Autors Tēma: Lietotās mantas  (Lasīts 11167 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Re: Lietotās mantas
« Atbilde #15 : 2016. gada 30. marts, 10:33:56 »
Var taču būt arī labs cilvēks :)
Vai pat Van Gogs, piemēram. Atteiksies no Van Goga gleznas, Broņ?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #16 : 2016. gada 30. marts, 10:49:28 »
Gleznu nelaiza.

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #17 : 2016. gada 30. marts, 11:01:36 »
Sasmaidiijos  :)  Skjiivjus laiziit arii nav gliiti..

Atslēdzies Broms

« Atbilde #18 : 2016. gada 30. marts, 11:33:49 »
Es gan pateiktu ko mēdz laizīt arī lietotu, bet...  :D

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #19 : 2016. gada 30. marts, 11:56:05 »
Es gan pateiktu ko mēdz laizīt arī lietotu, bet...  :D

BET....? :D

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #20 : 2016. gada 30. marts, 11:58:16 »
aizspriedumi man laikam ir pret lietotaam gultaam ... vienmeer liekas, ka kaads grib notirgot gultu, kur omiite nomirusi... un taadaa es guleet negribu
spoguljus arii laikam tikai jaunus pienjemu. Rotas?? Nav neviena nu TAAAA iekritusi aceez, ka vajag par katru cenu.
Trauki ... ir ok, tiem galvenokaart skatos cik apvazaati
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies tuk

« Atbilde #21 : 2016. gada 30. marts, 13:19:25 »
aizspriedumi man laikam ir pret lietotaam gultaam ... vienmeer liekas, ka kaads grib notirgot gultu, kur omiite nomirusi... un taadaa es guleet negribu

Tad Tev cītīgi jāizvairās no nokļūšanas slimnīcās... Šķiet tur katrā gultā kāds nomiris.
Bija dīvaina sajūta, kad palātas biedres paziņoja, ka gultā kurā esmu ievietota iepriekšējā
naktī kundze mirusi. Bet viss ir galvā...

Īpašu vajadzību pēc lietotām mantām neizjūtu, bet senču, dzimtas lietotās lietas ir,
neko sliktu nejūtu. Drīzāk otrādi.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #22 : 2016. gada 30. marts, 13:26:11 »
Man ir traki putni galvā šajā ziņā.

Pirms laiciņa piespiedos nopirkt skaistus šķīvjus utenī, pirmo reizi tādā biju. Nomazgāti, pārmazgāti, jau sāku ēst no tiem..it kā viss ok, tomēr palaikam atceros tirdziņa noskaņu :(

Man ir arī problēmas ciemos. Ir mājas, kurās nespēju neko ne ieēst, ne iedzert, nespēju abstrahēties to tā, ko jūtu

Atslēdzies tex

« Atbilde #23 : 2016. gada 30. marts, 13:53:29 »
Trauki nu gan vismazākā bēda... Viss ko var nomazgāt, izmazgāt - kur problēma? Tiešām, vai tad tikai ar privāto karoti ēd visu dzīvi? Tad jau sanāk ka sabtransporu vispār nevar lietot - tur gan kas tik nav sēdējis un gar rokturiem grābstījies...
vsp tieši tāpēc + sabiedrība man arī riebj sabtransports un to lietoju cik minimāli iespējams

