Autors Tēma: Cienīt vai necienīt vīrieti?  (Lasīts 26950 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: Cienīt vai necienīt vīrieti?
« Atbilde #90 : 2016. gada 19. aprīlis, 23:52:55 »
Taatad, lai necieniitu, man labi jaazin... a cieniishanai zinaat nevaig... sho logjikas pagriezienu jau kopsh literatuuras stundaam neesmu sapratusi... patikt staasts var taapat, a nepatikt- tikai argumenteeti...

A uz jautājumu atbildēt? Slabo? Kur tas jau redzēts...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #91 : 2016. gada 19. aprīlis, 23:53:15 »
Nu ja neiedziļinās niansēs, tad  sieviete pati sev izvēlās vīrieti. Vīrieši dažādi, līdz ar to arī pieejā ir savas nianses. Bet ja sievišķis ir iecerējis konkrētu vīrieti viņa to dabūs. Ja patiesi viņu vēlās. Kā vīrieti noturēt  uz ilgāku laiku... te arī katram savas nianses, bet pamatā  vienmēr nostrādā klasika - "Sieviete nevar bez vīrieša, bet viņa to netur". Galvenais pašai tam noticēt. Un sieviete spējīga tam noticēt, neskatoties uz to, ka pirms viņu satika - pati brīnišķīgi tika galā ar savu dzīvi, un droši vien arī  turpmāk tiks galā ( ja būs tādā vajadzība). Vienkārši viņa pēkšņi atceras, ka ir sieviete un ar to mirkli viņai vajag padoma, atbalstu , stipru plecu un tieši tādu intīmu rotaļu scenāriju, ko viņai piedāvā konkrētais vīrietis. Visbrīnišķīgākais tai visā ir, ka viņa sev nemelo, viņa patiešām tā jūtās, jo viņai tas patīk. Jo ne katru reizi dzīve tev piemet  iespēju justies, kā sievietei. Dzīve ir tāda loterija - ne visiem paveicies. Tā būtu attiecību  viena puse. Otrā puse nav īpaši jāpaskaidro. Ja jājiet - lai iet. Nevajag zvanu, sms, @- vēstuļu. Vīriešiem sava pasaule, galu galā viņš pelna naudu ģimenei, pietiek ar to, ka viņu gaida jo bez viņa nevar.
Nē , nu tas gadījumā, ja tas vīrietis tev patiešām ir svarīgs.

Kā, tikt vaļā no vīrieša piecās minūtēs? Vēl vienkāršāk ;o)))

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #92 : 2016. gada 19. aprīlis, 23:56:55 »
A uz jautājumu atbildēt? Slabo? Kur tas jau redzēts...

Neinteresanti...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #93 : 2016. gada 19. aprīlis, 23:59:36 »
Klasika. Cik vienkārši.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #94 : 2016. gada 20. aprīlis, 00:06:19 »
Nu ja, bet ir arī nianses... un tieši tur ir visa sāls  un visjaukākais  ;)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #95 : 2016. gada 20. aprīlis, 00:19:41 »
Nu varbūt Helvēcijs ir atbildējis kādēļ še tā “sišanās“ par to cieņu-
“Mēs mīlam, ka mūs ciena nevis pašas cieņas, bet tās sniegto priekšrocību pēc.“
;).

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #96 : 2016. gada 20. aprīlis, 06:08:06 »
Abpusēji!!!

Pilnīgi lieka un bezjēdzīga piebilde. Jo man padomā nebija ne vīrieši, ne sevieši kā divas atsevišķas, karojošas nometnes. Grūti bija saprast? Lasi trīsreiz.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #97 : 2016. gada 20. aprīlis, 06:25:55 »
Ja ļoti vajag atbildi (ja nav saprotams tāpat)varu atbildēt ineshuka vietā, paplašināti : cieņa nav kaut kas vispārīgs. Tà ir starp diviem cilvēkiem. Tā kà neesmu satikusi ne Rubiku, ne Īvānu, ne Ždanoku ne virtuālajā, ne īstajā dzīvē, man var patikt vai nepatikt viņu uzskati vai rīcība (turklāt tà jau parasti ir no kāda cita intepretēta), bet cieņa... Nu kà lai es zinu? Es par to nedomàju. Jebkurš cilvēks "pelna"(apzināti lieku šo vārdu pēdiņās) cieņu ar savu rīcību, izturēšanos momentà un no pirmā brīža, kad satikts. Jo satikts ir kā balta lapa. Un tad sāk... "rīkoties".

Citādi sanàk kā tiem mūsu kaimiņiem, kas Ameriku ņenaviģjat, tikai tāpēc, ka vse nenaviģjat un vadonis tà licis...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #98 : 2016. gada 20. aprīlis, 08:01:05 »
Par to ju strīds, cienīt, jeb gaidīt, ko pa rādīs no sevis un tad izdomāt. Tie jau arī ir fundamentāli dažādi dzīves uzskati. Un starpmums noteikti ir cilvēki, kas no visiem sagaida labos darbus ar - vienkārši tāpat. A paši močī - davai pierādījumus, lai es di@su paceltu.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #99 : 2016. gada 20. aprīlis, 08:03:56 »
Pilnīgi lieka un bezjēdzīga piebilde. Jo man padomā nebija ne vīrieši, ne sevieši kā divas atsevišķas, karojošas nometnes. Grūti bija saprast? Lasi trīsreiz.

Nu tev labāk no augšas redzams....

Atslēdzies Mao

« Atbilde #100 : 2016. gada 20. aprīlis, 08:14:04 »
Un kā tu vecumu cieni? Pirms pārved tantiņu pār ielai, noskaidro, vai nav čekiste bijusī?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #101 : 2016. gada 20. aprīlis, 08:20:32 »
Nu skaidrs. Jau virsrakstā ir ielikts Viedoklis, un tas ir CIENĪT VĪRIETI.

Ir jau vēl citi vārdi un veidi, kā izturēties, it īpaši pret pasvešiem cilvēkiem. Ir Pieklājība. Manieres. Tolerance. Lojalitāte. Neitralitāte galugalā.

Cieņa - nu tā jau privāta lieta.

Lai pārvestu tantiņu pāri ielai, pietiek ar Pieklājību un Empātiju. Ne jau visas darbības dzīvē balstās uz izvērtējumu - es cienu vai nē to cilvēku? Cienu vai nē? Un tad - vot, palīdzēšu/nepalīdzēšu.

Domà plašāk. Ne tik plakani.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 20. aprīlis, 08:25:45 no Emīlija »

Atslēdzies Mao

« Atbilde #102 : 2016. gada 20. aprīlis, 08:23:22 »
Baigi interesanti - sievietes vīrietim skaidro, ka vienkārši cieņa nav nepieciešama. Viss - brīvs, VAR IET CIRST! Var uzšķaudīt tai lietai, jo tak pretī vels sazin kas tur sēž. Moš vispār ne sieviete, ne cilvēks... nu nezinam, ij nav ko. BRAVO

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #103 : 2016. gada 20. aprīlis, 08:25:09 »
Kursh teica, ka vecums obligaati jaaciena? Necienu par to vien, ka vecs...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #104 : 2016. gada 20. aprīlis, 08:26:02 »
Neticu, ka Mao ciena sievietes... kur nu veel- visas sievietes...