Autors Tēma: Lietotās mantas  (Lasīts 11260 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Re: Lietotās mantas
« Atbilde #90 : 2016. gada 06. aprīlis, 23:08:53 »
visi mani autiņi ir bijuši lietoti. Vispirms, tāpēc, ka man horoskopā nav ieteikts pirkt jaunu, otrkārt, tiklīdz tu esi izbraucis no bodes autiņš skaitās lietots un šamam jau pēc pirmā kilometra cena vareni krītas. Un arī naudas žēl.
Nekad neskatos uz lietotiem apaviem, bailes no visām tām sēnītēm.
Antikvariāta tipa bodēs, skatos tikai uz to, kas ielec sirdī. Nosodu sevi, tad pēc brīža atgriežos un ja jūtu, ka miera nebūs ņemu ciet. Neko daudz, kontā ir mazi niecīņi, liekas no leļu mājām - perfekti izstrādāta šujmašīna 6cm augstumā, Pāris gadus atpakaļ biju iegādājusies (jaunu) sekciju viesuistabai gribējās kādu inčīgu piesitienu "vitrīnā"- ak, Kungs ar kādu kaifu es staigāju  gar tiem plauktiem - man beidzot bija svarīgs iemesls. ;o)) Gribējās kaut ko no krāsainiem stikliem, lai ir jautrs noskaņojums. Un man ir pārliecība, ja man to mantu gribās tā ir pirmā pazīme - ka tai nav sliktas auras.
Tādā veidā tiku pie trim ar roku apgleznotiem sienas šķīvjiem. Tā kā ņēmu visus trīs man pārdeva par 3Ls gabalā. Tik smalki apgleznotiem... mmmm... katra zālīt, katrs ziediņš. Mājās atklājās , ka tas ir autora (von Hans Grab)darbs, ka šamajiem ir identificējams numurs un pēc  googles informācijas divi no tiem  pašreiz maksā ap 25 eiro un viens pāri par 50. Nu kā varēja tādus negribēt?
Kas uz sekend hend piedāvājuma, tad pagājušajā gadā iegādājos sakarīgu  kurtku sēņošanai, tad reiz vajadzēja svārkiem oderi, naudas bija žēl, tam izmantoju zīdainus vienkrāsainus gludus svārkus, un gadus 10 atpakaļ no kaut kādiem aizkariem uzšuvu gultai pārsegu, nebija izvēles tur vienmēr guļ kaķis un šams maita nežēlīgi met spalvu... Visu gadu! Un reiz bija kāds  pelēks džemperītis no kokvilnas - ļoti patika... paturēju nedaudz rokā, noliku vietā. Mēnešus divus šad tad ar nožēlu to atcerējos, līdz neizturēju - ienācu vēl reiz. Un tas mani tur gaidīja! Mēs vienkārši bijām nolemti viens otram ;o)) Tas bija liktenis - samaksāju tos 0.70 centus un ziniet,  pat šodien to uzvilku - bija labs.