0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.
Aizsūtīt ka jūs tur, kur autoveikals 1x nedēļā pagasta centrā ieripo. Vot, šovam ideja!
Un kādēļ tev tik nepanesama doma ir tāda, ka 1 dienu nedēļā tie varētu būt ciet?
Tu gribi teikt, ka tu savā pusdienlaikā veselu stundu cītīgi knābā salātlapas? Nu labi, da vienalga ko - veselu stundu??Un neviena man te neiestāstīs, ka darbdienu vakaros nav laika ieskriet veicī. Jo visu laikam vajag iepirkt tieši SVĒTDIENĀS. Kā tad.
Ak, Tu velns tāds, neko neesi dzirdējusi par ģimenēm, kur abi pieaugušie pa diviem darbiem sitas, no kuriem viens ir lielveikals??????
Jā, pievienojos jautājumam. Argumentāciju studijā, lūdzu.Un vēl - kādā veidā Tev vispār traucē Latvijas strādājošie lielveikali? Man, piemēram, ir galīgi pie pakaļkājas, kā strādā vai nestrādā fāterlandes veikali.
Varbūt izdomāšu. A varbūt esmu pieradusi ka svētdienā 5os pēc litra piena aizskriet nevar.Mani netraucē. Man ir svarīgi kas notiek, jo es tomēr taisos atgriezties kaut kad. Ja citur dzīvojošie nedrīkst izteikties par LV aktuālām tēmām tad vajag to nodefinēt noteikumos un slēgt forumu IP adresēm ārzemēs
man šķiet, ka vispirms jāpajautā tirdz.centros strādājošiem. iespējams, ka liela daļa nemaz nealkst būt ģimenes lokā svētdien.
LIELVEIKALOS STRĀDĀJOŠIE IR NOBIJUŠIES, KĀ DIEGS, JO GAIŠĀ SAIMNIEKU IDEJA - PAPILDUS LAIKS ĢIMENEI, OŽ PĒC 17% BEZDARBNIEKU VAI ALGAS SAMAZINĀJUMA.
Un vēlreiz - kāpēc tāda pārliecība, ka tā ir lielveikalu īpašnieku ideja? Manuprāt, brīvdienās strauji pieaug alkohola patēriņš. Kur alkohols, tur uzkodas. Un kunga prātā nauda skaitīta netiek.
Vai tiešām viss kas notiek citur IR LABI, bet viss, kas notiek Latvijā - IR SLIKTI?