Autors Tēma: Skriešana  (Lasīts 10774 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Re: Skriešana
« Atbilde #30 : 2019. gada 18. maijs, 17:16:19 »
Labrīt! Maratons ir rīt

Atslēdzies tuk

« Atbilde #31 : 2019. gada 18. maijs, 17:26:33 »
Ak vai, un es šodien to īkšķi turēju... :D Kas ta rīt par skriešanu pēc negulētas Muzeju nakts! Un kas pirmdien par strādāšanu...

Bet nu ja rīt, tad rīt. Lai viss izdodas!  :) Un kaklam uzliec aizsargkrēmu ;)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #32 : 2019. gada 18. maijs, 17:29:29 »
šodien tikai iedvesmojos  :mrgr:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #33 : 2019. gada 18. maijs, 17:52:02 »
Ja finišē četrrāpus, tas skaitās? :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #34 : 2019. gada 18. maijs, 19:06:13 »
ja čipu pārvelk pāri finiša līnijai tad skaitās :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #35 : 2019. gada 18. maijs, 21:30:37 »
Nav jau soļošana, drīkst finišēt visādi.

Es nevaru tādas ainas skatīties, man jāraud

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #36 : 2019. gada 18. maijs, 21:31:23 »
Kaut miris, bet līdz finišam? Da nu nafig šitādu mazohismu. Slimi tie maratonisti.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #37 : 2019. gada 18. maijs, 21:36:51 »
Pati maratonus neskrienu, bet apbrīnoju jebkuru cilveka aizraušanos un cienu maratonistus  :talking:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #38 : 2019. gada 18. maijs, 21:58:14 »
Kaut miris, bet līdz finišam? Da nu nafig šitādu mazohismu. Slimi tie maratonisti.

Oi, cik kategoriski...  :faint:  Ne jau maratonisti slimi, bet tie, kas iet uz startu nesagatavojušies vai pārvērtē savus spēkus.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #39 : 2019. gada 18. maijs, 22:54:01 »
Vai tikai tas grieķu ziņnesis, kas skrēja uz Atēnām tos 42,...km, arī no nespēka nenomira?  :scratch:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #40 : 2019. gada 19. maijs, 12:36:22 »
 :go_go:
Bobis mūsu varonis,
Maratonu noskrējis!
 :go_go:
 :flowers: :shampis: :lv:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #41 : 2019. gada 19. maijs, 12:43:23 »
Zvērs. Visu cieņu.
 :big_hug:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #42 : 2019. gada 21. maijs, 09:04:41 »
Tā kā man te piedāvā skriet ultramaratonus kalnu apvidos, es mazliet paskaidrošu..
Es neesmu dzimis vai dabas dots vieglatlēts, kur nu vēl ubergaro distanču skrējējs. Tas, ko es varu izdarīt, tas ir tikai ilgstošu un regulāru treniņu rezultāts. Un lai arī es jūtos viegli līdz zināmam skriešanas ilgumam, tomēr distances virs 30 km gan treniņos, gan arī pasākumā man bija pieveicamas ar piepūli. Tas izsauca virkni tūlītēju fizioloģisku sarežģījumu pēc finiša, - atdzišana, nelabums, krampji muskuļos. Ne pārāk ilgi, bet diezgan neforši, lai to pieņemtu kā ikdienišķu parādību. Tas liecina par nepietiekamu trenētību tik garām distancēm. Tad nu secinājumu sadaļā man ir varianti - 1) vai nu trenēties vēl vairāk un panākt labākus izturības rādītājus, kas noderīgi ultramaratonam; 2) trenēties sava prieka un labsajūtas līmenī un neskriet vairāk par pusmaratonu, kas man ir vienkārša distance..
Es, šķiet, izvēlos otro, jo pirmais saistās ar man nepiemērotām blaknēm - tas paņem baigi daudz laika, tas izsmeļ organisma rezerves, tas rada dažas citas fizioloģiskas blaknes. Es nesaku, ka nekad un nemūžam neparakstīšos uz vēl vienu maratonu, bet vismaz no ultras, ceru, ka mani kāds atturēs un iebliezīs ar pannu vajadzīgajā brīdī..

Atslēdzies Camma

« Atbilde #43 : 2019. gada 21. maijs, 09:37:34 »
Visu cieņu!
Prieks par to, ka spēj izdarīt un arī par to, ka spēj piestāt un apdomāt. Vakar iznāca strīdēties ar vienu papiņu. Organizatori esot maitas, kā varot ienākt prātā maratonam izvēlēties viskarstāko dienu?! Par vietas izvēli gan bija jāpiekrīt - kāpēc ne Mežaparks.
Visus sakost!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #44 : 2019. gada 21. maijs, 11:04:20 »
izbeidz, Camma, Mežaparkā nevar maratona distanci uztaisīt, tad jāapļo 9 apļi. Tur ir par šauru un starptautisku pasākumu 38 000 dalībniekiem nevar sarīkot. Nevienā lielajā maratonā tas nenotiek pa lokāliem parkiem. Visur slēdz pilsētas.