Autors Tēma: Ko vajag sievietēm?  (Lasīts 68197 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Re: Ko vajag sievietēm?
« Atbilde #585 : 2016. gada 14. marts, 08:13:35 »
Ļoti sterviska dzīves uztvere Trix.Visi laimīgi - arī pamestā sieva un bērni?.....  hmmm. Labs padoms - jaukt ģimenes  :no: Kur gan pasaule aizlidotu,ja visi tā darītu... Un nevajag šito - nevar izjaukt to,kas nav izjaucams...Un kā vēl var ja piestrādā. Nožēlojama dzīves uztvere,jā,te laikam māte tiešām meitai smadzenes sačakarējusi...
Piedod,Rafik,par oftopiku.

Atslābsti, atvaino, dura, un izlasi arī tekstu, ne tikai dažus pazīstamos burtus, - tas ir kāda mana drauga [nejaukt ar seksa partneriem - es vārdu "draugs" lietoju tā normālajā nozīmē] teiktais, nevis mans princips. Atkārtošu: "Reiz viens draugs man teica [..] Man tieši tā bija. Un tagad visi laimīgi."
Skaidrs?
F... te arī cāļa stils ieviesīsies? Lasīt katru trešo vārdu, izdomāt savus murgus un šausmināties par saviem izdomājumiem?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #586 : 2016. gada 14. marts, 08:57:43 »
Atslābsti, atvaino, dura, un izlasi arī tekstu, ne tikai dažus pazīstamos burtus, - tas ir kāda mana drauga [nejaukt ar seksa partneriem - es vārdu "draugs" lietoju tā normālajā nozīmē] teiktais, nevis mans princips. Atkārtošu: "Reiz viens draugs man teica [..] Man tieši tā bija. Un tagad visi laimīgi."
Skaidrs?
F... te arī cāļa stils ieviesīsies? Lasīt katru trešo vārdu, izdomāt savus murgus un šausmināties par saviem izdomājumiem?

Trix, mierīgāk! :)
es arī, izlasot to tekstu, sapratu, ka tas ir Tavs keiss, nevis drauga citāts. Citāti jāliek pēdiņās :) 

Bet vispār tam draugam ir taisnība. laimes un naudas daudzums pasaulē ir sadalīts nevienmērīgi, tāpēc par savu daļiņu ir jāpacīnās. kaut nedaudz.

Atslēdzies itta

« Atbilde #587 : 2016. gada 14. marts, 10:27:43 »
Pirmaa briidii es arii izlasiiju, taa pat, bet paarlasot taa arii uztveeru, ka tas ir kaada moto pa dziivi, kas ir realizeejies Trix dziivee...

Man gan bija tikai jautaajums vai pa tiesaam visi ir laimiigi, (patiesiibaa ari ir zinaami saadi varianti, kur realitaatee tiesama visi ir laimiigi un pat meedz kopaa ietuseet ar jaunajaam gjimeneem..). vai tas ir slikti vai labi, katram jau par to ir savs viedoklis, bet, ja skjirsanaas ir bez naida, tad jau probleemaam nevajadzeetu buut...

Pie tam nosodiit nav noziimes (it seviskji neiedziljinoties un nezinot visus apstaakljus), jo gaajeejus un mireejus taa pat nenotureet... taisiit histeerijas forumaa no kaada viedoklja arii ir pilniigi nejeedziigi vai uzbraucienus it seviskji saadaa veidaa...  :no:

Un muusu laime ir muusu pasu rokaas... varbuut reizeem ne tikai...
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 14. marts, 11:33:39 no pitons »
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #588 : 2016. gada 14. marts, 13:00:42 »
Nez vai tas kaads briinums vai jaunums, ka ap 20 sleegtaas lauliibas ap 40 imejut tendenci izkurteet...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #589 : 2016. gada 14. marts, 13:50:37 »
Nez vai tas kaads briinums vai jaunums, ka ap 20 sleegtaas lauliibas ap 40 imejut tendenci izkurteet...

ir kāda statistika pieejama "ap cik" slēgtām laulībām ir tendence izkurtēt biežāk un "ap cik" retāk?? :)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #590 : 2016. gada 14. marts, 13:52:00 »
Pilniigi noteikti ir ;)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #591 : 2016. gada 14. marts, 13:55:43 »
Pilniigi noteikti ir ;)

I ko ar viņu var darīt? :)
Būtībā jau visi agri vai vēlu nomirst, i pēc statistikas, i pēc fakta :)

Atslēdzies itta

« Atbilde #592 : 2016. gada 15. marts, 14:04:42 »
Jaa teema ievirziijusies pavisam ne optimistiskaa gultnee... ehhhh
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...