Autors Tēma: Jaunie grēki  (Lasīts 3526 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Jaunie grēki
« : 2016. gada 14. aprīlis, 07:58:07 »
Vecos grēkos, kuros viens otrs bez prasīšanas tika vests (oktobrēni, pionieri) atzīties - tas nu tāāā.... Te gan garāmslīdot tika uzdots jautājums - a kurā partijā tagad esat? Protams, atbildes nebija....
Drīz atkal būs vēlēšanas un tad atkal tauta mētāsies un nezinās, par ko tad vēl var vēlēt, kā tik par vienotu saskaņu....
Nu tad pazinoju jums, dižā Matīsa draudze, ka esmu Bordāna partijā - Jaunajā Konservatīvajā. Pagaidām kauns nav sameties.
Visus sakost!

Atslēdzies Spārka

Re: Jaunie grēki
« Atbilde #1 : 2016. gada 14. aprīlis, 08:11:46 »
Nevienā.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #2 : 2016. gada 14. aprīlis, 08:23:20 »
Es bezpartejiskā, kaut esmu aicināta un pierunāta vismaz divās (cik no pēdējā laika atceros).

Nu kaut kā nē. Nezkāpēc tā rosīšanās un aicināšana pirms pašvaldību vēlēšanām, nu skaidrs kāpēc - uzvārds, kas labi izskatīsies sarakstiņā. Atpazīstams un ar pozitīvu "auru". Nolēmu ka nākamreiz varbūt piekritīšu ar noteikumu, ka esmu sarakstā 2. vai 3. numurs :D

Balsoju par Nacionāļiem parasti.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #3 : 2016. gada 14. aprīlis, 08:28:12 »
Neesmu nevienā partijā, tas galīgi nav priekš manis.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #4 : 2016. gada 14. aprīlis, 08:31:50 »
Esmu bijusi partijā, bet iemesls bija foršie tusi un kongresi un citas jautrības :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #5 : 2016. gada 14. aprīlis, 08:37:49 »
Esmu bijusi partijā, bet iemesls bija foršie tusi un kongresi un citas jautrības :)

Jautrīšu partija? :D

Atslēdzies tuk

« Atbilde #6 : 2016. gada 14. aprīlis, 08:38:05 »
Kamēr tajās partijās nospiedošā pārsvarā būs vēl tie paši “vecie grēcinieki“,
diezvai jutīšu vēlmi biedroties...
Tādēļ visiem aicinājumiem - nē.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #7 : 2016. gada 14. aprīlis, 08:39:11 »
Uzsit šermuli pat doma par piedalīšanos kaut kādās politiskās aktivitātēs. Tāpēc - neviena. Esmu gan aicināta.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #8 : 2016. gada 14. aprīlis, 08:45:24 »
Tuk - ja neviens jauns klāt nenāks, tad būs vien ar tiem vecajiem jāmuģījās :).
Par bordāniešiem gan varu teikt, ka ir arī forši jaunie. Lai mēģina spēkus, varbūt kas labs sanāk.
Laikam gan RaFix uzgrūda uz pilsoniskās aktivitātes ceļa - kaut kā sagribējās to veselības sistēmu aphrenalizēt. Būs kādā bordāniešu partijas komitejā jāpiesakās... Moš, pavasaris mizā?...
Visus sakost!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #9 : 2016. gada 14. aprīlis, 08:57:34 »
OK, Camma, piesakies, balotējies, varēsi tepat forumā sev elektorātu aģitēt. :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #10 : 2016. gada 14. aprīlis, 09:08:32 »
Nū, apskatijos to Bordāna partijas programmu...
Tāds pats skaistums kā pārējiem-korupcijas nebūs,vidējā izglītība visiem,bla,bla,bla...
Ticam, solam, nodrošināsim...
Jautājums vien KĀ? un PAR KO?
Man panaiva tā programma izskatās.

Nekā personīga protams.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #11 : 2016. gada 14. aprīlis, 14:30:48 »
Neesmu partijā.   Apsveru iespēju balsot par Bordāna partiju. Es nelasītu programmu, bet skatītos uz personālijām.  Jā , tā tīri emocionāli.

Apsveru balsot par Bordāna partiju jau sen, arī pirms Čammas paziņojuma," lai vairāk būtu skaidrs".   Par personālijām - Latvija ir maza, ja tu esi strādājis vai mācījies kopā ar kādu ministru, banķieri, prezidentu, tad jau ir priekšstats , kas tas par cilvēku.

Cammai - kā nākamajai veselības ministrei - 1)obligātā veselības apdrošināšana 2) medicīnas iepirkumu sakārtošana likumiski. Kāpēc lielās slimnīcas nevar pirkt preces pa tiešo no ražotāja ko? Nafig 2-3 starpnieki un uzcenojums 20-50-100 procenti?

Atslēdzies Broms

« Atbilde #12 : 2016. gada 14. aprīlis, 14:42:44 »
Camma pazino, ka ir kādas partijas biedre un vēlas sakārtot nozari...
Cammai - kā nākamajai veselības ministrei ....

Nu, sjo, tagad dikti jāuzmanās, jo kāds ir sācis krāt čata skrīnšotus ar Cammas tekstiem/jo īpaši piektdienas vakaru čatā :D /
Tekstu vēl var pielabot un še Tev Camma - kamēr Tu skalo nost sūdus, tikmēr mēs tev ķeblīti izsitīsim :)

BET...
....lielākie izdomāti, neizdomāti, bet krāšņi izpušķoti grēki nez no kurienes parādītos, ja Cammai pēc vēlēšanām rastos iespēja kaut ko sākt darīt un šī izdomātu kādai "barotavai" uguni pielaist.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #13 : 2016. gada 14. aprīlis, 14:54:39 »
Oi, barotavu mums cik nevajag. Katrā nozarē.  Un katrā strādā cilvēki, un viņiem bērniņi, un vajag maizīti, sviestiņu, mājiņas, mašīnītes, ceļojumus un vēl un vēl un vēl.... Pamēģini kādu likvidēt - viņi cīnīsies uz dzīvību un nāvi. Jo būs aizskarts viņu pats lielākais svētums - sile.
Siles džihāds tad sākas.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #14 : 2016. gada 14. aprīlis, 15:35:03 »
Cik atceros, tad šķiet gandrīz visās, izņemot pirmās vēlēšanas
nācies balsot “pret“, nevis “par“.
Parasti visu dienu skatāmies ziņas, aptaujas un vakarā ejam balsot.
Tad parasti jau nojaušams kas varētu valdību veidot un kuram savas balsis piemest,
lai personas non gratas pie šprices netiktu, un arī  balsis neietu zudībā barjeru nepārvarējušajiem.
Par tām personībām - no personīgās pieredzes, vai nu maitājas, vai arī neko īsti ietekmēt
nevar diemžēl...