Autors Tēma: Par Bolderājas "rupekli"  (Lasīts 964 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Par Bolderājas "rupekli"
« : 2016. gada 12. aprīlis, 14:43:28 »

Pēdējo dienu hīts, ko visi, kas gribējuši lielajos portālos & degpunktā jau redzējuši, saites nelikšu un nepopularizēšu virtuālo linčošanu.
Persona ir atrasta, atpazīta, izsmieta internetā neskaitāmas reizes, un gan jau dabūjusi arī administratīvo.
Lūk, iemesls, kāpēc manis nav soctīklos, vismaz ne ar īsto vārdu un foto.

Piekrītu, ka nebija smuki tā izrunāties, BET visādi citādi, IMO neko nepareizu viņa nepateica. Kontrolierim tik tiešām nav tiesību viņu fiziski vai verbāli aizskart vai kur vest. Tieši tā, par sabtransu var nemaksāt, atteikties iet līdzi, rādīt dokumentus vai ko rakstīt un nekas par to nebūs. Kāpēc vispār kāds muļķis par to maksā?
N x redzēts, t.sk. reida ar PP laikā, ka vīrietis vnk pasaka kontrolierei, ka "maku mājās aizmirsis" - t.i. nav ne naudas, ne biļetes, ne dokumentu: pat netika pasaukta PP, lai kaut izsēdinātu. Kontrolieri/es ir vareni tikai pret vājākiem. Lūk, bērnu vai tantuku, kas savu brīvbiļeti nav paguvis nopīkstināt (visticamāk tāpēc, ka šoferis laicīgi nobloķējis tos aparātus, zinot, ka priekša'kontroles postenis), novest līdz asarām nav nekāda māksla... Štruntīgs darbs: pienākimi ir, bet reālu tiesību to izpildīšanai nav. Sorry. Tā nav mūsu problēma. Iesaku meklēt jēdzīgāku darbu.

Kāpēc man būtu jāmaksā par to, kas no maniem nodokļiem jau ir vairāk nekā dāsni apmaksāts, turklāt, ja iereibuši un neiereibuši vīrieši spēka gados un vnk nekauņas drīkst nemaksāt?
Vēl ko grūst urlakovu silē neredzu jēgu.
Tik tālu es apspriestajai sievietei pat piekrītu.

Viņas vienīgā kļūda, ka vajadzēja izturēties savaldīgāk un pieklājīgak.

Tas kā viņa tagad izrakņāta pa soctīkliem un izsmieta pa visu valsti, man izraisa lielāku riebumu, kā viņas izteiksmes veids pret 1 de facto parazītu uz nodokļu rēķina.
Turklāt pašā transportā no visa bara bija tikai 1 meitene, kas pret viņu nostājās. Visi pārēji lūzeri d**š pa soctīkliem un filmē, bet kko darīt pašiem par īsu. A ko nē, ja jau uzskatīja, ka viņa kā slikti rīkojas?

Un gan jau cilvēkam tā nebija gaišākā diena (un iespējams dzīve LV vsp nav tāda), ja jau nespēja savaldīties. Ja permanenti nespēj, tad vrb tiešām pat diagnoze atrastos.
So, IMO, izsmējēji soctīklos ir lielāki mēsli...
Vai tiešām viņa ir ļaunākais un apliekamākais clv valstī, vai miljonu izsaimniekotāji, kaut tajā pašā RD, nav sliktāki? Paši tādi paši: linčojam, ko varam, nevis to, kas tiešām pelnījis?
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 12. aprīlis, 14:54:35 no tex »

Atslēdzies tuk

Re: Par Bolderājas "rupekli"
« Atbilde #1 : 2016. gada 12. aprīlis, 16:50:43 »
“...linčojam ko varam...“, jā...

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #2 : 2016. gada 12. aprīlis, 17:34:56 »
Tex , tu drusciņ glorificē to rupekli. Diez vai viņai ir diagnoze.  Pēc parastas rupjības izskatījās. Es kā ilgstošs sabtransa lietotājs varu apliecināt, ka samērā daudz ar līdzīgām "diagnozēm" vizinās specifiskos maršrutos.

Pirms gadiem septiņiem katru dienu braucu ar 15 trolejbusu kopt vecu tantīti. Kad pirmo reizi iekāpu , aš šoks. Pilnīgi cita pasaule. Bronksa vietējā. Pieradu, taktikas izstrādāju, kā "izdzīvot" . Varbūt kas tagad mainījies.

Par to, ka soda tikai tos, kas nevar pretoties, piekrītu.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #3 : 2016. gada 12. aprīlis, 19:37:12 »
Stāstam līdzi nesekoju, spļāvējam jārēķinās, ka bez zobiem var palikt. Linča tiesa ir zemiska padarīšana, bet dāmīti izsekoja un atrada Andrey Rodionov - krievu blogeris, kas nav LV pilsonis, tik gadu kā te dzīvo. Ja viņš nepieslēgtos, visiem po būtu. Un tad mēs ceptos - vai tiešām neviens nevar atrast un publiskot. VVS - baigi smalkā padarīšana tā dzīve...

