Autors Tēma: Ko vajag vīriešiem?  (Lasīts 13720 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies roze

Re: Ko vajag vīriešiem?
« Atbilde #15 : 2016. gada 14. marts, 21:50:05 »
Nevajag kombinēt no trijām. Daddy rīt jāierodas izskaidrot, ka tas ir tikai joks.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #16 : 2016. gada 15. marts, 09:16:23 »
Nevajag kombinēt no trijām. Daddy rīt jāierodas izskaidrot, ka tas ir tikai joks.

Protams, ka joks! Bet katrā jokā... :D

Jau teicu, ka ideāli ir saņemt "trīs vienā".
Sliktāks variants ir 2+1, bet te nu nākas visādi lāpīties. Gandrīz ideāli, ja mājās ir Dāma, kura vienlaikus ir arī Karsta Sieviete (man tas vārds M nepatīk), tad Ķēkšas priekšnesumu var iet baudīt uz restorānu.  :)   Ja mājās ir Dāma un Ķēkša, bet kaut kā pietrūkst, arī ir risinājumi, ar tiem mēs nelielamies  :blushing: Savukārt  ja mājās ir gan Ķēkša, gan Sieviete Karstā, kura tomēr nemāk būt Dāma, viņa ļoti riskē...jo vīrietis bez Dāmas ir kā pulks bez karoga...it kā ir, bet kaut kā pietrūkst!

Ja tikai 1 no trijām lomām tiek pienācīgi "pildīta", tad atvainojos - KĀPĒC? :)   

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #17 : 2016. gada 15. marts, 12:34:15 »
vot rīta nīgrums liek piedalīties diskusijā  :thinking: :tea:
man kkā vienalga ko vajag vīriešiem...ideālu cilvēku naf..un netaisos es te iztaisīties par trīs vienā, lai tik būtu labi. Bija laiki,kad likās,ka vajag iztaisīties un centos būt gan 3,gan 4,gan pieci vienā.... :rat: un tak zin, nebija un nebija labi... :faint:

vīrietim vajag sievieti un sievietei vajag vīrieti....vienk, bez kkādiem tur 1,2,3,....un, ja par šiem 1,2,3 i neiedomās dzīvojot kopā ..tad būs satikušies īstie.
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies daddy

« Atbilde #18 : 2016. gada 15. marts, 12:48:55 »
vīrietim vajag sievieti un sievietei vajag vīrieti....vienk, bez kkādiem tur 1,2,3

hihihi  :smile:

Vīrieša "tālvadības pults" ir vienkārša, savukārt sievietes...

[attachment deleted by admin]

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #19 : 2016. gada 15. marts, 13:08:54 »
Pultis ir domātas kontrolēšanai. Savstarpējā mijiedarbībā, tādām nevajadzētu būt, ti neviens nevienu necenšas kontrolēt un regulēt.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #20 : 2016. gada 15. marts, 14:12:16 »
Pieļauju, ka gadu gaitā vīrietim tās vajadzības arī varētu pamainīties, ne? Ja jaunībā ķēkšas spējas ir pie kājas, tad uz vecumu ne tik aktuāla varētu būt karsta sieviete vai kaut kā tamlīdzīgi? Gan jau katrās attiecībās savs.

Cik zinu, tad, piem., no Spārkas viņas vīrs negaida ķēkšas izpausmes ;), bet abi laimīgi kā zobratiņi. Tāpat ir vīrieši, kuriem pie kājas etiķete (t.i.dāma sabiedrībā), jo viņiem pašiem nav lielas sajēgas par etiķeti. Tāda sabiedrības dāma drīzāk tādu kaitinātu, jo izceltu viņa nepilnības. Vēl citam svarīga būtu sieviete, kura ir lieliska māte..

Bet pa lielam gan jau svarīgākais ir vēders un gulta :P

Atslēdzies daddy

« Atbilde #21 : 2016. gada 15. marts, 14:39:02 »
Pultis ir domātas kontrolēšanai. Savstarpējā mijiedarbībā, tādām nevajadzētu būt, ti neviens nevienu necenšas kontrolēt un regulēt.

