Autors Tēma: Maģiskās baltās strīpas!  (Lasīts 19928 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Re: Maģiskās baltās strīpas!
« Atbilde #165 : 2016. gada 21. aprīlis, 15:17:39 »
Taisnība!
problēmas, kuru risinājums ir nauda, nav vis problēmas, bet izdevumi! :)

Lai mums visiem i gājējs dzīvs, i priekša, i pakaļa vesela :)   

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #166 : 2016. gada 21. aprīlis, 15:18:18 »
kvadra, runā par sevi :) un es ticu Tev. Bet te taaaaadi palagi ar tehniskiem pierādījumiem sarakstīti, ka vai...

RaFix

• Viesi
« Atbilde #167 : 2016. gada 21. aprīlis, 15:22:03 »
kvadra, runā par sevi :) un es ticu Tev. Bet te taaaaadi palagi ar tehniskiem pierādījumiem sarakstīti, ka vai...
Redzi, es arī izvēlējos pats maksāt par dzelžiem maksāt, nevis notriekt cilvēkus, bet tas neatceļ sākuma jautājumu - vai tiešām ir tik grūti apstāties un paskatīties vai vadītājs paspēs nobremzēt? Vadītājam nav mašīna jāstumj pār gājēju pāreju un gājējam ir PIENĀKUMI! Bet ai kā gribās visos iespējamos gadījumos vainot vadītājus. Jā, ir vadītāji, kas nestājas pie pārejām un nesās, bet ne jau viņus ar to pārmācīsi - pašam gājējam vien būs slimnīca vai morgs. Vai tas ir tā vērts, lai mestos zem riteņiem?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #168 : 2016. gada 21. aprīlis, 15:35:09 »
Redzi, es arī izvēlējos pats maksāt par dzelžiem maksāt...

Kāpēc KASKO ņav?

Atslēdzies tex

« Atbilde #169 : 2016. gada 21. aprīlis, 15:37:03 »
Kāpēc KASKO ņav?
auto virs 15 gadiem nepārdod.. izņemot vrb antīkas vērtības...
un kasko ir pašrisks, ka tik ne 100EUR...
Bez pašriska parasti polisres TIK dārgas, ka pa to cenu 2 lukturus var nopirkt...

Atslēdzies itta

« Atbilde #170 : 2016. gada 21. aprīlis, 15:51:23 »
Paardod sen jau arii liidz 20 gadiem ...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #171 : 2016. gada 21. aprīlis, 15:53:07 »
Paardod sen jau arii liidz 20 gadiem ...

un cenā ap 100-120 eur?
bet latvietim-vulgaris jau galvenais paraudāt... :D :D

RaFix

• Viesi
« Atbilde #172 : 2016. gada 21. aprīlis, 15:54:36 »
Kāpēc KASKO ņav?
Kurš pērk KASKO 9 gadus vecai mašīnai? Ņau vērC!
Pie kam, man šis ir pirmais gadījums, kad saskādēju šo auto, kopš man vispār viņš ir. Un pa 17 gadiem pie stūres, šis ir otrais gadījums, kad cieš dzelži. Nafig man to KASKO?

Atslēdzies itta

« Atbilde #173 : 2016. gada 21. aprīlis, 15:55:31 »
Viss peec nopelniem... :) arii cena un ir kam tiesi taada kaa nosauci...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #174 : 2016. gada 21. aprīlis, 16:00:03 »
Kurš pērk KASKO 9 gadus vecai mašīnai? Ņau vērC!
Pie kam, man šis ir pirmais gadījums, kad saskādēju šo auto, kopš man vispār viņš ir. Un pa 17 gadiem pie stūres, šis ir otrais gadījums, kad cieš dzelži. Nafig man to KASKO?

