Autors Tēma: Lielveikaliem strādāt vai nē - svētdienās?  (Lasīts 21345 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies true detective

Re: Lielveikaliem strādāt vai nē - svētdienās?
« Atbilde #135 : 2016. gada 26. jūnijs, 21:54:09 »
vai LV maksā vairāk par svētdienas maiņu? ( jebkurā darbā strādājošam)
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies tuk

« Atbilde #136 : 2016. gada 26. jūnijs, 22:07:12 »
Aizsūtīt ka jūs tur, kur autoveikals 1x nedēļā pagasta centrā ieripo. Vot, šovam ideja!

Lūk, un tie svētdienā brauc uz veikalu.Lielo.

Un kādēļ tev tik nepanesama doma ir tāda, ka 1 dienu nedēļā tie varētu būt ciet?

Vispār jau bezstils, uz jautājumu atbildēt arī jautājumu, bet ja Tu arī lasītu, ne vien rakstītu, tad iepriekš savu atbildi jau esmu paudusi.

Un neviens jau neko vēl neslēdz, kā arī nav teikts ka slēgs...

« Atbilde #137 : 2016. gada 26. jūnijs, 22:12:10 »
man šķiet, ka vispirms jāpajautā tirdz.centros strādājošiem. iespējams, ka liela daļa nemaz nealkst būt ģimenes lokā svētdien.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Mao

« Atbilde #138 : 2016. gada 26. jūnijs, 22:25:08 »
Tu gribi teikt, ka tu savā pusdienlaikā veselu stundu cītīgi knābā salātlapas? Nu labi, da vienalga ko - veselu stundu??
Un neviena man te neiestāstīs, ka darbdienu vakaros nav laika ieskriet veicī.  Jo visu laikam vajag iepirkt tieši SVĒTDIENĀS.  Kā tad.

Ak, Tu velns tāds, neko neesi dzirdējusi par ģimenēm, kur abi pieaugušie pa diviem darbiem sitas, no kuriem viens ir lielveikals??????

« Atbilde #139 : 2016. gada 26. jūnijs, 22:32:11 »

Ak, Tu velns tāds, neko neesi dzirdējusi par ģimenēm, kur abi pieaugušie pa diviem darbiem sitas, no kuriem viens ir lielveikals??????

un par studentiem...
pēc maniem novērojumiem, visādos "širpotreba" lupatu veikalos, liela daļa no pārdevējiem ir gados jauni cilvēki, no kuriem daudzi darbadienās mācās un piepelnās veikalos vakara un vīkenda dienās. veram tik ciet, lai studenti izbauda kopā būšanu ar ģimeni.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #140 : 2016. gada 26. jūnijs, 22:41:00 »
Jā, pievienojos jautājumam. Argumentāciju studijā, lūdzu.
Un vēl - kādā veidā Tev vispār traucē Latvijas strādājošie lielveikali?  Man, piemēram, ir galīgi pie pakaļkājas, kā strādā vai nestrādā fāterlandes veikali.
Varbūt izdomāšu. A varbūt esmu pieradusi ka svētdienā 5os pēc litra piena aizskriet nevar.
Mani netraucē.  Man ir svarīgi kas notiek, jo es tomēr taisos atgriezties kaut kad. Ja citur dzīvojošie nedrīkst izteikties par LV aktuālām tēmām tad vajag to nodefinēt noteikumos un slēgt forumu IP adresēm ārzemēs
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Mao

« Atbilde #141 : 2016. gada 26. jūnijs, 22:46:45 »
Varbūt izdomāšu. A varbūt esmu pieradusi ka svētdienā 5os pēc litra piena aizskriet nevar.
Mani netraucē.  Man ir svarīgi kas notiek, jo es tomēr taisos atgriezties kaut kad. Ja citur dzīvojošie nedrīkst izteikties par LV aktuālām tēmām tad vajag to nodefinēt noteikumos un slēgt forumu IP adresēm ārzemēs

:banhead: :banhead: :banhead:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #142 : 2016. gada 26. jūnijs, 22:49:51 »
man šķiet, ka vispirms jāpajautā tirdz.centros strādājošiem. iespējams, ka liela daļa nemaz nealkst būt ģimenes lokā svētdien.

LIELVEIKALOS STRĀDĀJOŠIE IR NOBIJUŠIES, KĀ DIEGS, JO GAIŠĀ SAIMNIEKU IDEJA - PAPILDUS LAIKS ĢIMENEI, OŽ PĒC 17% BEZDARBNIEKU VAI ALGAS SAMAZINĀJUMA.

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #143 : 2016. gada 26. jūnijs, 22:51:52 »
LIELVEIKALOS STRĀDĀJOŠIE IR NOBIJUŠIES, KĀ DIEGS, JO GAIŠĀ SAIMNIEKU IDEJA - PAPILDUS LAIKS ĢIMENEI, OŽ PĒC 17% BEZDARBNIEKU VAI ALGAS SAMAZINĀJUMA.

17% bezdarbnieku dēļ 4 dienām mēnesī, tiešām tik daudz?

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #144 : 2016. gada 26. jūnijs, 22:54:45 »
Vai tiešām viss kas notiek citur IR LABI, bet viss, kas notiek Latvijā - IR SLIKTI?
Un vai cilvēku, kas atgriezies no ārzemēm,  apgrūtina tas, ka svētdienas vakarā pulksten piecos ir iespējams aizskriet pēc piena, ko aizmirsies nopirkt.

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #145 : 2016. gada 26. jūnijs, 22:58:17 »
Un vēlreiz - kāpēc tāda pārliecība, ka tā ir lielveikalu īpašnieku ideja? Manuprāt, brīvdienās strauji pieaug alkohola patēriņš. Kur alkohols, tur uzkodas. Un kunga prātā nauda skaitīta netiek.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #146 : 2016. gada 26. jūnijs, 22:59:11 »
Nu re, dziedam tik līdzi īpašniekiem par ģimenes laimi..., kāds ietaupījums.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #147 : 2016. gada 26. jūnijs, 23:04:58 »
Un vēlreiz - kāpēc tāda pārliecība, ka tā ir lielveikalu īpašnieku ideja? Manuprāt, brīvdienās strauji pieaug alkohola patēriņš. Kur alkohols, tur uzkodas. Un kunga prātā nauda skaitīta netiek.

Īpašnieks neko nezaudē. Zinot, ka būs ciet, sapirksies vēl ar rezervi.
Un droši vien arī visu izlietos ;).

« Atbilde #148 : 2016. gada 26. jūnijs, 23:05:18 »
Vai tiešām viss kas notiek citur IR LABI, bet viss, kas notiek Latvijā - IR SLIKTI?

arī citur tirdz.centri vaļā svētdienās, un pat ir parādījušās pārtikas bodes ar darbalaiku līdz 23 vai pat 24h. ok, samaksa tur citur ir savādāka, bet es par to, ka arī tur citur strādā tirdz.centri ģimenes dienā. LV ar atvērtām bodēm svētdienās nav izlecēja.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #149 : 2016. gada 26. jūnijs, 23:08:10 »
Ja tevi nevēlas dzirdēt tad laikam nav īstā kompānija. No tēmas atklanos.
Tak lai strādā tie lielveikali!!! Vislabāk jau būtu 24/7, ne?? :)
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/