Ja Tev šķiet, ka sex notiek netīšām (nu reizēm taču saskrienas pierēm, reizēm citām vietām), tad varu pateikt, ka no vīrieša puses tā ir apzināta darbība! :)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #22 : 2016. gada 15. marts, 14:56:16 »
Es tā nesaprotu - Tavā uztverē sekss ir pults? Vai līdz seksam nonāk tikai kontrolējot un regulējot?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #23 : 2016. gada 15. marts, 17:48:31 »
Nu tā cālīši, akal auzas?
Vai tad nav tā ka, ja muļķe gultā, vai virtuvē, vai banketā iztaisās, lai kā iztaisās, ne sūda tur nevar sanākt? Nu izņemot Smehopanorama, vipusk 362?
Es piemēram no gudrajām neesu saticis nevienu, kura nezinātu, ko gultā nešpetnu saštukot, kā mani pabarot, vai ko sadarīt ar vajadzīgu viesi kopējā pārgājienā uz Oper vai Striptaiz.

Jeb citiem vārdiem - viss ir galvā!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #24 : 2016. gada 15. marts, 18:20:29 »
Nu tā cālīši, akal auzas?
Vai tad nav tā ka, ja muļķe gultā, vai virtuvē, vai banketā iztaisās, lai kā iztaisās, ne sūda tur nevar sanākt? Nu izņemot Smehopanorama, vipusk 362?
Es piemēram no gudrajām neesu saticis nevienu, kura nezinātu, ko gultā nešpetnu saštukot, kā mani pabarot, vai ko sadarīt ar vajadzīgu viesi kopējā pārgājienā uz Oper vai Striptaiz.

Jeb citiem vārdiem - viss ir galvā!

Pa lielam varētu piekrist, bet tikai pa lielam.
Gudrā varētu viskautko izgudrot, bet, ja viņai nav vēlmes pa to virtuvi vai gultu, vai sabiedrību, nez vai tas ar laiku nepārvērtīsies par ko destruktīvu.
Galvenais, lai viņiem abiem daudzmaz sapas vajadzības vai arī abi pietiekami lojāli un iecietīgi pret to, kas nesapas

Cielava

• Viesi
« Atbilde #25 : 2016. gada 15. marts, 18:40:50 »
Man nepiemīt neviena no šīm 3 opcijām - sabiedrībā eju reti, ēst ģimenē nekad neesam taisījuši, sekss arī tāds rets un pavārgs, bet esmu laulībā padsmit gadus,tāpēc tā arī nesaprotu,ko vajag vīriešiem...Laikam tādu pašu līdzīgu pretī.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #26 : 2016. gada 15. marts, 19:15:05 »
Gudrā, pateiks, ja nav intereses...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #27 : 2016. gada 15. marts, 19:19:33 »
Man nepiemīt neviena no šīm 3 opcijām - sabiedrībā eju reti, ēst ģimenē nekad neesam taisījuši, sekss arī tāds rets un pavārgs, bet esmu laulībā padsmit gadus,tāpēc tā arī nesaprotu,ko vajag vīriešiem...Laikam tādu pašu līdzīgu pretī.

Jā, īstenībā vidusmērā, visdrīzāk, tieši tā arī ir. Uzsvara vārdu ar pirkstu tak nerādīt?

RaFix

• Viesi
« Atbilde #28 : 2016. gada 15. marts, 21:17:18 »
Dāma sabiedrībā, tas man ir svarīgi. No papagaiļiem esmu jau noguris.
Saimniece virtuvē būtu sasodīti patīkami, jo pats tur esmu ķēpausis. Tik šito var risināt arī ar sabiedriskajām ēstuvēm un kulinārijas kursiem, ja nepieciešams, arī kopīgiem.
Gultā visu var piekoriģēt, kas nu kuram patīk. Ja mani sieviete, ar ko kādu laiku esmu attiecībās, izdomātu pārsteigt ar pletnītēm, varianti ir divi - vai nu es sāktu nenormāli rēkt, vai arī, ja šitais nenostrādā, lektu ārā pa logu, kamēr nav piekāvusi. Mani galīgi neinteresē vardarbība ārpus videospēlēm.

Pie tā visa vēl man derētu tāda, ar ko kopā, dzerot alu, paskatīties hokeju, paspēlēt kādu spēli vai vnk papļāpāt par globāli neinteresantām tēmām. Ja ar sievieti var runāt tikai par vakariņu saturu un to, kurš šodien ko darījis un ko darīs rīt, es no tādas spēles izstājos.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #29 : 2016. gada 15. marts, 22:17:13 »
Hehe..es taču teicu, ka katram savs, bet daddy tikai - 3 vienā, 3 vienā!