Autors Tēma: Jautri atgadiijumi satiekoties ar ...  (Lasīts 1681 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies itta

Jautri atgadiijumi satiekoties ar ...
« : 2016. gada 17. aprīlis, 22:28:36 »
Reiz raitaa riksiitii skreeju pa meza taku un kaads brauca uz vellapeeda blakus. Taa nu fonaa pljaapaajot devaamies garaam tantukam kurs ko peetiija... paaris metrus taalaak apstaajaamies, neatminos kaapeec, bet tai briidii tantuks skalji pazinjoja, ka esmu nominusi glodeni... Nu ko nobiities no cuuskveidiigaas kjirzakas nepaspeeju, bet noveelots kliedziens gan sekoja...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies itta

Re: Jautri atgadiijumi satiekoties ar ...
« Atbilde #1 : 2016. gada 17. aprīlis, 22:45:29 »
Atcereejos: beerniibaa staigaaju pa daarzu peeksnji dzirdu, kas nelabi bljauj, nu ko es ar piebalsoju.. bljaujam divataa... pienaak teetis un mieriigaa balsii saka beidz kliegt un nokaap vardei no kaajas ...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2016. gada 18. aprīlis, 17:47:19 »
vēroju šodien pa logu izteicienu"kā tādi balodīši" iemiesojumu dzīvē.
Uz ķirša zara satupuši cieši blakus resnie meža baloži un maigi bužina viens otram spalviņas uz kakla. Zars tāds patievs, pat noliecies, bet šie aizmirsuši visu pasauli tur čubinājās -skaisti!

Atslēdzies ragana

« Atbilde #3 : 2016. gada 19. aprīlis, 08:48:13 »
Reiz raitaa riksiitii skreeju pa meza taku un kaads brauca uz vellapeeda blakus. Taa nu fonaa pljaapaajot devaamies garaam tantukam kurs ko peetiija... paaris metrus taalaak apstaajaamies, neatminos kaapeec, bet tai briidii tantuks skalji pazinjoja, ka esmu nominusi glodeni... Nu ko nobiities no cuuskveidiigaas kjirzakas nepaspeeju, bet noveelots kliedziens gan sekoja...
Tas ir skumjš atgadījums. :(

Atslēdzies ragana

« Atbilde #4 : 2016. gada 19. aprīlis, 08:55:20 »
Sestdien biju makšķerēt. Gruntene stāv malā, es pati ar mačkātu darbojos drusku tālāk. Pa upi ņemas iemīlējies pīļu pāris - dauzās, paceļas spārnos, liekas ūdenī ar lielu blīkšķi, bremzē ar spārniem. Vienā reizē pīļu papucis šādi ieblākšķinājās netālu no manas gruntsmakšķeres, neaprēķināja ātrumu un trāpīja tieši auklā. Un aiz inerces nožāvās uz muguras. :rofl: Sekoja neliels samulsuma brīdis un viss turpinājās, kā nebijis. Tikai jau drošākā attālumā.  :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #5 : 2016. gada 19. aprīlis, 09:51:50 »
Vajadzēja izmantojot Minhauzena metodi pārslēgties uz pīļu ķeršanu,
visi nepieciesamie štrumenti tak bija!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #6 : 2016. gada 19. aprīlis, 12:31:33 »
Mamma straadaaja polikliinikaa un mees ar maasu peec b/daarza un/vai skolas biezhi tur tuseleejaamies... seezhu regjistratuuraa, vazhniigi ziimogoju veidlapas, peekshnji visi sievishkji skalji spiegdami salec uz galdiem... pacelju acis- maasa no aara zalkti ienesusi... kameer neiznesa aaaraa, babulji no galdiem nost nekaapa...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #7 : 2016. gada 19. aprīlis, 12:33:10 »
Draudzenei pusaudzha gados bija maajas zhurka, no kuras mamma dikti baidiijaas... pusaudzhu laika konflikti risinaajaas vienkaarshi- ienaak mamma istabaa un saak par kko audzinaat, druzhka- izlaidiishu Albertu! Konflikts izsmelts, mamma evakueejusies, istabas durvis aiz sevis aizverot...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #8 : 2016. gada 19. aprīlis, 14:43:38 »
Draudzenei pusaudzha gados bija maajas zhurka, no kuras mamma dikti baidiijaas... pusaudzhu laika konflikti risinaajaas vienkaarshi- ienaak mamma istabaa un saak par kko audzinaat, druzhka- izlaidiishu Albertu! Konflikts izsmelts, mamma evakueejusies, istabas durvis aiz sevis aizverot...

Šādus atgadījumus manam dēlam nevajadzētu zināt..

Atslēdzies ragana

« Atbilde #9 : 2016. gada 19. aprīlis, 14:48:21 »
Vajadzēja izmantojot Minhauzena metodi pārslēgties uz pīļu ķeršanu,
visi nepieciesamie štrumenti tak bija!
Mīlētāji svēta lieta! Neaiztiekami. :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #10 : 2016. gada 19. aprīlis, 15:54:05 »
Mīlētāji svēta lieta! Neaiztiekami. :)

Medību sezona ar nav sākusies...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #11 : 2016. gada 19. aprīlis, 16:07:02 »
Sestdien biju makšķerēt. Gruntene stāv malā, es pati ar mačkātu darbojos drusku tālāk. Pa upi ņemas iemīlējies pīļu pāris - dauzās, paceļas spārnos, liekas ūdenī ar lielu blīkšķi, bremzē ar spārniem. Vienā reizē pīļu papucis šādi ieblākšķinājās netālu no manas gruntsmakšķeres, neaprēķināja ātrumu un trāpīja tieši auklā. Un aiz inerces nožāvās uz muguras. :rofl: Sekoja neliels samulsuma brīdis un viss turpinājās, kā nebijis. Tikai jau drošākā attālumā.  :)

OOO! Tu profesionāli makšķerē (mačkāts!)? :) 

Mēs ar mazdēlu arī grunteņojām Lielupē... atpeld 2 pīles un tā vien trinās ap mums, ap makšķerēm, ienirst, papēkšķina...visa upe viņām, abi krasti, bet nē jāvazājas tur, kur citi makšķerē :(

Atslēdzies Minne

« Atbilde #12 : 2016. gada 19. aprīlis, 19:12:20 »
Šo es noteikti jau esmu rakstījusi, neatceros tikai kur - te vai iepriekšējā vietā.

Tas bija laikos, kad uz ielas vēl taksofoni bija. Ejot uz lekcijām, man savajadzējās piezvanīt. Kamēr griežu ripu vai metu žetonus, gar kājām sāk trīties runcis, foršs, mīlīgs. Vēl gandarīti uzsitu sev pa plecu - es tāds labs cilvēks tomēr, dzīvnieki taču lieliski jūt un atpazīst. Piezvanu, izdaru visu, dodos tālāk. Ar laiku atskārstu, ka ož pēc runča. Eju, un man pielec, ka kājas apčurātas.

Diemžēl lekcijas bija svarīgas, nevarēju neiet. Pirms tam gan mēģināju WC ko mazgāt, tīrīt, bet veltas pūles - visu dienu tā arī nosmirdēju.

Daudz vairāk man ir šausmu stāstu ar dzīvnieku dalību ;)