Autors Tēma: Ko vajag vīriešiem?  (Lasīts 13734 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Re: Ko vajag vīriešiem?
« Atbilde #30 : 2016. gada 16. marts, 09:26:05 »
Pie tā visa vēl man derētu tāda, ar ko kopā, dzerot alu, paskatīties hokeju, paspēlēt kādu spēli vai vnk papļāpāt par globāli neinteresantām tēmām.

STOOOP! Šito pienākas darīt ar saviem vīrieškārtas draugiem!  Nejauc mušas ar kotletēm :) un dāmas vīriešu attiecībās!! :)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #31 : 2016. gada 16. marts, 09:28:40 »
Šito pienākas darīt ar saviem vīrieškārtas draugiem!
Daddy, kā lai tā maigāk pasaka... Labi, neteikšu.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #32 : 2016. gada 16. marts, 09:30:32 »
Hehe..es taču teicu, ka katram savs, bet daddy tikai - 3 vienā, 3 vienā!

Minne, nu pasaki, KO TU NO VĪRIEŠIEM SAPROTI?? :D
No viņu ilgām un sapņiem, iekšējās pasaules? :) Prātīgs vīrietis arī neatklās savai vidusmēra "cielavai" VISUS savus sapņus (piem. sexu ar 3 nēģerietēm), jo tā viņu var iedzīt asarās un pamatīgos kompleksos, vai arī atrauties :fryingpan:, ja "cielava" neganta :) 

RaFix

• Viesi
« Atbilde #33 : 2016. gada 16. marts, 09:31:23 »
STOOOP! Šito pienākas darīt ar saviem vīrieškārtas draugiem!  Nejauc mušas ar kotletēm :) un dāmas vīriešu attiecībās!! :)
Šo te varētu sīkāk?  :thinking:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #34 : 2016. gada 16. marts, 09:32:15 »
Daddy, kā lai tā maigāk pasaka... Labi, neteikšu.

Tomēr pasaki! :)
Manuprāt, ja vīrietis ar vīriešiem dara tās pašas lietas, ko ar sievietēm, tad... kā lai tā maigāk pasaka? :) 

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #35 : 2016. gada 16. marts, 09:37:28 »
Pie tā visa vēl man derētu tāda, ar ko kopā, dzerot alu, paskatīties hokeju, paspēlēt kādu spēli vai vnk papļāpāt par globāli neinteresantām tēmām. Ja ar sievieti var runāt tikai par vakariņu saturu un to, kurš šodien ko darījis un ko darīs rīt, es no tādas spēles izstājos.

Man nez kāpēc šķiet, ka dāmas hokeju neskatās un alu nedzer. :D 

Atslēdzies daddy

« Atbilde #36 : 2016. gada 16. marts, 09:37:57 »
Šo te varētu sīkāk?  :thinking:

Protams, vīrietis ar sievieti abi kopā var darīt visu, kas viņiem ienāk prātā un ir patīkams.
Principā visu to pašu var darīt arī vīrietis ar vīrieti (šodien ir modē liberālisms, lai gan es to neatbalstu).

Bet padomā - ja Tu būsi vienu dienu sadzēries alu + saskatījies hokeju ar sievieti un otru dienu gribēsi to darīt ar saviem vīrieškārtas draugiem, tad... tam visam ne laika, ne veselības nepietiks :)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #37 : 2016. gada 16. marts, 09:40:19 »
" ar ko kopā, dzerot alu, paskatīties hokeju, paspēlēt kādu spēli vai vnk papļāpāt par globāli neinteresantām tēmām. "
Ja S k-gs katru reizi, kad ko tādu sadomātu, dotos pie draugiem vai aicinātu šos pie mums, mūsu harmoniskā dzīve ātri vien pašķīstu. Zinu, ka nedomāji tik radikāli, bet izklausījās apmēram tā - "mīļā, man ienāca prātā doma par xxyyy, jāaiziet pie Jančuka parunāties, tu jau nesapratīsi."

Es pie tās Tavas virtuve_guļamistaba_sabiedrība teorijas vēl pieliktu vismaz "dzīvojamo" istabu, kurā notiek pirmajā teikumā minētais.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #38 : 2016. gada 16. marts, 09:40:36 »
Daddy - a ko, iepazīšanās svaru zālē dalot "pankūkas" ir aizliegta? A ja nu čalim patīk? Veku te viens ir, kas pa dubļiem līdz acīm skraida pakaļ jaunām kursantēm....
Visus sakost!