Atslēdzies dille

« Atbilde #24 : 2016. gada 30. marts, 13:54:34 »
Esmu pirkusi foršus Kuzņecova servējamos šķīvjus, priecājusies par to formu, rakstu.
Māsasvīram pirkta visa Kuzņecova pusdienu servīze, cik daudz skaistu svētku svinēts! Viņš vispār kolekcionārs, kad pie viņiem ballītes, tad ar skaistiem seniem svečturiem un tā. Ne reizi nekas muļķīgs nav ienācis prātā.
Esmu pirkusi humpalu drēbes, izmazgājusi to kašmira džemperīti un valkājusi ar prieku. Reizēm esmu nopirkusi, secinājusi, ka tomēr nemoderni un tad izsviedusi.
Pērnavā un Helsinkos man divas iemīļotas antikvāras bodītes. Kādas brošiņas, sudraba! Smalkiem vijumiem, neredzētas. No somu sudraba, 100-gadīga, smagnēja un forša. Valkāju ar prieku, jo atdzīvina tērpus un man ir tik priecīgi.
Piemēram lombardā, kur kāds pārdevis zeltlietas izmisuma dzīts, nez kāpēc negribētu.
varbūt pret lietām jāattiecas citādāk. Nu un kas, ja kāds tai pieskāries?
Pirms kādiem gadiem garās pastaigās gar Gauju ieklīdām senās lauku mājās, kur sadraudzējāmies ar saimnieci. Mājas jau bija bēdīgā stāvoklī. Kādreiz 20-os, 30-os gados tur bijusi lauku pamatskoliņa. Vienu reizi atbraukuši sirmi kungi uz skoliņas jubileju. Lai izrādītu cieņu un mīlestību savai pirmajai skoliņai, kungi esot metušies ceļos un skūpstījuši pussagruvušās mājas slieksni.
Visas infekcijas, ļaunās acis un mantās uzkrātās bēdas ir galvā. tas saucas bailes.

Atslēdzies tex

« Atbilde #25 : 2016. gada 30. marts, 13:59:45 »
Man netīk lietotas mantas. Tomēr auto sakarā taupība ņem virsroku - nepērku jaunu.
Slimnīcās nealkstu nonākt. Ciemojoties gaiļos, sedziņa manāmi oda... Labi, ka man ar to nebija jāguļ.
Viesnīcās ar gultām un matračiem var i trakākas lietas notikt, bet tomēr ceru uz maiņu vai vismaz izrīrīšanu... + veļu jau tomēr maina un mazgā...

rotām, traukiem utt būtu ārkārtīgi jāpatīk konkrētajai lietai, lai to pirktu. Vai, ja tā būtu ārkārtīgi nepieciešama un jaunu nevarētu atļauties.
ja gribētu gleznu, nepieprasītu jaunu :D

Varētu mierīgi pirkt/paņemt drēbes, tehniku, instrumentus u.t.t no radiem, draugiem , labiem paziņām - t.i. no pazīstamiem clv, kas man ne-nepatīk.

Atslēdzies tex

« Atbilde #26 : 2016. gada 30. marts, 14:01:41 »

Visas infekcijas, ļaunās acis un mantās uzkrātās bēdas ir galvā. tas saucas bailes.
par infekcijām, rota vīrusu, piemēram, atļaušos nepiekrist un turpināšu atnākot mājās vai ofisā vispirms nomazgāt rokas pirrms ko citu darīt...

un, protams, neattiecinu tikai uz sabtransu, bet arī veikalu ratiem, bankomātiem, pinkoda spiežamajiem pie kasēm u.t.t.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #27 : 2016. gada 30. marts, 14:03:29 »
Kas jums ar tām rotām? Man pret tādām Dilles minētām brošām nebūtu iebildumu, ja zinātu, ka nav zagts. Latvijā visādos lombardos un lietotu lietu pārdotuvēs bieži vien ir zagtas mantas, diemžēl.

No reālām infekcijām nebaidos, apgrābstu visu tex minēto, bet uzskatu, ka galvenais ir imunitāte.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #28 : 2016. gada 30. marts, 14:04:42 »

Manā gadījumā nav runa par iespējamām slimībām, nobrīnējumiem, lāstiem vai bēdām.

Tā ir iekšējo sajūtu lieta - jāsapas kaut kam ar mantas īpašnieku, kaut kādai enerģētikai, vai? Citi mani sauc par cimperlīgu, bet es neko sev nevaru padarīt, man ir svarīgas manas sajūtas

Atslēdzies tex

« Atbilde #29 : 2016. gada 30. marts, 14:21:49 »
Es jau arī to visu apgrābstu, nav jau variantu - citādi ne veikalā varētu iepirkties, ne degvielu ieliet. Bet pie izdevības nomazgāju rokas. Un pa māju to neiznēsāju...