Zini, es to pa laikam dzirdu "nepārtrauc mani" un tad es varu skatu vērst uz nenoslaucīto zirnekļtīklu.
Bet neskatoties uz to, mēs tomēr runājam par visu ko, un es nevaru iedomāties nevienu jomu, kur vispārīgā/ virspusējā līmenī es nevarētu būt vienlīdzīga sarunu biedrene, t. i. es varu imitēt sakarīgu sarunu.Ne velti mūsu bērnu raksturojumos parādījās frāzes 'kompence dažādās jomās", jo viņi jau piedalās mūsu sarunās.
Tas pusgads jau ir pats labākais rādījums -seksodroms atslābst un runāt par nav par ko.
Varbūt pāris reizes esmu palūdzis pagaidīt, lai pagaida, kamēr pabeidzu teikumu. Teikumu, nevis stāstu. Esmu sēdējis un teicis, ka jūtu līdzi, kad viņa tepiķī ar taksi ir atbraukusi no draudzenes, jo draudzenei žurciņa nomirusi un pēc tam to nepieminējis, jo man tas, ka man nav empātijas pret grauzēju nāvi, netraucē formāli pateikt, ka ir un nepārmest citiem, ka viņi jūt līdzi tādam lopam. Esmu stundām klausījies par Lagerfeldu. Tas ir modes dizaineris. Sakarīgs vecis vispār. Ja visu laiku butu teicis, lai nepārtrauc, es tādu nezinātu. Pirms dzīvoju kopā ar viņu, pats mācēju olu izcept un pelmeņus vārīt. Klusējot iemācījos vēl dažas lietas.
Te nu man ar daddy nesapas. Ar sievietēm ir par ko runāt un no viņām arī kaut ko jaunu var iemācīties.
Pēc pusgada bija beigu sākums, tur garš stāsts. Finišs bija pēc 2 gadiem un visu to laiku es domāju, ka viņa dara to, ko saka.