Pirmās spēles no bērnības, ko spēlēju, bija Prince of Persia un Packman. Otro, starp citu, spēlēju vēl tagad. Konsole man arī bija - tāda, kur bija olas jāķer. No tādas arī tagad neatteiktos, tikai nekur nav. Tad man parādījās Žilitons (Spēļu konsole taču!), tad topā bija tas pats, kas visiem - F1 gonkas un SuperMario. Nesen uz šo nostaļģija pavilka. ss.lv tirgo vienu segu, bet tas nav tas. Pēc tam sākas Quake, Doom un NFS ēra. Un tetris

Tad parādījās Colin McRae rally 2005 un no PS es vienu brīdi nebiju atraujams.

Protams, tajā laikā top spēle telefonā bija Snake
No MMORPG spēlēm man patika Lineage II. Ir mēģināts arī WoW, bet neaizrāva. Pirms dažiem gadiem biju aizrāvies ar EvE, bet spēles kompānija pačibēja un kopā ar to arī mana interese par spēli.
Kas man ir tagad? Telefonā man ir Temple Run 2 un kaut kaut kāda spēle, kur jābīda klucīši, lai izdabūtu ārā sarkano klucīti, vēl nesen biju Angry Birds fans. Planšetē ir Pou - tas ir tāds kā tamaguchi (Oriģinālais aparāts man arī savā laikā bija, ja nu ir pieskaitāms pie tēmas). Man viņš jau sen ir apnicis, bet tik un tā baroju utt, kad nobļaujās. Nezinu, kāpēc neesmu novācis. Kompī man ir EuroTruck simulators, CMR2005, NFS Most Wanted helikoptera vadības simulators.
Netā esmu izcils sportists - esmu biljarda čempions vienā krievu saitā, vēl man ir superīga futbola komanda, kas spēlē pirmajā līgā, bet tas ir Baltkrievijā. Arī šahu spēlēju. Vēl es esmu ļoti veiksmīgs lauksaimnieks - draugiem.lv ir fermas tipa spēle

Slaveno CandyCrush arī esmu pabakstījis, bet tas man galīgi neaizgāja.