Autors Tēma: Sīrija  (Lasīts 17916 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broms

Re: Sīrija
« Atbilde #75 : 2018. gada 12. aprīlis, 15:06:55 »
Vizualizācija:
 (c) CNN https://edition.cnn.com/2016/08/25/middleeast/syria-isis-whos-fighting-who-trnd/index.html
Updated  April 11, 2018
DNS kods, salīdzinājumā ar šo, ir vienkāršs :)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #76 : 2018. gada 12. aprīlis, 15:10:44 »
DNS kods, salīdzinājumā ar šo, ir vienkāršs :)
Man kaut kur vēl ir karte, kur kuriem ir militārie spēki ;)
Pasargdies būt Sīrijas ekspertam :sarcasm:

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #77 : 2018. gada 12. aprīlis, 16:10:57 »
Tas gadījums, uz kuru pilnā mērā attiecas teiciens- te jau pats velns var kaklu nolauzt! :evil:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #78 : 2018. gada 12. aprīlis, 17:33:29 »
Vizualizācija:
 (c) CNN https://edition.cnn.com/2016/08/25/middleeast/syria-isis-whos-fighting-who-trnd/index.html
Updated  April 11, 2018

naiva bildīte "mazajiem par zvēriņiem"...
gribētu redzēt kādus pierādījumus, ka piem Hezbollahs cīnās ar ISIS...un tur pilns ar tādiem apšaubāmiem "linkiem"

Patiesās intereses:
1. Asads grib palikt dzīvs
2. Krieviem vajag militāro ostu vidusjūrā
3. Amerikāņiem vajag lojālu Sīrijas valdību
4. Kurdi grib savu valsti
5. Turki, Irāna negrib kurdu valsti
6. Izraēla uzmanīgi seko visai tai putrai līdzi un bliež bez brīdinājuma, ja sajūt sev apdraudējumu
7. visādi tur isisi, nusras, u.c. demokrātiskas armijas ir tikai peškas un tukšas vietas aizpildītāji, tiem tajā bildē nav jābūt 

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #79 : 2018. gada 12. aprīlis, 19:36:12 »
Zināju, ka eksperts atradīsies ;)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #80 : 2018. gada 13. aprīlis, 08:56:40 »
Zināju, ka eksperts atradīsies ;)

vienmēr laipni :)

Andžons

• Viesi
« Atbilde #81 : 2018. gada 14. aprīlis, 00:08:30 »
gribētu redzēt kādus pierādījumus, ka piem Hezbollahs cīnās ar ISIS...un tur pilns ar tādiem apšaubāmiem "linkiem"

Šeit ir divi iebildumi
1) Tramps ir šovemenis, viņam patīk izrādīties.
2) Sīrijā karo Asada - Irānas - Krievijas alianse

Šoreiz par Amerikas rīcību prātīgāk ir ieklausīties militāristos, ka viņi nekam nopietnam nav gatavojušies. Turklāt Trampam ir sarunāta tikšanās ar Ziemeļkorejas Kimu Maijā, kāda jēga viņam kur braukt, ja uzsāks karu Sīrijā?

Hezbolahh cīnās ar ISIS, jo tas bija ielīdis Libānā. Otramkārtam, ISIS ir  Sunni islams, kur Hesbola ir Shia, un tas ir klasiskais "kalendāru karš". Savā ziņā , tas ir iemesls visas Sīrijas pilsoņu karam, ka vairākums Sīrijas iedzīvotāji ir Sunnīti, bet pārvalda viņus musulmaņu sektas piederīgie.
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 14. aprīlis, 15:27:32 no pitons »

Atslēdzies Broms

« Atbilde #82 : 2018. gada 14. aprīlis, 00:57:26 »
Šoreiz par Amerikas rīcību prātīgāk ir ieklausīties militāristos, ka viņi nekam nopietnam nav gatavojušies.
Vo, veci! Piekrītu! Es arī skatos REN TV. NATO militārais spēks ir mul-te-nēs! Mīzali. Un šodien EU ir pakaļā. Jebukram eiropietiem, kurš grib dabūt 1 eiro, kaut kur ir jāsameklē arvien vairāk rubļu. A rubļi ta visi ir kur?!
Amerikosiem vispār ir di@sā bālajā!

P.S
Varētu jau kaut ko piebilst par prpogandosiem / saīsinājums/, bet...

Atslēdzies reno

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #84 : 2018. gada 14. aprīlis, 09:32:03 »

Коротке викладення подій. 18+.

Трамп: Уебу по Сирии.
Путин: Зассышь.
Трамп: Уебу. У меня много старых и новых ракет. И все умные.
Путин: А я тогда уничтожу твои корабли.
Трамп: Хм. (увеличивает размер флота возле Сирии)
Путин: Да ты гонишь.
Трамп: Нет, не гоню. Или гоню. Атака будет. Или не будет.
Асад: Блядь. Уберусь-ка я подальше, на всякий случай.
Трамп: Хм (молчит двое суток)
Путин: Ага, зассал, зассал!
Трамп: (тыц на кнопку)
Асад и Путин: БЛЯДЬ!!!!

