Autors Tēma: Ēzelis un burkāns  (Lasīts 10445 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Ēzelis un burkāns
« Atbilde #45 : 2016. gada 15. aprīlis, 22:20:55 »
Pārsvarā kungi, kurus darbs aizrauj, par to var runāt dienām ne vien stundām...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #46 : 2016. gada 15. aprīlis, 22:23:06 »
Ierēdņa ētika gan jau neļauj publiski priecāties par iespēju slinkot darbavietā ;)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #47 : 2016. gada 16. aprīlis, 00:07:03 »
Ko uzklupāt puisim,dižās darba mīlētājas,smiekli nāk. Skauž gan   :rofl:

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #48 : 2016. gada 16. aprīlis, 12:07:42 »
Par teemu: es nevaru iedomaaties, ka piesolot jaunu telefonu beerns, kuram matemaatikaa ir 2, peekshnji vareetu saakt maaciities uz 5. Ja grib progresu, tad pieaudzis cilveeks tachu saprot, ka tas nav kaa gaismu iesleegt ... pljuks un IR! Es domaaju, ka driizaak taa ir taada beerna vilinaashana uz veelamo.

Par NEteemu:
Uztaisīt kaut kādu savu biznesu, kurā es diezgan ilgi, kamēr viss uzņem apgriezienus, pelnīšu mazāk, kā tagad, tikai lai tādām Minnēm varētu lielīties, ka redz, pašam savs?
ljoti daudzu LV uznjeemeeju galvenaa probleema ... shodien atveeru biznesu, riit gribu maaju, BMW dzjipu un kontaa miljonu taapeec arii nekas nefunkcionee, jo prasiibas uzreiz ir lielaakas nekaa reaalaas iespeejas un vareeshanas
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #49 : 2016. gada 16. aprīlis, 19:53:38 »
Jau pāris dienas lasu šo tēmu. Kad es augu, bija - zināšanas ir vienīgais, ko tev nekad neviens nevar atņemt. Tā teica vecāki. Es pati domāju  - ātrāk cauri tai sistēmai, lai ir miers.
Kopumā izglītība ir devusi zināmu sistematizēšanas prasmi, ne vairāk. Un diplomus, protams.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #50 : 2016. gada 16. aprīlis, 21:48:25 »
Tu gudra sieviete, vai tiešām visas savas zināšanas (kaut vai faktu vai, teiksim, pasaules izziņas jomā) esi ieguvusi, tā teikt, pašiniciatīvas vadīta vai ģimenē?
Es savu padomju gados iegūto pamatizglītību, vēlāk vidējo un augstāko uzskatu par pietiekami vispusīgu un kvalitatīvu

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #51 : 2016. gada 16. aprīlis, 22:58:43 »
Un man jau šķiet, ka bieži vien par zemu tiek novērtēta tā izglītība, kas dota, apgalvojot, ka tai nebija nekādas jēgas, nekas jau netika iemācīts. Tik ļoti traki reti kad būs, protams, vienmēr ir iespējami izņēmumi. Un jā - mācīties vajag, lai taptu par normālu, domājošu cilvēku, nevis tādēļ, lai mācību gada beigās dabūtu jaunu mobilo telefonu. Cita runa - jā, var vecāki uzdāvināt kaut ko, bet ne jau kā burkānu karināt degungalā.

RaFix

• Viesi
« Atbilde #52 : 2016. gada 17. aprīlis, 16:35:12 »

“Nerunājiet ar mani par darbu. Mēs viens otram pateiksim vairāk nejēdzīga,
nekā lietderīga.“
Par darbu es nemīlu runt nevis tāpēc, ka man nepatīk mans darbs, bet tieši dēļ sabiedrības attieksmes pret manu darbavietu un vēlmes katru darbinieku atsevišķi vainot pie kopējās situācijas. Lēmējiem jau blējēji klāt netiek. Un vispār, ibio rio, kad jums piedāvā pavisam vienkāršu iespēju kaut ko mainīt, cik no jums nobalsoja? Tam enerģijas nepietiek. Bet, kad mani jālamā, jo strādāju valsts ieestādē, lai gan aiz sava slinkuma pašas vien ļaujat būt pakaļā, tad rakstīt noveles, kurām būtu mani jāaizvaino, enerģijas gana. Lūk, kāpēc es negribu runāt par darbu. Pats darbs, kā tāds, man patīk un nē, man nevienam nav jāziepējas. Manam tiešajam priekšniekam nav pašapziņas problēmu, bet, kad viņam ir slikts garastāvoklis, noraujas tas, kurš pa rokai, nevis tas, kurš nav ziepējies.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #53 : 2016. gada 17. aprīlis, 17:06:13 »
  Bet, kad mani jālamā, jo strādāju valsts ieestādē, lai gan aiz sava slinkuma pašas vien ļaujat būt pakaļā, tad rakstīt noveles, kurām būtu mani jāaizvaino, enerģijas gana.

Tā, tagad nesapratu:
a) Tu mums uzbrauci?
b) Pārmeti pār vienu kārti un visas ierindoji pie sliņķēm un nez kāpēc piesauci pakaļu;
c) izskatās, ka esi daudz cietis ...

