Autors Tēma: Sveicināti!  (Lasīts 24201 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ih

Re: Sveicināti!
« Atbilde #60 : 2016. gada 17. aprīlis, 19:28:09 »
Kur Tu redzi ka es kaut ko uzspiežu?

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #61 : 2016. gada 17. aprīlis, 19:28:28 »
Bet kas tad ir tas, ko tu tagad dari? Svešā forumā svešiem cilvēkiem nāc un izklāsti savus "pātarus"? Ne tu pazīsti mūs, ne mēs tevi (kaut virtuāli).
kā jau minēju, varbūt man ar uztveri ne tā, bet es to kā reiz formulētu kā "vardarbīgu citu pievēršanu savai ticībai".

Atslēdzies ih

« Atbilde #62 : 2016. gada 17. aprīlis, 19:30:35 »
Es vēl neko neesmu sācis izklāstīt,vien atbildu uz jūsu jautajumiem un pretenzijām. Par garantijām- kur kko garantē ārsts? Un ko tieši?

Atslēdzies ih

« Atbilde #63 : 2016. gada 17. aprīlis, 19:32:56 »
varbūt man ar uztveri ne tā/c/

Iespējams....katrā ziņā-Tu pat nevari pateikt-kam es pievēršu, ko rakstu.Ārā smuks vakars:)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #64 : 2016. gada 17. aprīlis, 19:38:05 »
Tā arī nesapratu - kādēļ Tev būtiski, lai cilvēki lasītu Tevi interesējošus textus
par apšaubāmu  alternatīvo “medicīnu“. Tu taču pats  vari mierīgi tā ārstēties...

Atslēdzies ih

« Atbilde #65 : 2016. gada 17. aprīlis, 19:40:35 »
Tuk,tas nav domāts Tev, nelasi, es Tevi tiešām neesmu spiedis, netici? Un nespiedīšu, apsolu:)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #66 : 2016. gada 17. aprīlis, 19:58:15 »
Nu, nu stāsti, stāsti, kuram forumietim texti adresēti...
Paskatot delfus, šķiet tas kāds grafomānijas paveids, vai ari toxīnu par daudz...
Bet ieteikumu ņemu vērā, bay, bay.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #67 : 2016. gada 17. aprīlis, 20:03:43 »
oibļin, piecas lapas. piesārņojis attīrājs...

nekas, drīz mūsos vilsies... moš kapiņus ieteikt, moš tur veiksies?

Atslēdzies samtene

« Atbilde #68 : 2016. gada 17. aprīlis, 20:30:59 »
 :thinking: Nu, bet kur tad ir tā tēma, ko apspriest, nevaru sagaidīt kaut ko interesanti sakarīgu no autora...

Atslēdzies rudzupuke

« Atbilde #69 : 2016. gada 17. aprīlis, 20:33:28 »
Ienāca cilvēks,sasveicinājās un pat atļāvās piecas lapas piesārņot  :bird: :bird: :bird: ar savu nepareizo domāšanu.

Te laikam neviens citādi domājošs  vispār neko rakstīt  nedrīkst? :fryingpan:

Atslēdzies ih

« Atbilde #70 : 2016. gada 17. aprīlis, 20:42:20 »
Nu, nu stāsti, stāsti, kuram forumietim texti adresēti/c/

Pilnīgi noteikti ne tiem kam tas neinteresē,pinīgi noteikti. Un pilnīgi noteikti- tikai tiem kam interesē. Un tikai. Tā ka-veltīgs cepiens:))

Atslēdzies itta

« Atbilde #71 : 2016. gada 17. aprīlis, 20:43:53 »
Sveiki! Es neieraudziiju neko interesantu ko apspriest, neesmu ne par ne pret... principiaali, ja redzu efektu daru un lietoju, ja neredzu manis peec var klabeet pa pogaam kaut nelabi paliek...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #72 : 2016. gada 17. aprīlis, 20:57:19 »
Jā,es esmu citējis gan M.F. Holick  gan citus autorus angliski  un ļoti daudz krieviski Delfos un turpināšu to darīt.Ir viena lieta-tulkojot var kaut kas pazust no orģinālā teksta un tulkošana prasa milzum daudz laika, ja kāds nelasa angliski vai krieviski- tur es neko nevaru palīdzēt.
ja tulks paarzin tulkojamo jomu, tad parasti nekas nepazuud :) tiesa tulkoshana ir milziigs laika pateerinsh .... bet man personiigi nepatiik taadi puskoka leeceeji, kuri sevi piesaka kaa informaacijas avotu ... bet neviena vaarda, ka informaacija ir copy-paste variants un pashi vainiigi, ka nelasa palagu krievu vai anglju valodaa.

Domaaju, ka forums vienmeer priecaajas redzot jaunas sejas, diemzjeel tu kaut kaa neveiksmiigi uzsaaki komunikaaciju. Uz jaunu bazniicu tak neiet ar savu dziesmugraamatu, ko??
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies ih

« Atbilde #73 : 2016. gada 17. aprīlis, 20:57:54 »
Visiem oponentiem- vispirms es iesaku ļoti rūpīgi izlasīt pašu pirmo manu ierakstu, tur ir daudz kas pateikts....pirmkārt-vai kaut ko darīt vai nē-tā ir pilnībā brīva izvēle,otrkārt-tas viss ir vairāk domāts tiem kam ārsti nevar palīdzēt,bet nav liegts mēģināt jebkuram.
 Un tad-jautājums- ko jūs gribat apspriest un ar ko? Es kaut ko esmu piedāvājis apspriest? Es neesmu to piedāvājis darīt un netaisos nevienam neko pierādīt, vēljovairāk tapēc ka to nevar pierādit, vai tad tik daudz nevar saprast? Pastrīdaties savā starpā taču....par ko īsti cepiens? Es esmu domājis runāt tikai ar pozitīvi noskaņotiem cilvēkiem kam kaut kas interesē, arī var skaidrot  un kaut vai strīdēties. Tā ka-lūgums atslābt.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #74 : 2016. gada 17. aprīlis, 20:59:03 »
moš kapiņus ieteikt, moš tur veiksies?
kapinju saimniece vareetu buut ar personaazju uz viena vilnja  :blushing:
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/