts, 08:03:57 »
Nu, re, te Tu arī pats sev atbildēji - kāpēc Tev īstā nenāk klāt. Tu mēģini izlikties par to, kas neesi!

Sasodīts, ja Tev patīk biljards - aicini meiteni uz biljardu! Ja patīk alpīnisms - ved uz kalniem! Ved visur tur, kur TU gribi. Tikai - brīdinu! - skaties, vai viņai tas patiešām patīk, vai viņa tikai meistarīgi tēlo, ka ir ieinteresēta [tici man, vecai sistai lapsai - sievietes izcili izliekas, lai nomedītu adekvātu eksemplāru un pēc tam mēģinātu piedrāzt pēc savas liestes]. Tev patīk spēlēt bridžu? Tak, sasodīts, iemāci viņai to! Lai gan - ja tā meitene ir tā, kas ir Tava tipa meitene, viņa jau to spēlē.
Ja Tu gribi atrast sievieti, ar ko Tev ir labi un ar kuru vari iet kopā izlūkos [tici man - daudz patīkamāk ir dzīvot kopā ar cilvēku, kura priekšā nav nonstopā jāizliekas par to, kas neesi!] - meklē tādu, kas ir uz viena viļņa ar Tevi. Kāds tur sūda restorāns?????
Nelasi Cosmo un sieviešu žurnālus, nelasi padomus "kā iepatikties sievietēm"! Tie ir padomi, kā iepatikties cacai-papagailim. Lasi Klubu, autožurnālus un Remarku. Vai dajebko, ko Tu lasi. Viņa arī lasa National Geographic [oriģinālā].

Uz Černobiļu gan savu sievieti neved. Un nebrauc pats. Veseli bērni priecē daaaaaudz vairāk, nekā problēmbērniņi ar ģenētiskām šaizēm. Paplašini pieņemamības diapazonu līdz diviem - tici man, ir vērts! Sākums nav viegls, bet bērniem gan interesantāk, gan noderīgāk. Bet tā ir cita tēma.

Es Tev vairs nekvalificējos - ir man gan vīrs, gan bērni, gan vecums no krietni dziļāka plaukta. Kā jau teicu - rakstīju retrospektīvi, atceroties sevi ap 30.
Un es ap 30 spēlēju 3B - bridžu, biljardu un boulingu, nelietoju tūrfirmas - ja braucu, tad divatā/četratā pēc pašu plāniem -, fotografēju, remontēju īrētus dzīvokļus, mašīnu un datorus [un cīnījos ar saviem tarakāniem. :D].
Velosipēda man nebija. Ar prieku būtu uzsēdusies.

Martā pa Amatu ar laivām nobrauksi? Kad vēl sniegs un naktī piesalst. :) Tas būtu mans tests Tev.

Tā ka - aizmirsti visu, ko esi iedomājies "to vajag sievietēm" un aicini viņu tur, kur Tevi velk sirds. Štrunts par rozēm un vannu sveču gaismā. Uzdāvini viņai leduspuķi uz loga! [Vispirms atrodi - mūsdienu pakešu logu laikmetā! :D] Uzdāvini viņai saullēktu pie upes un meža malas ziedu - tas ir Tev, bet es to nenoplūkšu, lai aug, te viņam mājas, bet vai tu redzi, kādas tam ir interesantas ziedlapiņas?

Cacas atsijāsies ātri, ar pārējām vismaz labi pavadīsi laiku.
Iespējams, ne tikai vienreiz.

Un nē, man nav jaunākās māsas... :D
Es visu atceros, Ričard...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #419 : 2016. gada 08. marts, 08:06:34 »
Atļaušos nepiekrist, ka
Es neko neesmu teicis par hobijiem, jo man nejautā.
Tepat bija izvērsts aicinājums izteikties :)
Rafik,hobiji Tev kaut kādi arī ir? Citādāk par pragmatisko skaidrs, bet kas ir tas,kas Tevi interesē? Ko dari brīvajā laikā, neskaitot forumus,suņu staidzināšanu, dāmu izspiegošanu veikalos un tel spēlītes? Nevar būt,  ka visu laiku zombijseriālus skaties.