Autors Tēma: Cienīt vai necienīt vīrieti?  (Lasīts 26995 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: Cienīt vai necienīt vīrieti?
« Atbilde #45 : 2016. gada 19. aprīlis, 21:17:17 »
A viņam rīt (žraķ) gribās dikti. Un atpūsties. Bet, lai nezaudētu cieņu sievietes acīs, atkal nāksies rukāt :alkofest:

Un citu sieviešu acīs viņš jau nu token lupatās tiks ieskaitīts momentāni...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #46 : 2016. gada 19. aprīlis, 21:25:46 »

Iepriekšējā tēmā rakstīju par kritērijiem. Nesaprati,pats vainīgs...

Ok, kaut ko nesapratu. A parūpēties, lai diskusijas biedrs saprot slabo? Nav cieņas, nav cepumiņu?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #47 : 2016. gada 19. aprīlis, 21:27:28 »
Super! Inešuks pateica visprecīzāk manas domas. Nespēju vien noformulēt, bet te nu ir - "izturos pieklājīgi"!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #48 : 2016. gada 19. aprīlis, 21:29:08 »
Tu zin tūlīt vispār "aptaisīsies" simboliski runājot - arī dēļ krāna esamības var cienīt. Bet tā jau ir augstākā pilotāža..., kosmoss vai zinies, tur vajag ogogo kā domāt, un domāt, un domāt...

Nē, Mao, krāna esamība nav nekāds kosmoss. Dēļ krāna esamības var cienīt māti Dabu.
Bet, lūk, ko konkrētais indivīds ar krānu spēj paveikt, tas jau ir cits jautajums...
Un, vai veikums ar krānu ir nozīmīgāks par intelektuālām. darbībām, tas arī vēl jautājums

Atslēdzies Mao

« Atbilde #49 : 2016. gada 19. aprīlis, 21:29:39 »
Ir mums darbaa klients- teiksim, mr x... nodzeeries encefalopaats, hotj i sorokovnjika veel nav... jaa, izturos pret vinju pieklaajiigi un profesionaali... kaut, ja godiigi, ar visu savu buutiibu un uzvediibu vinjsh neko no taa nav pelniijis... tak man veel jaaciena jams buutu? Jo jaaciena jebkursh?... nee, manas empaatijas shitam nepietiks...
Un vinjsh jau nu toch sevi par izredzeeto uzskata, kur nu par vnk "normaalu"...

Ir man bijusī priekšniece - nu tāda elite!, cienīju, izrādījās vienkārši padauza, izzaga uzņēmumu kopā ar brūtgānu, simtiem cilvēku palika bez darba, viens pakarās. Eu, Inešuk, davai pa lielajiem plauktiem močījam? A to kaut kā šķēŗmi paliek, mums to vajag? Mums abiem?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #50 : 2016. gada 19. aprīlis, 21:32:02 »
Ok, kaut ko nesapratu. A parūpēties, lai diskusijas biedrs saprot slabo? Nav cieņas, nav cepumiņu?

A paskaidrot ko nesaprati?, cienīt nozīmē uzminēt?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #51 : 2016. gada 19. aprīlis, 21:33:49 »

Nē, Mao, krāna esamība nav nekāds kosmoss. Dēļ krāna esamības var cienīt māti Dabu.
Bet, lūk, ko konkrētais indivīds ar krānu spēj paveikt, tas jau ir cits jautajums...
Un, vai veikums ar krānu ir nozīmīgāks par intelektuālām. darbībām, tas arī vēl jautājums

Krāns darbojas sinerģijā - nevar cienīt saimnieku un nievāt krānu. Lab, krānu cienīt skan stulbi, bet jo ma jo - nu ir redzēts. Bet paldies, ka turpinam diskusiju.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #52 : 2016. gada 19. aprīlis, 21:35:18 »

A paskaidrot ko nesaprati?, cienīt nozīmē uzminēt?

Arī, johaidī, es tak esu super mazākumā... .

Atslēdzies Mao

« Atbilde #53 : 2016. gada 19. aprīlis, 21:45:34 »
Stāsts.
Džeks ved jauno priekšnieci iepazīties ar klientiem. Staigā pa birojmājas līkločiem, atver durvis, ieiet pa priekšu, patur durvis, ielaiž kundzi. Tā pēc tam ņirgājās kolektīva dāmu saietā - vo mūlaps, dāmu pa priekšu nepalaiž, pirmais uz atlaišanu. Un atlaida. A džeks stāsta pīpētavā sekojošo - dzirdu, ka par mūlapu apsaukā, a man vienmēr bijusi fīča, ja vedu dāmu uz viņai nepazīstamu vietu, paskatos, ka aizmugurē viss droši, eju pa durvīm pirmais, jo nezinu vai tur arī viss droši. Nu? Kurai no Jums kauns tagadiņ?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #54 : 2016. gada 19. aprīlis, 21:47:29 »
Ir man bijusī priekšniece - nu tāda elite!, cienīju, izrādījās vienkārši padauza, izzaga uzņēmumu kopā ar brūtgānu, simtiem cilvēku palika bez darba, viens pakarās. Eu, Inešuk, davai pa lielajiem plauktiem močījam? A to kaut kā šķēŗmi paliek, mums to vajag? Mums abiem?

Tu tak aicinaaji cieniit katru, kam kraans ir...

Pie kam- sen finansu afeeristi kaa padauzas kodeejas?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #55 : 2016. gada 19. aprīlis, 21:49:15 »
Stāsts.
Džeks ved jauno priekšnieci iepazīties ar klientiem. Staigā pa birojmājas līkločiem, atver durvis, ieiet pa priekšu, patur durvis, ielaiž kundzi. Tā pēc tam ņirgājās kolektīva dāmu saietā - vo mūlaps, dāmu pa priekšu nepalaiž, pirmais uz atlaišanu. Un atlaida. A džeks stāsta pīpētavā sekojošo - dzirdu, ka par mūlapu apsaukā, a man vienmēr bijusi fīča, ja vedu dāmu uz viņai nepazīstamu vietu, paskatos, ka aizmugurē viss droši, eju pa durvīm pirmais, jo nezinu vai tur arī viss droši. Nu? Kurai no Jums kauns tagadiņ?

Kaapeec man par sveshu duru buutu jaakaunaas?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #56 : 2016. gada 19. aprīlis, 21:50:00 »
Tu tak aicinaaji cieniit katru, kam kraans ir...

Pie kam- sen finansu afeeristi kaa padauzas kodeejas?

Es Tev vienkārši piedāvāju diskusijas līmeni.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #57 : 2016. gada 19. aprīlis, 21:50:20 »
Stāsts.

Man nav kauns, jo tieši to no vīrieša gaidu - lai viņš lien pirmais zem lodes :D

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #58 : 2016. gada 19. aprīlis, 21:52:51 »
Diskusijas liimeni?

Tjip, papljaapaat, vai sievu un beernus sitoshs profesors/deputaats/utt ir vai nav jaaciena un ja jaa, tad par ko?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #59 : 2016. gada 19. aprīlis, 21:55:18 »
Kaapeec man par sveshu duru buutu jaakaunaas?
Nu re, a normāli vīrieši par savu ciltsbrāļu cūcībām gan kaunās, gan "maksā", gan tās izlabo. Piere nesāp?