Autors Tēma: Maģiskās baltās strīpas!  (Lasīts 20015 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies rudzupuke

Re: Maģiskās baltās strīpas!
« Atbilde #195 : 2016. gada 21. aprīlis, 20:33:12 »
Un,ja jau katru rītu tu tur brauc un zini,ka tur simtiem stāv cilvēku,kas vēlas pāriet šo gājēju pāreju,tad tev jau vajadzēja pirms gājēju pārejas braukt lēnāk,lai tu varētu mierīgi nobremzēt, :fryingpan:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #196 : 2016. gada 21. aprīlis, 20:36:33 »
Man šķiet, ka tas ir bezceris... :sad_smiley:
Darvina balvas kandidāti pastāv uz savām tiesībām skriet pāri brauktuvēm, nekur neskatoties. Nekas cits neatliek, kā katru rītu izbraucot lūgt Dievu, lai šie neizraugās manu mašīnu...

Atslēdzies itta

« Atbilde #197 : 2016. gada 21. aprīlis, 20:40:44 »
Nu manupraat dieva luugsana neliidzees, bet aatruma samazinaasana pirms gaajeeju paarejas gan :), tas gan neizsleedz kaadu trako, bet risku samazina gana pieklaajiigi...

Gan man kaa gaajeejai, gan Jums kaa soferiem...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies itta

« Atbilde #198 : 2016. gada 21. aprīlis, 20:45:01 »
... tiesībām skriet pāri brauktuvēm, nekur neskatoties...

Skatiisanaas nepaliidz, ja kaads aizdomaajies vaalee pie sava zaljaa pa labi un piemirst, ka jaapalaiz gaajeejus, bet lai aatraak izbrauktu veel uzdod gaazi, ar domu, ka gaajeejs jau ir gliemezis,,, :D

... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #199 : 2016. gada 21. aprīlis, 20:48:02 »
Klau, draugi! Tas, ka vadītājs stiepj līdzi veseri uz 2 tonnām un viņam ir jābūt uzmanīgam, tas tak skaidrs. Bet vadītajs ir tikai cilvēks - tāpēc gājējiem arī ir jāuzmanās. Pr 25 % vairāk, jo tie vidēji ir 25 reizes vieglāki.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #200 : 2016. gada 21. aprīlis, 20:49:57 »
Rafix, braucot vienmēr, vienmēr jāpatur prātā, ka būs “tā viena dura“.
Esmu gan braucēja, gan kājām gājēja.
Braucot redzu, kādi neprognozējami idiņi mēdz būt gājēji, ejot brīnos par braucējiem.
Tie gājēji, kuri nekad nav vadījuši auto ir reti vieglprātīgi,
to pašu var attiecināt uz tiem, kas praktiski pārvietojas ar auto.
Kaut kā skatupunkts?, domāšanas rakurss?, situācijas izvērtējums?, mainās...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #201 : 2016. gada 21. aprīlis, 20:51:33 »
Akal strīds pat to, ka ir normāli cilvēki, un un un un un un kaut kādi visurus centrus patis sevis karaļauskas pārējies sušerus kameris betis esis iris egoistus pofigistus vulgaris.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #202 : 2016. gada 21. aprīlis, 22:03:49 »
Te mēs atkal nonākam pie tā, ka pirms gājēju pārejām jāliek obligātais stops, lai pārliecinātos, ka neviens debīliķis tur neizdomās skriet
Nē nu tagad tok priecājos ka neesmu valstī kur mani - gājēju - uzskata par debīliķi.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #203 : 2016. gada 21. aprīlis, 22:08:07 »
Turklāt - te dažām patīk bāzt zem deguna Eiropu, bet reāli teiksim tajā pašā Vācijā nu nestājas neviens pie pārejas, ja nav skaidri redzams, ka cilvēks grib to pāreju šķērsot - nomet līdz tiem pašiem 30 un brauc.
Stājas!!! Un kā vēl stājas
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #204 : 2016. gada 21. aprīlis, 22:08:11 »
Afror, ar debīliķiem vai tad bij domāti gājēji?

Visādi var saprast, ja lasa tikai citātu...
 :just_popcorn:

RaFix

• Viesi
« Atbilde #205 : 2016. gada 21. aprīlis, 22:17:04 »
Ja es pareizi sapratu ,tad lecēja  uzleca uz  gājēju pārejas un devās tai pāri,ja priekš autovadītāja 10 metru attālums ir par mazu ,lai paspētu nobremzēt,tad priekš gājēja,kurš iet pāri pa gājēju pāreju ,mašīna 10 metru attālumā liekas ,ka ir tālu.
10m ir 2 mašīnu garumi. Ja liekas, ka tas ir tālu, vajag brilles, baltu spieķīti un pavadoni, kas izvērtēs, cik droši ir iet pāri.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #206 : 2016. gada 21. aprīlis, 22:39:09 »
Ai, nu nezinu... es pie visām zebrām bremzējos, ir tur kāds vai nav. Varbūt tāpēc, ka bērnu vai žūpu parādīšanās ir neprognozējama. Iespējams, tā mana paranoja...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #207 : 2016. gada 21. aprīlis, 22:39:36 »
...

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #208 : 2016. gada 21. aprīlis, 22:46:17 »
Interesanti... RaFix uzskata, ka pie negadījuma par visiem 100% ir vainīga gājēja, bet tikai tā, starp citu, piemin otru autovadītāju, kas neievēroja distanci un brauca pārāk ātri, kādēļ RaFix nevarēja atļauties bremzēt, jo tas neglābtu no uzbraukšanas gājējai...

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #209 : 2016. gada 21. aprīlis, 22:47:58 »
Afror, ar debīliķiem vai tad bij domāti gājēji?

Visādi var saprast, ja lasa tikai citātu...
 :just_popcorn:

Nē nu es tā saprotu ... kuri tad vēl lieto pārejas?? Zirgi?? Motoroleri??