Update (з коментів):
Украина: Та ви офігелі. Пора картоплю саджати.

Andžons

• Viesi
« Atbilde #85 : 2018. gada 14. aprīlis, 10:20:13 »
Nu okay, NATO uzrīkos raķešu šaušanas mācības Sīrijā. Krievija pamācīsies notriekt viņas. Ko tas dos Sīrijai - ievilks pilsoņu kara vardarbīgo fāzi vēl vismaz uz 5 gadiem (Krievijas federācijas propagandistu termiņš). ASV, UK FRA uzstāsies, kā Sīrijas sunītu musulmaņu radikālistu artilēristi. Mūsdienās nav labo karotāju vairāk.
 Krievijas spēki necietīs, pat par Irāņiem nešaušot. Proti, šaus par teritorijām, kas nekad nav kritušas sunītu ķepās, un kur vēl ir akmens uz akmens.

Andžons

• Viesi
« Atbilde #86 : 2018. gada 14. aprīlis, 18:11:32 »
Citāts
Sīrijas pretgaisa aizsardzība veiksmīgi notriekusi 71 raķeti no 103, kuras raidīja ASV, Lielbritānija un Fancija, atsaucoties uz Krievijas ģenerālštāba priekšnieka vietnieka Sergeja Rudskoja sacīto, sestdien ziņo Krievijas ziņu aģentūra "TASS".
http://www.delfi.lv/news/arzemes/krievija-sirijas-pretgaisa-aizsardziba-notrieca-71-no-103-rietumu-raketem.d?id=49937617

Kopumā, šī šaušana ļāva Trumpim saglabāt sēju, un Asadam neko īsti nezaudēt, dzīve turpinās kā ierasti.
Un galvenais ko mums šitā visa būs mācīties, ir tas krieviem un ASV ir dažādas kartes par teritoriju sadalījumu Sīrijā.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #87 : 2018. gada 14. aprīlis, 20:18:07 »
Pēdējā ziņas saka, ka notriektas 71 no 103 palaistajām raķetēm.
Man ir vienaldzīgas lielvaras un arī Asads neliekas esam draugs, bet tomēr iepriecina drusku tas, ka mīts par ASV kā par superduperlielvalsti pamazām, bet nenovēršami izplēn. Un atkal ir redzama tendence, ka superpupermodernos amerikāņu ieročus pieveic senajos PSRS laikos projektēti, izstrādāti un ražošanā palaisti pretlīdzekļi. Pirmo reizi tā pilnā mērā sevi parādīja Irākā, kur izrādījās, ka "nesašaujamais" tanks Abrams ir nokaujams ar 1955. gadā (?) ražot sākto krievu RPG-7, t.i., ar prastu trubu, kura maksā ap USD 100 ir iespējams nosvilināt ūbermodernu tanku, kurš maksā 6 miljonus zaļo papīrīšu. :) Smieklīgi, ne?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies reno

« Atbilde #88 : 2018. gada 14. aprīlis, 21:06:00 »
Kādi tev jauki prieki, viss šokolādē
Tās pēdējās ziņas no ļoti uzticamajiem krievu ziņu kanāliem? Tie, kuri stāsta, ka Krievijā visi laimē dej?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #89 : 2018. gada 14. aprīlis, 21:16:46 »
Avoti visi ir vienlīdz uzticami. Ja jau iesācis par Irāku, tad par to pašu varu paturpināt. NATO dzīvā spēka zaudējumus savulaik vārdos nenosaukti eksperti esot ieteikuši aprēķināt, Pentagona piedāvātos skaitļus reizinot ar visādiem interesantiem koeficientiem (līdz pat 10). Pat LV kontingentā dienējušie (esmu runājis ar 3 savstarpēji nesaistītiem cilvēkiem) privātās sarunās apgalvoja, ka tie 4 (?) bojāgājušie esot neliela daļa no reālajiem skaitļiem.
Uzcītīgi nesekoju, bet kādu statistiku mūsu "sabiedrotie" piedāvā?
Par maniem priekiem ... Jā, priecājos, jo jau kādu laiku esmu sevī apklusinājis kalpu ... Es nemeklēju sev labākos iespējamos kaklakungus, līdz ar to ASV, Krievija, ES manos ieskatos visi ir vienā maisā bāžami. Priecājos. Arī par to, ka iespējams arī citi sapratīs to pašu. Nu, vismaz kāds ... Un kāpēc vēl priecājos ... Priecājos, jo uzskatu, ka uz šīs planētas ir jābūt līdzsvaram, citādi viens otrs nesodāmības apziņā var aiziet par tālu. Valstu vadītājus ar pārlieku lielām ambīcijām palaikam der nolikt pie vietas.
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 14. aprīlis, 21:24:59 no Zigfrids »
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?