Jā, uzpūst par pirmo ziņu medijā - tas ir jūtami pārspīlēti:) BET!!! kā man izstāstīja nesen, izrādās visādus heiterus speciāli aicina uz pasākumiem, lai būtu arī apd..sošā reklāma. Šai gadījumā ne jau kritiķe speciāli reklāmas nolūkā uzrakstīja sliktu par iestudējumu, bet tagad pilnīgi pieļauju, ka šis notikumiņš kļuva par pirmo ziņu pilnīgi apzināti - tā tagad skaitās reklāma.
Un tas mani sāpina. Laikam tiešām dzīvoju izolētā pasaulītē starp normāliem cilvēkiem, kurus drīzāk sāpina tādi apdi..ieni, nevis rada vēlmi aiziet un noskatīties izrādi, vai arī iestāties, piemēram, partijā. Izrādās, arī tekstu meitenes tiek mīļi gaidītas un aicinātas uz partiju kongresiem, lai viņas pēc tam apliek no sirds visus tos partijniekus. Izrādās - partija ieinteresēta arī tādā heiteriskā reklāmā. Vēmiens nāk, iedomājoties, ka es gribētu savā kaut kādā pulciņā iesaistīt nevis savus domubiedrus, bet tādus, kas ar sajūsmu izlasa apnicināšanu un tad metas stāties manā pulciņā.
Nu jā, ar to es gribēju teikt - mūsdienās šitas kašķis arī acīmredzot skaitās pīārs, kas vērsts uz kaut kādu mūsu sabiedrības slāni... vē par tādu slāni.
p.s. Ja kāds gadījumā grib iet uz mūziklu, ne jau dēļ šī kašķa, bet pats savas vēlmes dēļ - šodien biļētes uz 6. un 7.maiju ir ar 40% atlaidi.