Nīstu agresīvos pozitīvistus ar briesmīgu spēku! Man reāli sūdi, bet atplivinās vai pa telefonu piezvana pozitīvists un sāk savas mantras - vajag domāt labas domas, ticēt pozitīvijam! Prasu , nu kā , nu kā to reāli izveikt, ja man piemēram ir iekaisusi 20cm brūce pēc operācijas un temperatūra 39? Pozitīvists tik maļ savu maļamo - skaties dabā, smel spēku no dabas, cik pasaule jauka, cik brīnišķīga ziemas diena! Sūds, ka es to ziemu nevaru apskatīt no savas gultas. Pats galvenais , ka to visu novīterojis, pozītīvists jūtas, kā lielu labu darbu izdarījis, kā cilvēkam mega palīdzējis. Es pat teiktu vēl profitu izsitis no svešas bēdas - 1. jaukā doma, cik labi, ka man nav tādas ziepes, 2. check, es izdarīju labu darbu.
Ir arī cita veida pozītīvisti, kas parāda iespējamos risinājumus. Jā, es tos sauktu drīzāk par reālistiem, kas dod reālus padomus - mīļā , nem taksi un kafijas paku vai alkoholu un fiksi uz slimnīcu pavāļāties ķirurgam pie kājām. Un saņemies visu nekaunību, ka tev būs jāsit durvis vaļā ar kāju un jātiek garām n- vecākajām māsām! Lūk galvenā atšķirība - otrie arī pasaka KĀ tās pozitīvās darbības izveikt!