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #4 : 2016. gada 13. aprīlis, 08:43:45 »
Vienkārši prasta bāba,no tām kas ari veikalos apvaino pārdevējas par nepatīkamām preču cenām,skolotājus par izlaistiem bērniem un visu pasauli par savām dzīves ķibelēm.
Ja jau vēlas protestēt pret samaksu sabtransā-ir citas iespējas un daudz jaudīgākas.Ir pretenzijas pret samaksu sabtransā-tak nekāp tajā iekšā?!Bet nē,ķēmojas un gorās un muld bez jēgas.Ja es būtu tur bijusi klāt-spļāvēja 100% būtu dabūjusi pa muti un es pati tiktu policijā.Man ir stingri jāvaldās,lai nepārsniegtu robežas.
Nožēlojami,ka šis prastais sievišķis nu ir kļuvis par interneta hitu.Nekāda taisnībās cīnītāja tāda nav,vienkārši parazīte,kas grib braukt uz citu rēķina un savu prasto uzvedību cenšas iztēlot par varoņdarbu.

Atslēdzies tex

« Atbilde #5 : 2016. gada 13. aprīlis, 14:10:16 »
Prasta ta prasta, bet tas pats par sevi nav ne noziegums, ne administratīvais, var kādam patikt, kādam nē, bet sekas tam nedrīkstētu būt, kur nu visu dzīvi vēl vairāk sa$£%$.

St.c. pēc apģerba izskatās, ka kkur strādā un nodokļus arī maksā, turklāt Rīgai, ja jau bolderājā dzīvo.

Ne gluži uz citu rēķina, - uz savu nodokļu rēķina ;) Un es arī nekautrējos nepieķerta nepirkt biļeti. Ne tāpēc, ka nevarētu atļauties, bet tāpēc, ka uzskatu ka nodokļos RD no manis ir dabūjusi vairāk kā pietiekami, lai uzsauktu transportu arī man. De facto es tās RS dotācijas apmaksāju. Labprāt atteiktos no šīs fīčas un tiešām tajā nekad nekāptu, tikai lai tad atlaiž man kādu kušķi no Rīgas pievāktā un izplakarētā IIN :)
Ja citiem nepietiek iekšu darīt tāpat - viņu problēma.

Vienīgais viņas ievērojamais pārkāpums: rupjību komplekts- lamāšanās un spļaudīšanās. Arī pasūtīt kudī tālāk būtu jāprot kulturālāk ;)

Pūk, 15. trolejbuss ir vēl par pakāpi "krutāks". Tur jau tiešām puse bomži un narkomāni, kas tieši tāpat izdarās katru dienu + vēl pamanīsies apzagt vai aplaupīt citus puslīdz normālus pasažierus. Tikai viņu nav soctīklos. Sodus arī var likt,cik grib, -nekad tā arī nemaksās.
Tos neviens nez kāpēc nefilmē :D Bail, ka atņems telefonu...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #6 : 2016. gada 13. aprīlis, 14:19:35 »
Man šķiet ne īstajā vietā tā dāma savu enerģiju izpaudusi.
Ne jau kontrolieri tie noteicēji.
Vot pie ušaka varēja iet un spļaudīties!, tur būtu īstā vieta!
Moš taisnību arī izspļaudītu.

Atslēdzies tex

« Atbilde #7 : 2016. gada 13. aprīlis, 18:05:28 »
St.c. video fonā dzirdams, kā cita kontroliere sūdzas pasažieriem, ka tā jau bieži esot vai tml. T.i. tā aplamātā kontroliere nestrādāja viena. Bet pat pārējie kontrolieri, kas bija tajā pašā trolejbusā, viņai nenāca palīgā atbalstīt kaut morāli un ar savu skaitu. Superīgs kolektīvs un lieliska darba vieta totāli izmisušajiem, kam galīgi nav ko ēst un nekādu izredžu tikt pie cita darba...  :(

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #8 : 2016. gada 13. aprīlis, 18:11:18 »
Tex, hitleriskajā Vācijā bezbiļetniekus vienkārši nošāva.
A, ja tu tiešām gribi protestēt pret Ušaku, tad nevajag jau tā pagrīdē, ka neviens nezina, bet rīkot atklātu akciju. Piemēram, no tāda un tāda datuma braucam pa zaķi.. visi.. Visiem neko nepadarīs. Iekāpj kontrole, a autobuss pilns ar zaķiem. Un uzstādīt prasības. Piemēram samazināt braukšanas maksu un tml.

Atslēdzies tex

« Atbilde #9 : 2016. gada 13. aprīlis, 18:37:09 »
Te par laimi nav hitleriskā vācija. Bet uz to pie visām varām esošie tiecas

Kad te cilvēki VISI ir spe'juši par ko vienoties, pat ja tā vienošanās būtu visu labā? Katrs mēģinās paraut to deķīti kaut drusku uz savu pusi, kaut tikai lai nedaudz piepaceltu apspiesto ego... un gatavs, kārtējais saplēstais deķītis...