Autors Tēma: Pozitīvā domāšana  (Lasīts 10381 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Pozitīvā domāšana
« Atbilde #30 : 2016. gada 12. marts, 19:24:56 »
Liekas, ka te kopiigiem speekiem ir taadu soļanku ievaariijusji, par teemu, pozitiiva domaasana...

Tad neniekojies te ar mums kā kaķis ar peli un stāsti, kāds ir Tavs dzidrais buljons.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 15. marts, 16:52:43 no Spārka »

Atslēdzies itta

Pozitīvā domāšana
« Atbilde #31 : 2016. gada 13. marts, 11:28:49 »
Tad neniekojies te ar mums kā kaķis ar peli un stāsti, kāds ir Tavs dzidrais buljons.

Man patiik, peles - maajdziivnieki :)
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 15. marts, 16:53:06 no Spārka »
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Pūka

Pozitīvā domāšana
« Atbilde #32 : 2016. gada 13. marts, 13:52:57 »
Nīstu agresīvos pozitīvistus ar briesmīgu spēku! Man reāli sūdi, bet atplivinās vai pa telefonu piezvana pozitīvists un sāk savas mantras - vajag domāt labas domas, ticēt pozitīvijam! Prasu , nu kā , nu kā to reāli izveikt, ja man piemēram ir iekaisusi 20cm brūce pēc operācijas un temperatūra 39? Pozitīvists tik maļ savu maļamo - skaties dabā, smel spēku no dabas, cik pasaule jauka, cik brīnišķīga ziemas diena! Sūds, ka es to ziemu nevaru apskatīt no savas gultas. Pats galvenais , ka to visu novīterojis, pozītīvists jūtas, kā lielu labu darbu izdarījis, kā cilvēkam mega palīdzējis. Es pat teiktu vēl profitu izsitis no svešas bēdas - 1. jaukā doma, cik labi, ka man nav tādas ziepes, 2. check, es izdarīju labu darbu.

Ir arī cita veida pozītīvisti, kas parāda iespējamos risinājumus. Jā, es tos sauktu drīzāk par reālistiem, kas dod reālus padomus - mīļā , nem taksi un kafijas paku vai alkoholu un fiksi uz slimnīcu pavāļāties ķirurgam pie kājām. Un saņemies visu nekaunību, ka tev būs jāsit durvis vaļā ar kāju un jātiek garām n- vecākajām māsām! Lūk galvenā atšķirība - otrie arī pasaka KĀ tās pozitīvās darbības izveikt!
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 15. marts, 16:53:23 no Spārka »

Atslēdzies itta

Pozitīvā domāšana
« Atbilde #33 : 2016. gada 13. marts, 14:14:07 »
Ir arī cita veida pozītīvisti, kas parāda iespējamos risinājumus. Jā, es tos sauktu drīzāk par reālistiem, kas dod reālus padomus - mīļā , nem taksi un kafijas paku vai alkoholu un fiksi uz slimnīcu pavāļāties ķirurgam pie kājām. Un saņemies visu nekaunību, ka tev būs jāsit durvis vaļā ar kāju un jātiek garām n- vecākajām māsām! Lūk galvenā atšķirība - otrie arī pasaka KĀ tās pozitīvās darbības izveikt!

Reizeem, gan ar so sanaak noraut greizi vai paarcensties un tikt pie visgudriites teela :D

Kaut gan bezizejas variantaa ir liidzeejis arii NLP, pat pie saapju mazinaasanas, ja nav iespeeja stikt peec medikamentiem...
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 15. marts, 16:54:28 no Spārka »

Atslēdzies Luīze

Pozitīvā domāšana
« Atbilde #34 : 2016. gada 13. marts, 18:08:00 »
Laikam būšu pozitīvā reāliste. :)
Principi:
nelekt augstāk par pakaļu;
necepties par lietām, ko nevaru ietekmēt;
meklēt problēmai risinājumu, jo asaras nelīdzēs;
nav jākaunas prasīt padomu zinošākiem, bet paļauties var tikai uz sevi.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 15. marts, 16:54:54 no Spārka »

Atslēdzies itta

Pozitīvā domāšana
« Atbilde #35 : 2016. gada 13. marts, 18:15:41 »
Laikam būšu pozitīvā reāliste. :)
Principi:
nelekt augstāk par pakaļu;
necepties par lietām, ko nevaru ietekmēt;
meklēt problēmai risinājumu, jo asaras nelīdzēs;
nav jākaunas prasīt padomu zinošākiem, bet paļauties var tikai uz sevi.

pie sii vel prasaas:

alko un cigas neliidzees, naakamaa dienaa buus suudiigaak;
baast galvu smiltiis nav jeegas;
...
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 15. marts, 16:55:17 no Spārka »

Atslēdzies tex

Pozitīvā domāšana
« Atbilde #36 : 2016. gada 15. marts, 02:25:05 »
Nīstu agresīvos pozitīvistus ar briesmīgu spēku! Man reāli sūdi, bet atplivinās vai pa telefonu piezvana pozitīvists un sāk savas mantras - vajag domāt labas domas, ticēt pozitīvijam! Prasu , nu kā , nu kā to reāli izveikt, ja man piemēram ir iekaisusi 20cm brūce pēc operācijas un temperatūra 39? Pozitīvists tik maļ savu maļamo - skaties dabā, smel spēku no dabas, cik pasaule jauka, cik brīnišķīga ziemas diena! Sūds, ka es to ziemu nevaru apskatīt no savas gultas. Pats galvenais , ka to visu novīterojis, pozītīvists jūtas, kā lielu labu darbu izdarījis, kā cilvēkam mega palīdzējis. Es pat teiktu vēl profitu izsitis no svešas bēdas - 1. jaukā doma, cik labi, ka man nav tādas ziepes, 2. check, es izdarīju labu darbu.

