Autors Tēma: Ko vajag sievietēm?  (Lasīts 68692 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies itta

Re: Ko vajag sievietēm?
« Atbilde #495 : 2016. gada 09. marts, 14:41:15 »

Nez vai es vēlreiz teikšu. Vakar jau dabūju pa galvu par to, ka man neiepatikās sieviete, kas uzreiz paziņoja, ka man viņai būs jāpērk tas un šitais. Problēma bija nevis pirkšanas/nepirkšanas faktā, bet gan formātā, kā tas tika pasniegts. Protams, šeit esošās dāmas vienbalsīgi nolēma, ka Rafiks skops.

Sieviešu solidaritāte.  :d_w:
Teikšu, ka pareizi izdarīji.  Principā sieviešu "apetīte" ar laiku tikai aug, pie tam ar konstantu kvocientu :) Ja jau startā bija tādi paziņojumi, tad šitā bija tīrākā izsūcēja! Un tādā gadījumā labāk šo paziņojumu saņemt uzreiz, nevis kad iztērēti 10 tūkstoši...

Nu, jaa... Tu neesi vieniigais, kas par ko taadu suudzaas :D
I kur Tu taadas atrod :)

Skops ir tad, ja uzaicina uz sacensiibaam, bet nevar atljauties nopirkt biljeti un daamu caur kruumiem velk...

... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #496 : 2016. gada 09. marts, 14:47:03 »

Skops ir tad, ja uzaicina uz sacensiibaam, bet nevar atljauties nopirkt biljeti un daamu caur kruumiem velk...

nav ko ar gnīdām pīties...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #497 : 2016. gada 09. marts, 14:48:09 »
Nez vai es vēlreiz teikšu. Vakar jau dabūju pa galvu par to, ka man neiepatikās sieviete, kas uzreiz paziņoja, ka man viņai būs jāpērk tas un šitais. Problēma bija nevis pirkšanas/nepirkšanas faktā, bet gan formātā, kā tas tika pasniegts. Protams, šeit esošās dāmas vienbalsīgi nolēma, ka Rafiks skops.

Ui, kā es šito palaidu garām... :)

Nu bet tas tak normāli, ka neiepatikās. Kāpēc pa galvu jādod?

Atslēdzies itta

« Atbilde #498 : 2016. gada 09. marts, 14:52:40 »
nav ko ar gnīdām pīties...

Nu pirmajaa randinjaa jau neko nevar zinaat... tas gan nebija mans gadiijums iz reaalas dziives...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #499 : 2016. gada 09. marts, 14:54:07 »
Ja jau šodien šī sižeta līnija atkal uzpeld...
Pelnrušķītes stāstu dzīvē ir maz. Šaubos, ka ir ļoti liels īpatsvars ar pāriem, kas saostījušies pēc 30 un ir no dažādiem slāņiem (piem veikala pārdevēja ar minimālo uz papīra, kas knapi nomaksā īri un savelk galus, un Rafiks, kas gurķojas intelektuāli un pēc paša apgalvojumiem, var viskaut ko atļauties) un spēj ilglaicīgi noturēties kopā. Jo grozi kā gribi - strādājot par minimālo, Tev ir citas prioritātes, citas domas, problēmas. Nebūs laika un naudas hobijnolūkos drasēt apkārt lož''nājot pa graustiem, vai regulāri "iziet sabiedrībā" a la teātris, koncerti utml. Vai izglītoties ar ikdienu nesaistītos jautājumos, attīstīt hobijus tālāk par organzas puķu šūšanu un pērlīšu vēršanu uz makšķerauklas. Kamēr otrs būs viskaut ko redzējis, piedživojis utml. Nu nebūs tur kopīgu saskares punktu.

RaFix

• Viesi
« Atbilde #500 : 2016. gada 09. marts, 14:58:26 »
Pelnrušķītes stāstu dzīvē ir maz. Šaubos, ka ir ļoti liels īpatsvars ar pāriem, kas saostījušies pēc 30 un ir no dažādiem slāņiem (piem veikala pārdevēja ar minimālo uz papīra, kas knapi nomaksā īri un savelk galus, un Rafiks, kas gurķojas intelektuāli un pēc paša apgalvojumiem, var viskaut ko atļauties) un spēj ilglaicīgi noturēties kopā. Jo grozi kā gribi - strādājot par minimālo, Tev ir citas prioritātes, citas domas, problēmas. Nebūs laika un naudas hobijnolūkos drasēt apkārt lož''nājot pa graustiem, vai regulāri "iziet sabiedrībā" a la teātris, koncerti utml. Vai izglītoties ar ikdienu nesaistītos jautājumos, attīstīt hobijus tālāk par organzas puķu šūšanu un pērlīšu vēršanu uz makšķerauklas. Kamēr otrs būs viskaut ko redzējis, piedživojis utml. Nu nebūs tur kopīgu saskares punktu.
Tas ir tāds kā ieteikums turpmāk neskatīties uz pārdevējām?  :confused:

