Autors Tēma: Teātrmīļiem - kašķis  (Lasīts 3116 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Teātrmīļiem - kašķis
« : 2016. gada 20. aprīlis, 18:46:06 »
http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/219708/kaskis-kulturas-aprindas-komponists-karlis-lacis-sadusmojas-uz-kritiki-radzobi

Esmu Silvijas pusē. Un vīlusies Lācī. Arī par uzrunu. Labi, ka vismaz atvainojās.

Atslēdzies tuk

Re: Teātrmīļiem - kašķis
« Atbilde #1 : 2016. gada 20. aprīlis, 20:20:38 »
Atvainojās par “tu“, bet to, ka tas “ev“ ir vēl nožēlojamāks tā arī nesaprata!!!
Kungam  pusmūžā zvaigžņu slimība, vai pusmūža krīze???

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2016. gada 20. aprīlis, 20:34:10 »
Atvainošanās jau nelīdz -zem spožās plānās kārtiņas prasts bleķis. To vairs neizlabot.

Atslēdzies dille

« Atbilde #3 : 2016. gada 20. aprīlis, 21:13:07 »
Patiesībā šokējoši. Līdz šim biju par Lāci labākās domās.  Drausmīga necieņa un to viena maza it-kā-atvainošanās nevar padarīt par nebijušu.
Cilvēks pats (Lācis) norādīja, kurā šķirā viņš ierindojams.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #4 : 2016. gada 20. aprīlis, 21:28:21 »
Jā, Ratzobe šajā konfliktsituācijā, ar pašcieņu, inteliģenci, pat humora izjūtu..., visu cieņu!
Jā, par Lāci, arī biju citās domās... Tas prastais “ev“ mani vienkārši satrieca.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #5 : 2016. gada 20. aprīlis, 23:54:13 »
Nudien zvaigžņu slimība. Ja es uzrakstu darbu, rēķinos ar to ka var būt dažādi viedokļi. Kam patīk, kam nepatīk. Ja kādam mans darbs nepatīk,varbūt labāk pajautāt "kāpēc?" Nevis uzstāt, ka es ģēnijs, bet vērtētājs muļķis. Un ģēnijs automātiski nenozīmē labs un pieklājīgs cilvēks. Diemžēl.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #6 : 2016. gada 21. aprīlis, 09:28:15 »
Mans viedoklis - pievienojos dillei. Lai arī cik ļoti būtu uzvilcies cilvēks un , kā skaidrāk padomājot izrādījās, pārpratis  kritiku, pateikt "ev tu" ir prasti. Prastum prasti. Jo ir taču tik daudz veidu, kā smalkāk uz..rst kritiķim! :)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #7 : 2016. gada 21. aprīlis, 10:09:40 »
Moš slimība atkal..Nu, es nekādu kašķi neredzu, pati izlasīju tviterī, pasmīnēju vakar, bet šodien pirmā ziņa internetā, bērnudārzs.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #8 : 2016. gada 21. aprīlis, 10:44:22 »
Jā, uzpūst par pirmo ziņu medijā - tas ir jūtami pārspīlēti:)  BET!!! kā man izstāstīja nesen, izrādās visādus heiterus speciāli aicina uz pasākumiem, lai būtu arī apd..sošā reklāma. Šai gadījumā ne jau kritiķe speciāli reklāmas nolūkā uzrakstīja sliktu par iestudējumu, bet tagad pilnīgi pieļauju, ka šis notikumiņš kļuva par pirmo ziņu pilnīgi apzināti - tā tagad skaitās reklāma.
Un tas mani sāpina. Laikam tiešām dzīvoju izolētā pasaulītē starp normāliem cilvēkiem, kurus drīzāk sāpina tādi apdi..ieni, nevis rada vēlmi aiziet un noskatīties izrādi, vai arī iestāties, piemēram, partijā. Izrādās, arī tekstu meitenes tiek mīļi gaidītas un aicinātas uz partiju kongresiem, lai viņas pēc tam apliek no sirds visus tos partijniekus. Izrādās - partija ieinteresēta arī tādā heiteriskā reklāmā. Vēmiens nāk, iedomājoties, ka es gribētu savā kaut kādā pulciņā iesaistīt nevis savus domubiedrus, bet tādus, kas ar sajūsmu izlasa apnicināšanu un tad metas stāties manā pulciņā.

