Autors Tēma: Par tām banku anketām  (Lasīts 7490 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Re: Par tām banku anketām
« Atbilde #30 : 2016. gada 26. aprīlis, 11:15:47 »
Varbūt tas iekļauts ģimenes institūcijas stiprināšanas programmā? : D

Atslēdzies tuk

« Atbilde #31 : 2016. gada 26. aprīlis, 12:32:58 »
Vispār bija tak likums, ka pret tuvinieku var neliecināt, a še uzrādīt, ziņot, stučīt... kāda tur
ģimeņu stiprināšana!, naids uz mūžu!::))))

Atslēdzies Mango

« Atbilde #32 : 2016. gada 26. aprīlis, 15:14:35 »
Tā bija atbilde uz " hrenvinzin, ko tas brālis/.... utt." ir iemesls noskaidrot. : D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #33 : 2016. gada 26. aprīlis, 19:07:08 »
Viņus interesē sakari ar Latvijas nozīmīgajām figūrām?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #34 : 2016. gada 26. aprīlis, 20:41:59 »
Vai tad ar tām banketu (es uzrakstīju - banketu?, nu gan joku Māris), banku anketām nav tā, ka VIP Bankingā tavā vietā tā meitene aizpilda un miers? Un bērziņš? Un gailis nedzied? Es neko, es tik vaicāju?

RaFix

• Viesi
« Atbilde #35 : 2016. gada 26. aprīlis, 21:00:16 »
Vai tad ar tām banketu (es uzrakstīju - banketu?, nu gan joku Māris), banku anketām nav tā, ka VIP Bankingā tavā vietā tā meitene aizpilda un miers? Un bērziņš? Un gailis nedzied? Es neko, es tik vaicāju?
Ir bankas, kuru anketās Tev ir jāapraksta, kas Tev tie cilvēki, kas pēdējos 6 mēnešos naudu ieskaitījuši, skaitās un kāpēc viņi Tev dod naudu. VIP Bankinga meitene to Tavā vietā nezinās - būs vien jāpilda pašam.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #36 : 2016. gada 26. aprīlis, 21:01:47 »
Ir bankas, kuru anketās Tev ir jāapraksta, kas Tev tie cilvēki, kas pēdējos 6 mēnešos naudu ieskaitījuši, skaitās un kāpēc viņi Tev dod naudu. VIP Bankinga meitene to Tavā vietā nezinās - būs vien jāpilda pašam.

Kas es skaitos sev? :P

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #37 : 2016. gada 26. aprīlis, 21:01:53 »
Oi, mēs te reiz savstarpēju pārskaitījumu sakarā ņirgājāmies, ka Maksājuma mērķī rakstām "Paldies par jauko nakti!":D

Atslēdzies Broms

« Atbilde #38 : 2016. gada 26. aprīlis, 21:09:32 »
Uj, kas tik nav rakstīts maks. mērķī.

Nu, bļe, vairs nekad nedzeršu.
Prezervatīvu iegādei
17-19 atslēga
Dvēseles apmaksa
Nolādētās kārtis
Šitik,ja... bet es tāpat neatceros

Gan jau atcerēšos vēl :)

Atslēdzies Minne

Atslēdzies Trix

« Atbilde #40 : 2016. gada 26. aprīlis, 23:15:54 »
Principā jau varētu aizklapēt to kontu nafig.
Ja es nebūtu pats sev darba devējs...
Un te nu valsts ir ietaisījusi man leknu sūdu, jo bez bankas konta uzņēmējdarbība neeksistē. Vazelīns aptiekā.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #41 : 2016. gada 27. aprīlis, 12:17:34 »
Njā, nepatīk. Atceros kā 10 gadus atpakaļ VID ar banku uzklupa kādam paziņam, kuram tēvs iedeva 3000 latu auto iegādei. Godīgam cilvēkam bija jāpierāda , ka viņa tēvs ir viņa tēvs, un tēvam, kas visu mūžu godīgi strādājis, ka viņam varēja būt tāda nauda. Beidzās tas ar neko, bet cik agresīvi banka lūdza paskaidrot, no kurienes 3000  latu.

Man jautājums, teorētisks,  ja man laiku pa laikam kāds tāpat vien uzdāvina skaidru naudu , lai es sev nopērku kaut ko skaistu, salaboju zobus, aizeju uz plastisko operāciju, izlīmēju istabā tapetes ar zaļiem luminiscējošiem krokodilīšiem , aizbraucu ekskursijā,vārdu sakot izlietoju savam priekam, tad skaidrā naudā vairs nedrīkst? Jo es to naudu ieskaitīšu kontā, lai vieglāk rīkoties. Viss ir jāieskaita uzreiz kontā  - ar skaidru norādi - sapuvušo zobu labošanai, dibena implantu operācijai, notriekšanai neķītrās izklaidēs? Lai banka zin, ka man sapuvuši zobi, plakans dibens un nav stingra morālā stāja?

Goda vārds, rodas vēlēšanās slēgt kontu, ne tāpēc, ka darītu , ko nelikumīgu, bet privātuma aizskaršanas dēļ.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #42 : 2016. gada 27. aprīlis, 15:50:52 »
IIN dabuusi maksaat...

Atslēdzies tex

« Atbilde #43 : 2016. gada 29. aprīlis, 01:14:13 »
Vo, vo - būs, ko aplikt ar nodokļiem, Pūk. Ja dāvinātāji nav 1. pakāpes radi, tad maksāsi IIN... It kā tam pašam dibenimplantam jau pvn nebūtu, bet te tak iespēja noslaukt vēl.
Raksti, ka savā tumbočkā atradi... vai nelaiķa vecāka mantās, ja kāds EUR laikos nomiris.

Kāpēc jums cash nepatīk?
Kāpēc izsekoņiem, tas skaidrs, lai vajātu un apliktu līdz pēdējam ar nodokļiem... Bet jums ta kāpēc, it sevišķi, ja tās summas nav über lielas?

Atslēdzies tex

« Atbilde #44 : 2016. gada 29. aprīlis, 01:21:01 »
Tīri hipotētiski ja būtu 4 brāļi/māsas: ABCD
A raksta, ka B uzdāvināja
b, ka C;
C, ka D
un D, ka A :D
un visi veiksmīgi paskaidrojuši, kur ņēma X štukas katrs ....
Ja viņi vēl zem dažādām nodaļām un bankām ....

Apmēram kā story par tumbočku...