Pēdējo dienu hīts, ko visi, kas gribējuši lielajos portālos & degpunktā jau redzējuši, saites nelikšu un nepopularizēšu virtuālo linčošanu.
Persona ir atrasta, atpazīta, izsmieta internetā neskaitāmas reizes, un gan jau dabūjusi arī administratīvo.
Lūk, iemesls, kāpēc manis nav soctīklos, vismaz ne ar īsto vārdu un foto.
Piekrītu, ka nebija smuki tā izrunāties, BET visādi citādi, IMO neko nepareizu viņa nepateica. Kontrolierim tik tiešām nav tiesību viņu fiziski vai verbāli aizskart vai kur vest. Tieši tā, par sabtransu var nemaksāt, atteikties iet līdzi, rādīt dokumentus vai ko rakstīt un nekas par to nebūs. Kāpēc vispār kāds muļķis par to maksā?
N x redzēts, t.sk. reida ar PP laikā, ka vīrietis vnk pasaka kontrolierei, ka "maku mājās aizmirsis" - t.i. nav ne naudas, ne biļetes, ne dokumentu: pat netika pasaukta PP, lai kaut izsēdinātu. Kontrolieri/es ir vareni tikai pret vājākiem. Lūk, bērnu vai tantuku, kas savu brīvbiļeti nav paguvis nopīkstināt (visticamāk tāpēc, ka šoferis laicīgi nobloķējis tos aparātus, zinot, ka priekša'kontroles postenis), novest līdz asarām nav nekāda māksla... Štruntīgs darbs: pienākimi ir, bet reālu tiesību to izpildīšanai nav. Sorry. Tā nav mūsu problēma. Iesaku meklēt jēdzīgāku darbu.
Kāpēc man būtu jāmaksā par to, kas no maniem nodokļiem jau ir vairāk nekā dāsni apmaksāts, turklāt, ja iereibuši un neiereibuši vīrieši spēka gados un vnk nekauņas drīkst nemaksāt?
Vēl ko grūst urlakovu silē neredzu jēgu.
Tik tālu es apspriestajai sievietei pat piekrītu.
Viņas vienīgā kļūda, ka vajadzēja izturēties savaldīgāk un pieklājīgak.
Tas kā viņa tagad izrakņāta pa soctīkliem un izsmieta pa visu valsti, man izraisa lielāku riebumu, kā viņas izteiksmes veids pret 1 de facto parazītu uz nodokļu rēķina.
Turklāt pašā transportā no visa bara bija tikai 1 meitene, kas pret viņu nostājās. Visi pārēji lūzeri d**š pa soctīkliem un filmē, bet kko darīt pašiem par īsu. A ko nē, ja jau uzskatīja, ka viņa kā slikti rīkojas?
Un gan jau cilvēkam tā nebija gaišākā diena (un iespējams dzīve LV vsp nav tāda), ja jau nespēja savaldīties. Ja permanenti nespēj, tad vrb tiešām pat diagnoze atrastos.
So, IMO, izsmējēji soctīklos ir lielāki mēsli...
Vai tiešām viņa ir ļaunākais un apliekamākais clv valstī, vai miljonu izsaimniekotāji, kaut tajā pašā RD, nav sliktāki? Paši tādi paši: linčojam, ko varam, nevis to, kas tiešām pelnījis?