Atslēdzies itta

« Atbilde #501 : 2016. gada 09. marts, 14:58:26 »

Nu redzi, tas, ka kaada konkreetaa briidii ir paardeveej un alga minimaalaa veel neko nenoziimee, taa pat kaa milziigi ienaakumi, dziivee viss rit un mainaas, kaa finansu taa arii prioritaasju, interesju un citaas jomaas...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #502 : 2016. gada 09. marts, 15:00:28 »

Pilnīgi piekrītu! Vienmēr esmu teicis, ka jaunībā, kad abi "pliki" un ideālu pilni, kaut ko pastāvīgu saveidot, ir daudz vieglāk!! Un tālāk jau dzīve rāda, vai vērtības un intereses attīstās kopīgi vai nē. 

BET nevajag mest plinti krūmos arī, ja kādu iemeslu dēļ, tas 20-25 gados nesanāca. Tomēr nevajag arī bezgalīgi stiept garumā, jo ar katru gadu paliek grūtāk - arvien augstāki prasību žogi saceļas :)   

Atslēdzies Minne

« Atbilde #503 : 2016. gada 09. marts, 15:00:45 »
Precīzi. Tādēļ arī mani jautājumi par to, kas RaFix regulāri noiet greizi ar face control un izvēlēm. Bet viņš stoiciski neatbild :D

Atslēdzies daddy

« Atbilde #504 : 2016. gada 09. marts, 15:03:29 »
Tas ir tāds kā ieteikums turpmāk neskatīties uz pārdevējām?  :confused:

Bet protams!! kā one-night-stand, iespējams, bet pastāvīgām attiecībām gan ne.  :facepalm:
Tu esi inteliģents, Tev ir lielākas iespējas, kā piem. strādniekiem un šoferiem! Atstāj pārdevējas viņiem!! :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #505 : 2016. gada 09. marts, 15:06:53 »
Nu redzi, tas, ka kaada konkreetaa briidii ir paardeveej un alga minimaalaa veel neko nenoziimee, taa pat kaa milziigi ienaakumi, dziivee viss rit un mainaas, kaa finansu taa arii prioritaasju, interesju un citaas jomaas...

Kaķis vienmēr nokrīt uz kājām un dzīvo tīrā kažokā, savukārt ir citi zvēri... tie ir dziļi maldi, ka cilvēka būtību var izmainīt...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #506 : 2016. gada 09. marts, 15:11:50 »
tie ir dziļi maldi, ka cilvēka būtību var izmainīt...
Kas, savukārt, ir pretrunā ar Tavu "sieviete - trauks" teoriju.

Atslēdzies tex

« Atbilde #507 : 2016. gada 09. marts, 15:11:59 »
Ne tik daudz rafixa sakarā kā vispārīgi:

Nu ir problēma tiem inteliģentiem, kam nederēs šoferis vai pārdevēja, ikdienā satikties. Vnk tāpēc, ka katrs to savu domu bīda savā dīvānā...

Gredzena pirkstā nav, sooo par aizņemtību neparunājoties nevarētu zināt.
Un jā, klubos ir mēģinājuši iepazīties. Bet teātrī? Kino? Kgan ar draudzenēm ejam gana bieži, bet acīmredzot iet uz citām filmām/izrādēm, vai nevar atrast draugus, kas nāks līdzi un vieniem negribas vai kas, bet nu nav redzēti mēģinājumi iepazīties. Cik ieiets klubos, jā, ir mēģinājuši piesieties sabiedriskajā transportā, bet tas kontingents atkal man nešķiet interesants - tātad nav tā, ka vsp nevienam neinteresētu (un tas pats atticībā uz draudzenēm) , ja tas būtu 1. Minējums...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #508 : 2016. gada 09. marts, 15:12:39 »
Nelasiiju to ginekologa rakstu- ja sievietei nav viiriesha, tas nav viirieshu truukuma deelj... truukst patiesas veelmes peec viiriesha...

Bet domai piekriitu...

Domaaju, ka otraadi darbojas tas pac princips... nu nevajag to sievieti iisti... vot i dabuu vislaik nederiigas...

Atslēdzies itta

« Atbilde #509 : 2016. gada 09. marts, 15:13:39 »
Kaķis vienmēr nokrīt uz kājām un dzīvo tīrā kažokā, savukārt ir citi zvēri... tie ir dziļi maldi, ka cilvēka būtību var izmainīt...

Nu labi, ko dariit, ja man piem., izklaide straadaat par paardeveeju, tas nav mans vieniigais amats un vide, kur apgrozos..., bet visi darbi jaa - ar cilveekiem, tikai koteejaas un apmaksaajaas nebuut ne peec koteesanaas principa vismaz sobriid... :)