RaFix

• Viesi
« Atbilde #39 : 2016. gada 16. marts, 09:46:41 »
Protams, vīrietis ar sievieti abi kopā var darīt visu, kas viņiem ienāk prātā un ir patīkams.
Principā visu to pašu var darīt arī vīrietis ar vīrieti (šodien ir modē liberālisms, lai gan es to neatbalstu).

Bet padomā - ja Tu būsi vienu dienu sadzēries alu + saskatījies hokeju ar sievieti un otru dienu gribēsi to darīt ar saviem vīrieškārtas draugiem, tad... tam visam ne laika, ne veselības nepietiks :)
Kā šitais dzīvē izpildās? Dienās, kad es neeju ar čomiem nekur, es atnāku mājās, pasaku "labvakar", klusi nolikvidēju visu, ko viņa pagatavojusi, pasaku "Paldies", pēc tam pabolos teļļukā vai kompī, nomazgājos, pazūdu guļamistabā un pasaku "labunakti"? Kaut kā šitā vai?  :thinking: No rīta vēl "Labrīt" "Paldies" un "Uzredzēšanos". Ar 6 vārdiem dienā pietiek? Vai es atkal kko nesapratu pareizi?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #40 : 2016. gada 16. marts, 09:55:36 »
Kā šitais dzīvē izpildās? Dienās, kad es neeju ar čomiem nekur, es atnāku mājās, pasaku "labvakar", klusi nolikvidēju visu, ko viņa pagatavojusi, pasaku "Paldies", pēc tam pabolos teļļukā vai kompī, nomazgājos, pazūdu guļamistabā un pasaku "labunakti"? Kaut kā šitā vai?  :thinking: No rīta vēl "Labrīt" "Paldies" un "Uzredzēšanos". Ar 6 vārdiem dienā pietiek? Vai es atkal kko nesapratu pareizi?

Sapņotājs! šitāds stāvoklis ir JĀNOPELNA! tāds iestājas apmēram pēc 20-25 gadiem, kad viens otru saprot bez vārdiem! :)  :)  Līdz tam ir jānonāk, jāiziet cauri visādām krīzēm, bērniem u.c. izaicinājumiem :) 

RaFix

• Viesi
« Atbilde #41 : 2016. gada 16. marts, 10:01:42 »
Sapņotājs! šitāds stāvoklis ir JĀNOPELNA! tāds iestājas apmēram pēc 20-25 gadiem, kad viens otru saprot bez vārdiem! :) :)  Līdz tam ir jānonāk, jāiziet cauri visādām krīzēm, bērniem u.c. izaicinājumiem :)
Man likās, ka šitā klusēt es arī viens varu. Kam tad man sievu?  :confused:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #42 : 2016. gada 16. marts, 10:58:57 »
Man likās, ka šitā klusēt es arī viens varu. Kam tad man sievu?  :confused:

AJJ... kaķis arī pamatā klusē (kamēr nebrēc pēc paikas), bet tomēr forši, kad kāds tāds siltiņš, mīkstiņš pieglaužās..  :big_hug:.
Sieviete - vēl foršāk :)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #43 : 2016. gada 16. marts, 11:01:18 »
Intīms jautājums Rafikam. Kādreiz esi ar kādu jaunkundzi kopā dzīvojis vai bijis ilglaicīgās attiecībās bez pilnīgas kopādzīvošanas vienā miteklī, bet tomēr gana biežu "ciemošanos" uz 2-vairāk dienām?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #44 : 2016. gada 16. marts, 11:27:59 »
" ar ko kopā, dzerot alu, paskatīties hokeju, paspēlēt kādu spēli vai vnk papļāpāt par globāli neinteresantām tēmām. "
Ja S k-gs katru reizi, kad ko tādu sadomātu, dotos pie draugiem vai aicinātu šos pie mums, mūsu harmoniskā dzīve ātri vien pašķīstu. Zinu, ka nedomāji tik radikāli, bet izklausījās apmēram tā - "mīļā, man ienāca prātā doma par xxyyy, jāaiziet pie Jančuka parunāties, tu jau nesapratīsi."

Es pie tās Tavas virtuve_guļamistaba_sabiedrība teorijas vēl pieliktu vismaz "dzīvojamo" istabu, kurā notiek pirmajā teikumā minētais.
Tieši tā. Jebšu tiešām vīriešiem tā "dzīvojamā istaba" nav svarīga? Ja man ar vīrieti nav, par ko runāt, un nav, ko kopīgi darīt, tad priekš kam vispār ar tādu iet tālāk guļamistabā?!
Kaut kur izlasīju tādu, manuprāt, viedu, teicienu, ka "dzīvot vajag ar tām sievietēm, ko jūs izvēlētos par draugiem, ja viņas būtu vīrieši".  Vai nepiekrītat?