Autors Tēma: Kā ar jums?  (Lasīts 13664 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Re: Kā ar jums?
« Atbilde #15 : 2016. gada 14. aprīlis, 09:31:32 »
Parasti kā sexy tiek pieminēti vīriešu dibeni - es nesaprotu laikam, kādam tam ir jābūt, nekad dibenus nepētu un nepiefiksēju, tāpat kā kkādas atsevišķas detaļas. Ja patīk, tad patīk- gan iekšiņa, gan āriņa, ne konkrēts gaļas gabaliņš :)

Atslēdzies dille

« Atbilde #16 : 2016. gada 14. aprīlis, 09:34:30 »
var aplūkot glītu cilvēku, var pat nodomāt - kāds stingrs, seksīgs dibentiņš, kādas rokas, zobi, smaids un aizmirst nākošajā sekundē.

kaut ko izraisa tikai konkrēts cilvēks, kurš patīk. Tad vari tīksmināties par spēcīgām, siltām rokām, platiem pleciem, muguru, it īpaši, kad vīrietis aizņemts fiziskā darbā.
Es pat atceros atsevišķas situācijas un sajūtas :)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #17 : 2016. gada 14. aprīlis, 11:45:43 »
vo vo , dillei piekrītu 100% Nevarēju atrast daudz maz tēlainu apzīmējumu, bet man arī baigi  patīk skatīties kad vīrietis strādā, viņiem pavisam savādākas kustības un tāda patīkama enerģija strāvo. Un āda tik silta, kā magnēts pievelk. Tur līdz taureņiem nav tālu. Un ja šams vēl novelk kreklu, tad es esmu ar pliku roku ņemama ;o)))))) Čerts, až sasapņojos  :blushing: . Jā, un pati nezinu kāpēc, bet man arī patīk ievērtēt vīriešu dupšus. Tāpat vien, vienkārši patīk

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #18 : 2016. gada 14. aprīlis, 11:46:30 »
Manuprāt, "izskatās seksīgi" un "taureņi vēderā" ir divas dažādas lietas. No svešu vīriešu smuku detaļu aplūkošanas taureņi nespieto, taureņiem vajag to emocionālo iemīlēšanās stadiju, kad tas viens cilvēks šķiet vis, vis īpašākais... Bet, ja šīs abas lietas sakrīt - tad gan "jumtu rauj nost"  :in-love:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #19 : 2016. gada 14. aprīlis, 11:53:49 »
ai, nu nē, Kvadra - kad tu esi samīlējies, tu jau tāpat vien  lido  sprīdi virs zemes, tā ir vienkārši fantastiska sajūta un nekādus "specefektus" nevajag - tev galīgi pofig kāds dupsis un pleci. Taureņi, tā ir pavisam  cita  opera, tas ir vairāk brīdis, kad neesi iemīlējusies, bet  jau ir priekšnojauta, un tad aizraujas elpa, kaut kādi brīnumi notiek zem diafragmas un tu jau esi gandrīz atvērta visam, kas tevi gaida. Un tad iespējams, ka būtībā nekas nenotiek, moments garām, bet TO superīgo sajūtu  organisms līdz vakaram atceras, un tu tā kā spārnos visu dienu.  Khmmm ... pavasaris laikam ...  :blushing:
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 14. aprīlis, 12:01:29 no olgucis »

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #20 : 2016. gada 14. aprīlis, 14:47:49 »
aha, Olgucim pavasaris...

(pievērsiet uzmanību komentu skaitam un total likes...)

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Trix

« Atbilde #21 : 2016. gada 14. aprīlis, 15:10:23 »
696...
69 es saprotu. 96 arī. 696 gan jau uz perversiju velk...
Un vēl 2x
Eh, man arī pavasaris laikam. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #22 : 2016. gada 14. aprīlis, 15:16:14 »
Nu kā, vienkārši - diviem 69, trešais apvainojies vai jau atlūzis :D

Atslēdzies Broms

« Atbilde #23 : 2016. gada 14. aprīlis, 15:17:38 »
696...
69 es saprotu. 96 arī. 696 gan jau uz perversiju velk...
Un vēl 2x
Eh, man arī pavasaris laikam. :D

696 - tas ir tā, ka ir 69, bet 6 .. laikam jau noguris/usi/, pagriezis muguru un aizmidzis.. a varbūt vnk apvainojās, ka bez pa ātru sākuši :D

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #24 : 2016. gada 14. aprīlis, 15:37:39 »
Ak, Kungs! :smile: :blushing: :coffee: :angel:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #25 : 2016. gada 14. aprīlis, 18:12:27 »
Nu Olgucis mums vispār fenomens - vienu brīdi abi cipari bij 666. Es kaut ko momentāni laikoju, lai tas nobrūk.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #26 : 2016. gada 14. aprīlis, 18:24:00 »
Es te jūs lasot, centos atcerēties kaut kādas sajūtas. Bet neatceros. Pilnīgs bezceris ar mani.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #27 : 2016. gada 14. aprīlis, 18:40:52 »
Diezgan pretīgi,ja es iedomājos,ka kāds vērtētu manu dupsi. Ja seju,tad liekas normāli. Tāpēc es arī ne tā vērtēju,ne tā pētu vīriešus. Kā arī manā uztverē strādājošs vīrietis ir vīrietis uzvalkā un pie rakstāmgalda, nevis iesvīdis un,piemēram,ar lāpstu rokā.  :thinking:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #28 : 2016. gada 14. aprīlis, 18:45:24 »
Vīrieši jau nu točna skatās uz dupsi (vismaz manējo)..
Uzvalkā un pie rakstāmgalda seksīgi ir tikai Holivudas filmās. Reālajā dzīvē varbūt gan kāds ir, bet prātā nāk tik visādi nīkuļi un tirliņi. Bet nav teikts, ka nomet to uzvalku un paņem lāpstu, neparādās seksīgs ķermenis..

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #29 : 2016. gada 14. aprīlis, 19:11:46 »
Par taurenjiem daudz neko nezinu, bet uzreiz juutu cilveeka sexualo energjiju. Ja sakriit ar maneejo (baigi reti gan), tad gan jumtu rauj nost :)