Nu jā, ar to es gribēju teikt - mūsdienās šitas kašķis arī acīmredzot skaitās pīārs, kas vērsts uz kaut kādu mūsu sabiedrības slāni... vē par tādu slāni.

p.s. Ja kāds gadījumā grib iet uz mūziklu, ne jau dēļ šī kašķa, bet pats savas vēlmes dēļ - šodien biļētes uz 6. un 7.maiju ir ar 40% atlaidi.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #9 : 2016. gada 21. aprīlis, 15:26:15 »
Es savukārt teikšu tā. Pēc formas nepiekrītu Lācim (par izteiksmes stilu un nepieklājību  :thinking: ), bet pēc satura piekrītu.  Un lai arī man konkr.izrādē K.Lāča mūzika likās vājāka nekā iepr.citos viņa mūziklos, nepiekrītu, ka šis mūzikls tāpēc ieklasificējams kā 3.šķiras, jo daudzas lietas tajā arī šķita izdevušās un radošā komanda ieguldījusi lielu darbu. Mūziklu jau nevar vērtēt tikai no mūzikas aspekta, bet arī no visiem pārējiem teātra izrādi kā tādu raksturojošiem !

Atslēdzies Minne

« Atbilde #10 : 2016. gada 21. aprīlis, 21:41:50 »
Bet Radzobe kā reiz mūziku nevērtēja, bet gan izrādi kopumā

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #11 : 2016. gada 21. aprīlis, 22:26:51 »
Jā, bet tāpēc jau man automātiski nav jāpiekrīt Radzobei! Es izteicu SAVU viedokli par konkr.izrādi un neteicu, ka viņai nepatika mūzika, bet par sevi runāju. Teicu, ka nepiekrītu, ka 3.šķiras mūzikls.

Atslēdzies samtene

« Atbilde #12 : 2016. gada 21. aprīlis, 23:05:53 »
Katram no "kašķīgajiem" ir sava taisnība :) 
Nezinu, kāds K.Lācis ir kā cilvēks, bet uzskatu viņu par talantīgu mūziķi. Man patīk Lāča teātra mūzika, piemēram, satraucoši smeldzīgie akcentiņi Hananā, Marijas Stjuartes majestātiski iespaidīgā mūzika, utt.

Par mūzikliem - man arī Žanna šķiet vājākā no visiem trim, kaut arī, manuprāt, kopumā tas ir profesionāli nostrādāts un visnotaļ skatāms darbs. Vienkārši, varbūt nevajag tik bieži iestudēt mūziklus. Jo visi jau gaida līdzīgu emocionālo pacēlumu kā Pūt vējiņos, bet tāda vairs nav... teātris cer, ka būs kases gabals, pamatojoties uz iepriekšējo panākumiem, bet tā gluži tomēr nenotiek... kārtējais mūzikls vairs nav TĀDS notikums...

Atslēdzies dille

« Atbilde #13 : 2016. gada 22. aprīlis, 09:39:33 »
Katram no "kašķīgajiem" ir sava taisnība :) 

Lācim bija visas iespējas un tiesības pamatot un pierādīt savu viedokli. Bet NEAIZSKAROŠĀ veidā.
Nu pasakiet, kādam jābūt cilvēkam, lai otru ( vēl pie tam sievieti cienījamos gados) uzrunātu (tā pat nav uzruna) - "ev, tu !!! "

Atslēdzies Minne

« Atbilde #14 : 2016. gada 22. aprīlis, 09:40:39 »
Nu pasakiet, kādam jābūt cilvēkam, lai otru ( vēl pie tam sievieti cienījamos gados) uzrunātu (tā pat nav uzruna) - "ev, tu !!! "

Dusmīgam :D