Nu, re, te Tu arī pats sev atbildēji - kāpēc Tev īstā nenāk klāt. Tu mēģini izlikties par to, kas neesi!
Sasodīts, ja Tev patīk biljards - aicini meiteni uz biljardu! Ja patīk alpīnisms - ved uz kalniem! Ved visur tur, kur TU gribi. Tikai - brīdinu! - skaties, vai viņai tas patiešām patīk, vai viņa tikai meistarīgi tēlo, ka ir ieinteresēta [tici man, vecai sistai lapsai - sievietes izcili izliekas, lai nomedītu adekvātu eksemplāru un pēc tam mēģinātu piedrāzt pēc savas liestes]. Tev patīk spēlēt bridžu? Tak, sasodīts, iemāci viņai to! Lai gan - ja tā meitene ir tā, kas ir Tava tipa meitene, viņa jau to spēlē.
Ja Tu gribi atrast sievieti, ar ko Tev ir labi un ar kuru vari iet kopā izlūkos [tici man - daudz patīkamāk ir dzīvot kopā ar cilvēku, kura priekšā nav nonstopā jāizliekas par to, kas neesi!] - meklē tādu, kas ir uz viena viļņa ar Tevi. Kāds tur sūda restorāns?????
Nelasi Cosmo un sieviešu žurnālus, nelasi padomus "kā iepatikties sievietēm"! Tie ir padomi, kā iepatikties cacai-papagailim. Lasi Klubu, autožurnālus un Remarku. Vai dajebko, ko Tu lasi. Viņa arī lasa National Geographic [oriģinālā].
Uz Černobiļu gan savu sievieti neved. Un nebrauc pats. Veseli bērni priecē daaaaaudz vairāk, nekā problēmbērniņi ar ģenētiskām šaizēm. Paplašini pieņemamības diapazonu līdz diviem - tici man, ir vērts! Sākums nav viegls, bet bērniem gan interesantāk, gan noderīgāk. Bet tā ir cita tēma.
Es Tev vairs nekvalificējos - ir man gan vīrs, gan bērni, gan vecums no krietni dziļāka plaukta. Kā jau teicu - rakstīju retrospektīvi, atceroties sevi ap 30.
Un es ap 30 spēlēju 3B - bridžu, biljardu un boulingu, nelietoju tūrfirmas - ja braucu, tad divatā/četratā pēc pašu plāniem -, fotografēju, remontēju īrētus dzīvokļus, mašīnu un datorus [un cīnījos ar saviem tarakāniem.

].
Velosipēda man nebija. Ar prieku būtu uzsēdusies.
Martā pa Amatu ar laivām nobrauksi? Kad vēl sniegs un naktī piesalst.

Tas būtu mans tests Tev.
Tā ka - aizmirsti visu, ko esi iedomājies "to vajag sievietēm" un aicini viņu tur, kur Tevi velk sirds. Štrunts par rozēm un vannu sveču gaismā. Uzdāvini viņai leduspuķi uz loga! [Vispirms atrodi - mūsdienu pakešu logu laikmetā!

] Uzdāvini viņai saullēktu pie upes un meža malas ziedu - tas ir Tev, bet es to nenoplūkšu, lai aug, te viņam mājas, bet vai tu redzi, kādas tam ir interesantas ziedlapiņas?
Cacas atsijāsies ātri, ar pārējām vismaz labi pavadīsi laiku.
Iespējams, ne tikai vienreiz.
Un nē, man nav jaunākās māsas...