Autors Tēma: Lielveikaliem strādāt vai nē - svētdienās?  (Lasīts 21374 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: Lielveikaliem strādāt vai nē - svētdienās?
« Atbilde #240 : 2016. gada 04. jūlijs, 20:21:34 »
Savā ziņā tēmas autora pozīcija pārdevēju aizstāvēšanā amizanta - diez tikpat dzelžaini tiktu aizstāvēti arī deputāti, ja nu gadījumā kāds virzītu likumdošanā izmaiņas par skaita samazināšanu., piem., uz pusi?  :coffee:

Es vienmēr aizstāvēšu pirmām kārtām vājākos. Pāris deputāti jau atrāvās, kad sāka "brīvdienu" kampaņu. Tagad nečaukst ne cik sociālajos. Un es nerimšos. Amizanti, kad kāds par vājākiem pastāv?

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #241 : 2016. gada 04. jūlijs, 22:16:25 »
Es vienmēr aizstāvēšu pirmām kārtām vājākos. Pāris deputāti jau atrāvās, kad sāka "brīvdienu" kampaņu. Tagad nečaukst ne cik sociālajos. Un es nerimšos. Amizanti, kad kāds par vājākiem pastāv?
Iestāties par vājākiem ir cienījama rīcība. Ar nosacījumu, ka vājākiem to vajag (viņu viedoklim, protams, nav mediju rupora).

Atslēdzies Mao

« Atbilde #242 : 2016. gada 05. jūlijs, 21:08:55 »
Būtu šamiem rupors, es vēl padomātu vai mana enerģija maz ir tērējama.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #243 : 2016. gada 02. augusts, 21:44:16 »
Nu re, izlīda arī idejas autors un pamatojums:

Latvijas Tirgotāju asociācija (LTA) un Latvijas Tirdzniecības darbinieku arodbiedrība (LTDA) izstrādā priekšlikumus likumdevējiem....

«Uzskatu, ka nozares dominējošiem spēlētājiem darbs svētdienās peļņu nenes, jo ir mazāks apgrozījums, savukārt darba izmaksas ir divas reizes lielākas.

http://financenet.tvnet.lv/nozares/619263-tirgotaju_asociacija_rosina_svetkos_slegt_veikalus_laujot_stradat_tikai_mazajiem_veikaliem

Atslēdzies Mao

« Atbilde #244 : 2016. gada 02. augusts, 22:22:10 »
...arodbiedrību es gan nosauktu par kabatas krančiem, bet nu, ja tik slikti ar locekļiem, tad paši lieli.

Atslēdzies Nibe

« Atbilde #245 : 2016. gada 03. augusts, 09:18:08 »
Lūk, šo nesaprotu. Paši sarēķinājuši, ka svētdienās un svētku dienās strādāt neizdevīgi, bet paši pieņemt lēmumu, ka slēgs ciet, nevar? Vajag tam likumu??? Idiotu bars...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #246 : 2016. gada 03. augusts, 09:21:59 »
Lūk, šo nesaprotu. Paši sarēķinājuši, ka svētdienās un svētku dienās strādāt neizdevīgi, bet paši pieņemt lēmumu, ka slēgs ciet, nevar? Vajag tam likumu??? Idiotu bars...

Elementāri Vatson, savu veikalu jau varētu aizvērt, bet lai aizvērtu arī konkurentu ķēdes veikalu, bez likuma neiztikt :)) citādi šie vēl sāks gūt peļņu svētdienās, jo būs vienīgie , kuri strādā!! 

vienu vakaru vedu bērnu iepirkties uz Statoilu, jo mājās nekā garšīga (viņasprāt) nebija... izrādās naktī Statoilā tādas rindas, tauta pērk pārtiku it kā mēnesi nebūtu ēduši...pie McDonalds tas pats...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #247 : 2016. gada 03. augusts, 09:44:44 »

Elementāri, Mendelson. Sliktas vai divdomīgas lietas jādara ar citu rokām.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #248 : 2016. gada 04. augusts, 08:33:58 »
Tā nu viņš i - sevi cienošs buzinesmens ij kabatas asociāciju, ij žurnālistu, ij deputātu, ij priesteri, ij arodbiedrību nesmādēs.

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #249 : 2016. gada 04. augusts, 08:38:07 »
Nu labi lielveikali, a mazbodes?  Ar jāklapē ciet?

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #250 : 2016. gada 04. augusts, 08:41:39 »
Nē. Raksta, ka tikai lielveikalus vajadzētu vērt svētdienās ciet. Savā ziņā jau mazajam biznesam ar kāds labums no tā būtu - 4-5 dienas mēnesī, kad tautas apgāde uz viņiem.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #251 : 2016. gada 04. augusts, 08:58:27 »
Nu labi lielveikali, a mazbodes?  Ar jāklapē ciet?
Nē. Raksta, ka tikai lielveikalus vajadzētu vērt svētdienās ciet. Savā ziņā jau mazajam biznesam ar kāds labums no tā būtu - 4-5 dienas mēnesī, kad tautas apgāde uz viņiem.

Man pa kluso ciema mazbode par Aibe pārtapuse. Phe...

Atslēdzies Nibe

« Atbilde #252 : 2016. gada 04. augusts, 09:00:14 »
Danusēvičs vilka uz to, ka šī būs lielā iespēja mazajiem veikaliem nopelnīt. Un kur tad palika sākotnējais uzstādījums ar rūpēm par darbaļaužu atpūtu brīvdienās? Lielo veikalu darbiniekiem jāatpūšas un mazajiem nav? Sviests kaut kāds.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #253 : 2016. gada 04. augusts, 09:35:42 »
Es nebrīnīšos, ka pie Lielveikaliem svētdienās un c. to brīvdienās visādi gadatirgi šansēs un lauku produkcija spietos visās varavīksnes krāsās, tā ka, gan jau par parkinga iznomāšanu tirgotājiem, lielie vēl pievārīs kādu šmuli...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #254 : 2016. gada 04. augusts, 12:11:53 »
Phe, ja es nedēļā nebūšu nopirkusi to gaļas kluci, tad svētdien sīkbodē apkaltušo un nostāvējušo nepirkšu ne tik. "Mazie veikaliņi" manās acīs ir totāli diskreditējušīes ar vecu preci, lai nu man atvaino "mazais bizness", ko principā aizstāvu. Principā viņu pozīciju saprotu - pēc tā, ko no viņiem noplēš, izdzīvot vispār var tikai burvis -, bet tas neveicina manu vēlmi pirkt pavecus produktus [jo iepirkt biežāk, mazliet, svaigus vai pēc pasūtījuma ir dārgāk un ķēpīgāk, ja ne neiespējami, bet finanšu rezerves viņiem nav].

Par "rūpēm par pārdevējiem" atļaujiet paņirgt - mazo veikaliņu darbinieki nav pelnījuši atpūtu ar ģimeni?

Tautas stulbumu [svētdienu ekskursijas uz lielveikalu] nevar izārstēt ar aizliegumu, taču saprātīgajai tautas daļai kārtējais sprungulis riteņos. Nu tad jau uzreiz piekarinām sarkanus karogus - sestdienu pēcpusdienās un svētdienās viss ciet un basta, 4. brīvdienu dienā ēdam makaronus. Piens veikalā beidzas vienos, gaļa reizi nedēļā, desa - reizi mēnesī, banāni tikai Maskavā, tomāti - pa kilogramam "vienās rokās"...
Es visu atceros, Ričard...