Autors Tēma: Apspriedīsim datorspēles  (Lasīts 4478 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nex

Re: Apspriedīsim datorspēles
« Atbilde #15 : 2016. gada 27. marts, 07:58:18 »
Starp citu, kāpēc šī tēma par izklaidi ir pārvietota sadaļā, kur cilvēki runā par telefonu labošanu un flīzēšanu?

tāpēc. ka literatūra un māksla tā nu toč nav.  liksim nu pie hobijiem.

te arī paliks.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 27. marts, 08:07:16 no pitons »

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #16 : 2016. gada 27. marts, 09:12:45 »
Es spēlēju tikai ātras un vienkāršas spēlītes datorā, lai uz brīdi atslēgtos no darba.
Mani bērni gan dievina šo laika zagli - datorspēles.
Mazais ilgi aizrāvās ar Minecraft, varbūt spēlē vēl joprojām. Savukārt lielais spēlē kaut kādu lomu spēli ar karošanu. Neprasiet, kādu tieši, mani tas neinteresē. :D

Atslēdzies itta

« Atbilde #17 : 2016. gada 27. marts, 09:46:10 »
Dobeles 1. vidusskola. Tik tie pirmie datori bija interesanti :) Veelaak studijaas atkal saakaam ar veesturi :)
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #18 : 2016. gada 27. marts, 11:30:36 »
Nu ja Candycrash skaitās,tad tas man ir gan telefonā gan datorā.Vēl spēlēju Matricu,pa laikam Vārdu kaujas Draugos,Qwiz un Qwizshow FB.Ar Spārku iepazinos spēlējot Saspēli,kas izbeidzās pirms vairākiem gadiem un nekas līdzvērtīgs nav radīts,vismaz latviski.Saspēlei paralēli gāja čats,kas bija viens no spēles pievilcības stūrakmeņiem,tāpēc foruma čatā jūtos ļoti labi,absolūti netraucē trīs paralēlas sarunas+Mao.Neviena spēle -mani nav tik ļoti aizrāvusi kā manu jaunāko dēlu- pirms N gadiem naktī uzsniga pirmais sniegs,bet no rīta pirmais,ko ieraudzīju uz kaimiņu pagraba jumta- smukām mazām pēdiņām iemīcīts GTA 4,romiešu burtiem. :facepalm:

RaFix

• Viesi
« Atbilde #19 : 2016. gada 27. marts, 11:43:08 »
Starp citu, kāpēc šī tēma par izklaidi ir pārvietota sadaļā, kur cilvēki runā par telefonu labošanu un flīzēšanu?
Tāpēc, ka tēma ir par datorspēlēm, bet datorspēles piederas pie kompjiem = pie tehnikas.
Spēlīti ar olu ķeršanu gan jau var atrast kaut kur internetā - tikai ne fiziskā veidā, bet emulatorā.
Emulatorā nav tas.

Atslēdzies kverkagambo

« Atbilde #20 : 2016. gada 27. marts, 15:43:04 »
Tāpēc, ka tēma ir par datorspēlēm, bet datorspēles piederas pie kompjiem = pie tehnikas.
Tad jau arī TV seriāli ir jāapspriež te, jo tos rāda televizoros - kas ir tehnika (bet citi skatās datora ekrānā... ak vai!). :D

Cilvēki spēlē spēles izklaides dēļ - tā var būt vienkārša prāta atpūtināšana, bet var būt aizraujošs sižets kā grāmatās, kinematogrāfiska pieredze kā filmās. Spēles atšķirība no tās sadaļas virsrakstā minētajiem žanriem ir interaktivitāte, bet ne jau piesaiste kaut kādai tehnikai.
Kādreiz Rainis teica par kino, ka tas ir "pastāvīga māksla, ne citas mākslas piedēklis un palīgs". Mēs mūsdienās tā varam teikt par spēlēm - tās nav kaut kā cita piedēklis.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #21 : 2016. gada 27. marts, 16:14:26 »
Tās ir hobijs nevis māksla.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #22 : 2016. gada 27. marts, 18:28:39 »
Moš pie Sporta pārlikt? Šahs tak ar sporta veids, a te paskat - i pirksteļi i smadzene jādarbina, nu čem ņe sports?...
 :just_popcorn:

Atslēdzies Broms

« Atbilde #23 : 2016. gada 28. marts, 16:48:08 »
Pie seksa jāliek - ja parāk sanāk aizrauties ar datorspēlēm,tad nepadarītie darbi pi.. nuuu.. coitusē prātu :D