Autors Tēma: Lietotās mantas  (Lasīts 11168 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Lietotās mantas
« : 2016. gada 29. marts, 23:28:07 »
Biju vairākos lietoto mantu tirdziņos. Nē, nav mans hobijs staigāt pa tādiem, bet interesanti paskatīties no tūrista viedokļa. Parasti neko nepērku tāpēc, ka aizspriedumi. Piem., trauki - nu smuki, man patīk, bet, kā iedomājos, ka kāds cits krūzīti pie mutes licis, vot i punkc. Uz rotām vispār neskatos. Kaut gan atjaunojamu mēbeli pirktu gan. Kā jums ar šīm padarīšanām?

Atslēdzies Spārka

Re: Lietotās mantas
« Atbilde #1 : 2016. gada 29. marts, 23:34:54 »
Ja ko vajag - mierīgi. Kā tad Tu ārpus mājas vari ēst? Nē, traukus neesmu lietotus pirkusi, bet tikai tāpēc, ka nevajag.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #2 : 2016. gada 30. marts, 03:18:39 »
Par šo tēmu domājot, laikam vienīgais, ko negribētu iegādāt lietotu, varētu būt gulta.
Jā, viesnīcās un ciemos tak ar nav katru reizi jauna, bet ciemos es nakšņoju tak jau pie radiem, draugiem. Par viesnīcām ar gribas domāt to labāko ... ;)

Atslēdzies reno

« Atbilde #3 : 2016. gada 30. marts, 08:10:47 »
Nekādu aizspriedumu,cilvēks tak pūlējies, nav izsviedis.  Īpaši pret smukiem šķīvjiem

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #4 : 2016. gada 30. marts, 08:17:59 »
Varu arī apenes nopirkt,nav problēmu.
Nomade laikam ēd tikai mājās un ar savu karoti  :)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #5 : 2016. gada 30. marts, 08:23:43 »
Trauki nu gan vismazākā bēda... Viss ko var nomazgāt, izmazgāt - kur problēma? Tiešām, vai tad tikai ar privāto karoti ēd visu dzīvi? Tad jau sanāk ka sabtransporu vispār nevar lietot - tur gan kas tik nav sēdējis un gar rokturiem grābstījies...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #6 : 2016. gada 30. marts, 08:48:31 »
Nepirktu lietotu apakšveļu un laikam arī rotaslietas. Tāpat gultu, vai, drīzāk, gultas matraci, kaut lietots (no paziņām dabūts) dīvāns ir bijis. Man ir lietots auto, lietots telefons un šis tas no elektroinstrumentiem. Traukus varētu, bet nav vajadzības. Darba vajadzībām mēdzu iegādāt lietotas kurtkas un puszābakus/botas - davalkā un izmet, nav žēl.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #7 : 2016. gada 30. marts, 08:53:35 »
Man nav aizspriedumu. Skatos uz mantas funkcionalitāti un izskatu.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #8 : 2016. gada 30. marts, 09:28:13 »
Spoguļus neņemtu. Rotas arī nē.
Bet es neko neńemtu, man neko nevajag. : )

Atslēdzies ragana

« Atbilde #9 : 2016. gada 30. marts, 09:29:16 »
Man ļoti patīk lietas ar vēsturi, tās skaistās, protams. :) Tādēļ nav nekādu fobiju attiecībā uz lietotām mantām - ne māju, ne mēbelēm, ne traukiem. Arī rotaslietas var nēsāt, bet tikai tās, kuras es intuitīvi izjūtu kā man piemērotas. Tikai  pirms tam vajag lietu enerģētisko tīrīšanu.

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #10 : 2016. gada 30. marts, 09:50:50 »
Man arii patiik antiikas mantas (apnikushi visi Kjiinas shtrunti), it sevishkji meebeles, stikla izstraadaajumi un rotas.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #11 : 2016. gada 30. marts, 10:20:20 »
Es arī lietotu neko negribu, šausminos par Melleni, vilkt mājās vecas lietas, vēē..

Atslēdzies reno

« Atbilde #12 : 2016. gada 30. marts, 10:21:24 »
svarīga ir pašas attieksme, nevis iepriekšējais lietotājs

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #13 : 2016. gada 30. marts, 10:24:57 »
Ja to lietotāju vēl zinātu.. Karaliene Viktorija vai kas. A varbūt maniaks, sifilītiķis, vēēē.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #14 : 2016. gada 30. marts, 10:32:03 »
Ja to lietotāju vēl zinātu.. Karaliene Viktorija vai kas. A varbūt maniaks, sifilītiķis, vēēē.
Nū... ne katrs sifilitiķis ir maniaks. Var taču būt arī labs cilvēks :)