Bagāts dara kā grib, nabags nopērk KASKO bez pašriska un smagas avārijas gadījumā paliek tikai prēmijas vērtībā (pārsimt eiro) nabagāks  :thinking:

Atslēdzies Broms

« Atbilde #175 : 2016. gada 21. aprīlis, 16:03:39 »
Nafig man to KASKO?
Vo, es ar tā domāju. Ilgi nebija. Pielauza mani uz kasko. Jums dalītais maksājums, bez pašriska un apdr. maksa laba, utt. Eh, nu laaabi, laaabi..
Pēc 2 ned. buks naktī uz ceļa  izskrēja. Remonts uz 2k+.
Uj, cik es biju priecīgs, ka ļāvos pierunāties :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #176 : 2016. gada 21. aprīlis, 16:04:29 »
Apnikāt jau te. Rafik, pieņem to par mācību. Skaidrs, ka jābrauc vēl uzmanīgāk. Un Broms tev sarēķinās sekundi sekundē, ar kādu ātrumu, lai nesanāk pārsteigumi pirms pārejas. Un varbūt šis gadījums tev būs kā pavērsiens dzīvē, tagad kādu laiku būsi kājāmgājējs un varbūt uz ielas sastapsi savu sapņu meiteni, kurai ar savu bembi lepni pabrauktu garām. Nopirksi džipu un būs jums četri kinderi, ko arī novēlu. Tā kā viss uz labu.

RaFix

• Viesi
« Atbilde #177 : 2016. gada 21. aprīlis, 16:06:39 »
Bagāts dara kā grib, nabags nopērk KASKO bez pašriska un smagas avārijas gadījumā paliek tikai prēmijas vērtībā (pārsimt eiro) nabagāks  :thinking:
Galīgi neizdevīgi. Ja es to KASKO visus 9 gadus būtu pircis, es jau būtu pamatīgā kārtā pārmaksājis šābrīža mašīnas tirgus vērtību. Attiecīgi tik pat labi es to nemaksāju, nauda krājas kontā un pie ČP man nevis atgriež naudu kāds kantoris, kurš var arī neatgriezt, jo nekur nav teikts, ka tiešām kādreiz iekulšos tajā baisajā avārijā (Nav jau izslēgts arī, ka neiekulšos, bet, ja pats nebūšu pie tās vainīgs, OCTA mašīnas tirgus vērtību tāpat kompensē), bet es paņemu savu summu no konta un man bez liekas jebļas ir tas pats, kas būtu maksājot kantorim. Un pat vairāk.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #178 : 2016. gada 21. aprīlis, 16:06:39 »
Vo, es ar tā domāju. Ilgi nebija. Pielauza mani uz kasko. Jums dalītais maksājums, bez pašriska un apdr. maksa laba, utt. Eh, nu laaabi, laaabi..
Pēc 2 ned. buks naktī uz ceļa  izskrēja. Remonts uz 2k+.
Uj, cik es biju priecīgs, ka ļāvos pierunāties :)

aizdomīgi ātri, nebija padstava ar to buku?? buks protams aizskrēja? :)
... man vismaz mēnesis un 1 diena pagāja, kamēr grāvī...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #179 : 2016. gada 21. aprīlis, 16:09:43 »
Galīgi neizdevīgi. Ja es to KASKO visus 9 gadus būtu pircis, es jau būtu pamatīgā kārtā pārmaksājis šābrīža mašīnas tirgus vērtību. Attiecīgi tik pat labi es to nemaksāju, nauda krājas kontā un pie ČP man nevis atgriež naudu kāds kantoris, kurš var arī neatgriezt, jo nekur nav teikts, ka tiešām kādreiz iekulšos tajā baisajā avārijā (Nav jau izslēgts arī, ka neiekulšos, bet, ja pats nebūšu pie tās vainīgs, OCTA mašīnas tirgus vērtību tāpat kompensē), bet es paņemu savu summu no konta un man bez liekas jebļas ir tas pats, kas būtu maksājot kantorim. Un pat vairāk.

kas ta Tev tā par mašīnu?? žigulis?? :D
normāla prēmija bez pašriska tāda vecuma mašīnām ir 3-4%  t.i. mašīnas vērtība 5000, prēmija 200eur.