Skumji lasīt šādu attieksmi vēstošu ziņu. Taču valsts darbs nav attaisnojums, lai šādi sagrupētu cilvēkus. Tāpēc jau nereti rodas negatīva attieksme pret valsts darbā strādājošiem - paši to rada.

Man nav ne jausmas kur Tu strādā un tas nav būtiski, bet kaut kas nav pareizi šādā attieksmē.

Pati strādāju valsts darbā un zinu sabiedrības attieksmi, bet šādas domas man par citiem nav gan.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #54 : 2016. gada 17. aprīlis, 21:03:11 »
Njā... īsti laimīgs Tu tomēr neizklausies...

Atslēdzies rudzupuke

« Atbilde #55 : 2016. gada 17. aprīlis, 21:19:07 »
Tā kā tēma bija par bērnu audzināšanu,tad no savas pieredzes varu pateikt ,jo ātrāk bērniem iemācīsi izprast pareizo lietu kārtību,jo labāk priekš tevis,tev tikai vajag savā dzīvē satikt īsto sievieti,

:big_hug:

RaFix

• Viesi
« Atbilde #56 : 2016. gada 17. aprīlis, 21:38:01 »
Tā, tagad nesapratu:
a) Tu mums uzbrauci?
b) Pārmeti pār vienu kārti un visas ierindoji pie sliņķēm un nez kāpēc piesauci pakaļu;
c) izskatās, ka esi daudz cietis ...

Skumji lasīt šādu attieksmi vēstošu ziņu. Taču valsts darbs nav attaisnojums, lai šādi sagrupētu cilvēkus. Tāpēc jau nereti rodas negatīva attieksme pret valsts darbā strādājošiem - paši to rada.

Man nav ne jausmas kur Tu strādā un tas nav būtiski, bet kaut kas nav pareizi šādā attieksmē.

Pati strādāju valsts darbā un zinu sabiedrības attieksmi, bet šādas domas man par citiem nav gan.
Baacien, tas nebija Tev. Tas bija dažām konkrētām dāmām un tām, kam tas bija domāts, pašas arī saprata. Un es nepārmetu pār vienu kārti visas. Tikai tās, kas te blēj, ka viss slikti un Rafiks kretīns, jo valsts darbā strādā.
Cietis es neesmu, bet Tuk un vēl dažu uzmācīgā vēlme visur piesaukt manu darbavietu, bišķi sēž rīklē. Ne par vienu tēmu neparunāt, lai šitās nepārvērtu to par tēmu par mani un manu darbu. Pirkstus kabatās jau nepaturēs.
Njā... īsti laimīgs Tu tomēr neizklausies...
Jā, piekrītu. Būtu patīkamāk, ja Tu savu viedokli par manu darbavietu nejauktu visās tēmās, kur vien Tev ir iespēja. Tas pats attiecināms uz vēl dažām šeit.
Tēma bija par bērnu audzināšanu nevis par manu apmierinātību ar savu darbavietu. Tev savā dzīvē ir tik sūdīgi, ka nevari valdīties nemēģinot kādam uzgāzt samazgas, lai pati sajustos labāk? Varbūt sāc ar to, ka sakārto savu dzīvi, lai mazāk jād**š par manu?  :scratch:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #57 : 2016. gada 17. aprīlis, 21:51:46 »
Tu tāds uzvilcies..., mīli visu pārspīlēt-“visās tēmās“, ja kas,
un Tevi tas dara kaut mazliet laimīgāku-par to ka esi klerks, uzzināju vien šajā tēmā...
Tev nez kādēļ pārliecība, ka visi nodarbināti ar Tavu personu. Tici, tā nav. Un atslābsti.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #58 : 2016. gada 17. aprīlis, 22:00:45 »
Vēlreiz par netēmu atļaujos ierakstīt - pieļauju, ja nebūtu pierakstījis pie sava profila "nerunājiet ar mani par darbu", tad nevienai dāmai nešķistu interesanti pat domāt par to.

Visi zina, ka maziem bērniem un vīriešiem neko nedrīkst teikt ar priedēkli "ne", jo tad tas noteikti tiks izdarīts, bet redz - sievietes tomēr nav izņēmums :)

RaFix

• Viesi
« Atbilde #59 : 2016. gada 17. aprīlis, 22:13:04 »
Vēlreiz par netēmu atļaujos ierakstīt - pieļauju, ja nebūtu pierakstījis pie sava profila "nerunājiet ar mani par darbu", tad nevienai dāmai nešķistu interesanti pat domāt par to.

Visi zina, ka maziem bērniem un vīriešiem neko nedrīkst teikt ar priedēkli "ne", jo tad tas noteikti tiks izdarīts, bet redz - sievietes tomēr nav izņēmums :)
Es to tur pieliku tad, kad jau sāka apnikt visu tēmu pārvēršana par manas darbavietas apspriešanu, kā tolerantu mājienu, ka varam taču parunāt par ko citu - bez negācijām. Izrādās, dažām dāmām žults tā spiež smadzenes, ka viņas to nav spējīgas uztvert.