Autors Tēma: Kā ar jums?  (Lasīts 13742 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: Kā ar jums?
« Atbilde #60 : 2016. gada 14. aprīlis, 22:56:05 »
Ārpus tēmas - Jūs speciāli kaut kādā sistēmā tos mērgļus meklējait, lai pēc tam normālajiem varētu ieriebt?

Kurš tad sākumā ir mērglis un maita? :D

Atslēdzies tuk

« Atbilde #61 : 2016. gada 14. aprīlis, 22:56:10 »
Es nez, man liekās, ka sievietei tāpat kā vīrietim, ir kādu laiku jānodod pa bundžām un tad, abiem satiekoties, jādalās pieredzē. Un tad ir pulē.

Nu, nu, interesting, ja visi gribēs kā Tu, lai pa bundžām jau kādu laiku nodevusi,
ar ko tad viņa to laiku dos pa tām bundžām??? Ar vibratoru vai???

Atslēdzies Mao

« Atbilde #62 : 2016. gada 14. aprīlis, 23:01:39 »
Man +/- 40 gadi. Točno domā, ka mani interesē visādas - es neko nesolīju un nezinu, pārsteidz mani, tad es padomāšu?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #63 : 2016. gada 14. aprīlis, 23:03:45 »
Piedodiet - hren!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #64 : 2016. gada 14. aprīlis, 23:13:41 »
Hē, vēl jo vairāk interesants domu gājiens...
Kādēļ viņām būtu pusmūža kungs jāpārsteidz, nevis otrādi?, vai vismaz vienam otru???

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #65 : 2016. gada 14. aprīlis, 23:35:24 »
Tomēr tas ir drausmīgi, šitā gaļas vērtēšana  :facepalm:
Bet patiesībā viss sāls ir jūtās, tad ij dupsis liekas labs, ij vēderiņš.
Nāra, beidz tēlot naivuli.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #66 : 2016. gada 14. aprīlis, 23:42:50 »
Hē, vēl jo vairāk interesants domu gājiens...
Kādēļ viņām būtu pusmūža kungs jāpārsteidz, nevis otrādi?, vai vismaz vienam otru???

:faint:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #67 : 2016. gada 15. aprīlis, 08:17:11 »
Ā, Mao atklājis atziņu, ka ap 40 sievišķi vīrišķu trūkuma dēļ lec kaut uz sētas mieta, un sadomājies, ka ir tik ekskluzīva manta, ka sievišķiem jālien uz vēdera, visādi pārsteidzot, lai augstais kungs viņām veltītu savu skatienu? :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #68 : 2016. gada 15. aprīlis, 09:43:10 »
Ja vēl kāds vispār atceras, par ko bija tēma, šeit arī manas 5 kapeikas:

Jumtu nerauj nost nekādas ķermeņa daļas, vizuāli redzamās. Tie jau tādi krāsainie baloniņi vairāk - dekorācija un acuprieks. Mans jumts parasti aizbrauc no vīrieša orgāna, kas saucas smadzenes + intelekts, turklāt dara to pamazām un uz ligu laiku. Bet nu tomēr - par piesaista skatienu/nepatīk: nākas secināt, ka vispirms ievērtēju vīrieša rokas. Nē tām nav jābūt ne tur manikīrētām, ne arī otra galējība - raupjām un sastrādātām. Tomēr rokām jābūt Vīrieša - plauksta, kas lielāka par manu, apakšdelmi (tos jau redz vispirms) ar muskuļiem, nevis kārnas pātadziņas vai sievišķīgi apaļīgas...Ideālas rokas ir manam vīram :)

Ā vēl - balss. Tembrs. Smarža.

Nu, tas viss ir primārais. Viss cits - svarīgs, bet sekundārs.

Par "došanu pa bundžām" man teikt nav ko, apsēklotājus, kas skraida pa pasauli spermu dalīdami, neesmu uzskatījusi par uzmanības vērtiem kā sugu nekad.

Atslēdzies dille

« Atbilde #69 : 2016. gada 15. aprīlis, 11:31:51 »
Balss. Nu kā es aizmirsu balsi!! Zems tembrs un izteiksmes veids. Ah, smadzenes jau pats par sevi.
Un smarža. Netverama, man patīkama. Kad man pieņemams arī viņa sviedru aromāts. Kad ar vislielāko patiku gribas ieritināties līkumiņā vai sēdēt klēpī un ar degunu maigi ostīt kakla bedrīti.
Mīļotam cilvēkam arī ādu gribas laizīt, jo viss patīk.

Šai sakarā domāju par sapazīšanos caur internetu. Var taču bīdīt visvisādus tekstus, var likties, kāda saprašanās rakstveidā utt.
Cik diez % gadījumu iedomātais tēls atbilst patiesībai? Smadzenes, pieņemsim rakstveidā parādījis, bet balss, smarža, to nevar iepriekš izpīpēt nekā. Labi, es teoretizēju.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #70 : 2016. gada 15. aprīlis, 11:57:35 »
Lai cik spīdošs intelekts un skaists balss tembrs, ja komplektā tam
alusvēders un sviedru aroms,
man ne tik tie taureņi, pat ne akmeņi nekustēsies.
Man arī izskatam ne vien smadzenēm ir nozīme.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #71 : 2016. gada 15. aprīlis, 11:59:06 »
Cik novērots, parasti smadzenes un intelekts līdz smirdošam alusvērderam nenolaižas :)

Nav gadījušies šāda kombinācija, vismaz manai izpratnei par intelektu :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #72 : 2016. gada 15. aprīlis, 15:22:10 »
Kā nu nav. Pilns ar intelektuāliem resniem čaļiem.
Jūs jau te runājat, kā no grāmatas. Par to ostīšanos nekad neesmu sapratusi, man oža nav attīstīta, vismaz apzināti es neošņājos. Balss man patīk zema, vīrišķīga. Atceros bija tāds Ivars Mazurs, vadīja džeza raidījumus pa radio manā bērnībā. Vienkārši dievīga balss, es bezmaz samīlējusies biju tai balsī. Un tad vienreiz televīzijā parādīja Ivaru Mazuru. Vecs, sirms onkulīts. Kāda vilšanās.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #73 : 2016. gada 15. aprīlis, 16:17:10 »
Vienmēr Ivars nebija vecs..., :)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #74 : 2016. gada 15. aprīlis, 16:45:43 »
nē, nu vēdera  apjoms nav rādītājs smadzeņu aktivitātēm. Es cik pazīstu, jūsmoju par M.Žvanecka asu prātu. Fenomens  :thumbsup: , dzīvs klasiķis  :talking:  un ārpus konkurences. Vispār nespriestu par prāta un izskata saistību. Kādreiz tiem apalīšiem ir žilbinoša harisma un tāda bagāža  tai vietā, kur atrodas smadzenes! Ja tādu  paklausās minūtes desmit, var zaudēt modrību uz mūžu  :smile: . Un kāda starpība, kā izskatās, ja tev ar viņu ir interesanti... kas tur viņam smuks, ... gan jau precizēs.