lūk, lūk, pati pretīgākā suga - tukšd**sēji, kas vēl jūtas baigi labo darbu izdarījuši. Jei bogu vienīgais pozitīvais tajā varētu būt, ka šo pēc tā pentera kāds "uz mieta uzsēdinātu" tam īstajam cietējam redzot - tad vrb ir pasmaidītu un piemirstu savu bēdu kaut uz īsu brīdi  :evil:
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 15. marts, 16:55:37 no Spārka »

RaFix

• Viesi
Re: Pozitīvā domāšana
« Atbilde #37 : 2016. gada 16. marts, 06:22:38 »
Tā pozitīvā domāšana ir tāda strausu būšana. It sevišķi man patīk frāze "Domā pozitīvas domas!"  :rofl: Ja iespersies ar mašīnu stabā un asiņosi, noteikti šis palīdzēs labāk, nekā praktiskais piegājiens - sameklēt trubu un uzzvanīt ātrajiem.

Man ir viena kolēģe šitāda pozitīvā. Staigājošs vājprāts. Ja ir jārisina kāda problēma, vispirms nākās noklausīties visu viņas mantru kaudzi un tikai tad viņa pievērsīsies jautājumam, kāda banāna man jau pusi dienas kaut kur kaut kas neiet kopā.

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #38 : 2016. gada 16. marts, 08:27:10 »
Noteikti par šo vēl iedvesmojošāk ir šādās situācijās tikpat ilgu laiku noklausīties, cik viss un visi ir slikti un kā nu nabaga cilvēciņam neiet!  :rat:

RaFix

• Viesi
« Atbilde #39 : 2016. gada 16. marts, 08:38:15 »
Noteikti par šo vēl iedvesmojošāk ir šādās situācijās tikpat ilgu laiku noklausīties, cik viss un visi ir slikti un kā nu nabaga cilvēciņam neiet!  :rat:
Ja Tev kādreiz atskaites neiet kopā, zini, ka pie visa vainīgs pozitīvās domāšanas trūkums, nevis kāda kļūda, ko nepamanīji  :talking:

Atslēdzies ragana

« Atbilde #40 : 2016. gada 16. marts, 08:51:19 »
 :rofl: Tomēr nolēmām, ka pozitīvas domas ir kaka un pozitīvie domātāji jākremē dzīvi!
Jo ilgāk dzīvoju šajā pasaulē, jo vairāk saprotu, ka patiesība ir kaut kur pa vidu. Lai kaut ko mainītu, IR jābūt gaišajam plāniņam, kas vienlaicīgi ir saskarē ar šo realitāti. Tālāk jau attiecīgi  pēc scenārija. Fanātisms gan nav akceptējams nekādā formātā, arī pozitīvajā.

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #41 : 2016. gada 16. marts, 09:38:36 »
Ja Tev kādreiz atskaites neiet kopā, zini, ka pie visa vainīgs pozitīvās domāšanas trūkums, nevis kāda kļūda, ko nepamanīji  :talking:
Nē, tikai gribēju pateikt, ka to kļūdu var meklēt filozofiskā mierā vai stresot un lamāt visu apkārtējo pasauli. Kurš variants labāks un efektīvāks, to izšķirt katra paša ziņā. Vismaz man pozitīvā domāšana asociējas ar to, ka nevajag no mazas problēmas taisīt lielu katastrofu

Atslēdzies Mango

« Atbilde #42 : 2016. gada 16. marts, 10:03:22 »
Ja ir kļūda atskaitē, tad vēsā mierā tā jānoliek nost, jāiziet ārā, jāieelpo svaigais pavasara gaiss, jāpasilda saulē šņobels. Kļūda pati ielēks acīs.

Bet var jau maķperemaķ aurot kabinetā, sabļaut uz kolēģiem, nolamāt sievu/vīru, kurš piezvanījis nelaikā, un taču ārā arī draņķīgs laiks, auksts un zāle vēl neaug. Jõr čois!

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #43 : 2016. gada 16. marts, 10:07:41 »
Pozitīvists kļūdas nemeklē un problēmas nerisina. Viss pāries; kā atnāca, tā aizies. Tas tak ir jau pagātnē, šodien ir šodiena - saulē spīd, zāle zaļa, šodien problēmas nav, kāpēc jāsatraucas ? ... Tik tur tā lieta, ka neatrisinātais (problēma vai nenovērsta kļūda) nekur nepaliek un pats no sevis nepazūd, un tā tas krājas kaklā otram, kamēr tam otram viss piebesī. Arī paciest to pozitīvistu.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #44 : 2016. gada 16. marts, 10:22:28 »
Citāts
Pozitīvists kļūdas nemeklē un problēmas nerisina. Viss pāries; kā atnāca, tā aizies.

Nepieskaitu šos gluži pie pozitīvistiem, drīzāk pofigistiem, vismaz darba lietās. Sanācis ar pāris tādiem pastrādāt kopā, kas dzīvo pēc principa 90% problēmu atrisinās pašas no sevis, atlikušie 10% nav vispār atrisināmi. Manuprāt, tas nozīmē, ka šīs problēmas viņu vietā risina kāds cits.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck